deadp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 1. Πολύ φτηνιάρικα τα νέα γυαλιά. 2. FullHD 3. Πιο ξεκούραστο, εγώ έβλεπα υπό γωνία, ένας φίλος μου καθόταν ΠΑΝΤΑ στο κέντρο, μην του την κλέψουν! 4. Εξαρτάται από την απόσταση που κάθεσαι! Τη συγκεκριμένη Panasonic την πήρα γιατί βρέθηκε σε χαμηλότατη τιμή!
kostas_dr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Να σημειωσω δυο-τρια πράγματακια. 1. παραειναι χοντρουλα η Σαμυ 2. η LG δεν αποκωδικοποιει DTS Προσωπικά θα προτιμούσα απ' τις δύο, αυτή που παίζει DTS, παρά αυτή που είναι λεπτότερη. Αλλά γούστα είναι αυτά.
giorginho Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εγω θα προτιμουσα αυτη που εχει καλυτερη εικονα 2D & 3D. Τηλεοραση παιρνεις, οχι ηχοσυστημα. και να ρωτησω:2. γιατι να προτιμησω active 3D; 3. γιατι να προτιμησω passive 3D; 4.40"-42" φτανουν για 3D; 2. Full HD 3D (και η διαφορα του 1080p 3D με το 540i ειναι αστα να πανε...) και πρακτικα απειρες γωνιες θεασης 3D3. Mονο και μονο αν θες να βλεπεις 3D και με active σε πιανει πονοκεφαλος, δεν υπαρχει αλλος λογος. 4. ΟΧΙ
achillevs72 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Βγηκε και η 32"αρα (6030) στα 389€ στα electroworld για το σαββατοκυριακο 21-22 Οκτ. (7σφαιρες προσφορες)
karetsos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 βλέπω ότι η συζήτηση επικεντρώνεται κυρίως (και όχι μόνο) στο 3D κομμάτι, αλλά η απορία μου είναι πόσο ποσοστό της μέσης καθημερινής χρήσης έχει να κάνει με το 3D (προσωπικά σε εμένα καθόλου, αλλά μιλάω γενικά) ώστε αυτό να αποτελέσει βασικό κριτήριο αγοράς μιας τηλεόρασης.
giorginho Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Προσωπικα η δικια μου εχει στο περιπου 40% θεαση 2D και 50% 3D απο ταινιες και ενα 10% για οτιδηποτε αλλο (τηλεοπτικο, παιχνιδια κλπ). Ξερω ομως και φιλο που βλεπει 95% απλα τηλεοραση και καμια απλη ταινια και εδω και 1,5 χρονο εχει φορτισει μια φορα τα γυαλια (!)... Επομενως, οι αναγκες απο ατομο σε ατομο διαφερουν. Η δυνατοτητα 3D αναπαραγωγης παροτι δεν κοστιζει ιδιαιτερα, εντουτοις επιβαλλει ενα καλο καπελο στην τιμη μιας τηλεορασης στην αγορα. Εαν δεν με ενδιεφεραι το 3D δεν θα κοιτουσα για 3D TV (αν και συντομα το 90% των τηλεορασεων της αγορας θα το υποστηριζουν ετσι κι αλλιως) αλλα για απλη 2D τηλεοραση για να γλιτωσω και κανα φραγ...εεε ευρω! Για την ακριβεια, αν το θεμα ειναι μονο ταινιες θα προτεινα βιντεοπροβολεα εφοσον υπαρχει το μπατζετ και ο χωρος 1
0013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Eλληνικές επιχειρήσεις και όχι για μία ημέρα http://www.youtube.com/watch?v=r5Cl4BW8hxc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα