Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βγαλω απο το συγκεκριμενο κουτι αυτο που κραταει την μητρικη. Τις στρογγυλες βιδες δεν ξερω πως να τις βγαλω, και ουτε ξερω πως λεγεται αυτο που κραταει την μητρικη για να μπορεσω να το ψαξω στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Απλα προσεξε την πενσα να την κρατας ισια για να μην στραβωσει το πασο απο την λαμαρινα.οσο αστειο και εαν ακουγεται θελει λιγη προσοχη.

Δημοσ.

Τη μεταλλική πλάτη.

Αν κάποιος έχει το ίδιο κουτί, ας πει... αλλιώς βγάλε μερικές φωτό στα σημεία συγκράτησης.

Τις στρογγυλες βιδες δεν ξερω πως να τις βγαλω...

Μήπως είναι τίποτα πριτσίνια; - Πιθανόν

Αν ναι με τρυπανάκι.

Δημοσ.

Τρυπανάκι it is λοιπόν.

Είναι ο μόνος τρόπος. Θα χρειαστείς τρυπάνι ελάχιστα μεγαλύτερο από την τρύπα της μπροστινής πλευράς (2η φωτό). Από εκεί θα τρουπήσεις & θα φύγει ο πριτσίνης.

Να ρωτήσω γιατί θέλεις να το βγάλεις;

Δημοσ.

Στο overclock.net ειδα εναν που ειχε ενωσει 2 haf και σκευτομαι να κανω το ιδιο. Μπροστα γινεται χαμος επειδη εχω τους σκληρους και ετσι σκεφτομαι να τους βαλω στο αλλο κουτι. Επισης ηθελα να βαλω και εναν Fan controller και δεν ειχα μερος να τον βαλω και ισως μελοντικα w/c με reservoir για τις 5"25 θεσεις.

Δημοσ.

Για αρχη παντως οπως ειπα θα μεταφερω τους σκληρους και ισως βαλω την h50 να παιρνει αερα απο μπροστα, τωρα την εχω να βαζει απο πανω αλλα καλυτερα θα ηταν να το εβαζα να βγαζει τον πανω ανεμιστηρα.

Δημοσ.

Κοίτα μόνο μη κάνεις μ@λ@κία & σου αχρηστευτεί το κουτί. Χρειάζεσαι εργαλεία & γενικά να το'χεις το μαστόρεμα.

Φλασιά! motherboard tray λέγεται... :P

Δημοσ.

Το v9 ετσι και αλλιως δεν το θελω και ουτε λεει να πουληθει, που και να το κοψω δεν θα εχω προβλημα. Οσο τωρα αν ελεγες για να τροπο που θα τα ενωσω δεν θα τα κανω με βιδες κτλ γιατι ισως μεταφερθει καποια στιγμη και θελω να εχω αυτη την δυνατοτα.

Φλασιά! motherboard tray λέγεται... :P

Αντε μπραβο και ειχα κολλησει :P

Δημοσ.

Δυστυχώς τα πριτσίνια αφαιρούνται με τρυπάνι συνήθως. Δεν έχω κάποιον άλλο τρόπο υπ'όψιν αλλά αν κάποιος έχει βρει τρόπο να τα αφαιρεί αλλιώς χωρίς ζημιά ας το πει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εκανα, αλλα δεν μου αρεσε το αποτελεσμα, γιατι δεν ειχα καλη διαχειριση καλωδιων μιας και το τροφοδοτικο ηταν ακριβως πισω απο τα bays του thermaltake + οτι δεν εχουν το ιδιο πλατος, αλλα αυτο διορθωνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...