SlackulatoR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, Πρόσφατα ανέβασα στο διαδύκτιο μία ιστοσελίδα που έφτιαχνα τον τελευταίο καιρό, και είναι αυτή εδώ: http://metallica-gr.net Άνοιξα ανάλογο thread στην κατηγορία της Μουσικής δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την σελίδα αλλά σκοπός του συγκεκριμένου είναι να μου πείτε τις απόψεις/ιδέες σας που θα την έκαναν site ακόμη καλύτερη/εύκολη στην πρόσβαση. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όσα άτομα από εδώ βοήθησαν με κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τον σχεδιασμό.
ipduh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αν μπορούσε να μεγάλωσεις λίγο τη γραμματοσειρά ... το είδα με FF σε Linux και είναι δύσκολο να το διαβάσεις 1
SlackulatoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ανέβασα το font size 1px, όντως δείχνει καλύτερο τώρα σε ευχαριστώ.
ipduh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 καλά κάνω και CTRL++ και τα μεγαλώνω ... ωραίος ιστότοπος ... μ' αρέσει .. κρίμα που δεν έχω ηχεία σ'αυτον τον υπολογιστή καλό που σε αφήνουν οι metallica να παίζεις τα τραγουδια τους στο site σου ... και να δείχνεις τα lyrics γιατί μέχρι πριν απο λίγο καιρό ήταν τελείως μ@λκ3Σ μ'αυτό.
SlackulatoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ναι πάλι καλά, αλλιώς δεν θα είχε και πολύ νόημα.
wdfgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 δεν μαρεσει ιδιαιτερα το header που παραμενει σταθερο στην θεση του ακομα και οταν κανεις scroll ... ιδιως δε αν το βλεπεις σε μικρη αναλυση ... ο μισος χωρος, ισως και παραπανω, ειναι παντα το ιδιο και παιδεύεσαι να διαβασεις το κειμενο... γνωμη μου ...ή μίκρυνε το ή μην το κρατάς σταθερό
SlackulatoR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εμένα μου αρέσει που μένει σταθερό, αλλά πες μου σε τι ανάλυση είσαι να το δοκιμάσω και να το αλλάξω αν δω ότι δυσκολεύει την ανάγνωση.
wdfgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 εγω 1440x900 ειμαι αυτη την στιγμη αλλα μην σκεφτεσαι μονο τους χρηστες με pc πλεον πολλοι ειναι αυτοι που σερφαρουν μεσω tablets και mobiles αν θες να δεις πως φαινεται κανε ενα τσεκ εδω 1
SlackulatoR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικά το άλλαξα και πλέον δεν παραμένει σταθερό το header. Όντως έγινε πιο εύκολο στο διάβασμα ευχαριστώ. Αν έχετε και άλλες προτάσεις ενημερώστε με, π.χ για το αν έχω φτιάξει σωστά το google search και adsense. Το google search ενώ επιλέγω να ψάχνει σε όλο τον ιστό αλλά να δίνει έμφαση στα included sites τότε δεν μου βγάζει αποτελέσματα από το site μου κάνω κάποιο λάθος; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2012 από SlackulatoR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα