overpower Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Θελω να βγαλω απο το συγκεκριμενο κουτι αυτο που κραταει την μητρικη. Τις στρογγυλες βιδες δεν ξερω πως να τις βγαλω, και ουτε ξερω πως λεγεται αυτο που κραταει την μητρικη για να μπορεσω να το ψαξω στο ιντερνετ.
veteranos123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τους αποστάτες λες? Αν ναι τότε τους ξεβιδώνεις με μια πένσα.
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Απλα προσεξε την πενσα να την κρατας ισια για να μην στραβωσει το πασο απο την λαμαρινα.οσο αστειο και εαν ακουγεται θελει λιγη προσοχη.
overpower Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μαλλον δεν το εγραψα σωστα, θελω να αφαιρεσω αυτο που βιδωνεις τους αποστατες.
άδικος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τη μεταλλική πλάτη. Αν κάποιος έχει το ίδιο κουτί, ας πει... αλλιώς βγάλε μερικές φωτό στα σημεία συγκράτησης. Τις στρογγυλες βιδες δεν ξερω πως να τις βγαλω... Μήπως είναι τίποτα πριτσίνια; - Πιθανόν Αν ναι με τρυπανάκι.
άδικος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τρυπανάκι it is λοιπόν. Είναι ο μόνος τρόπος. Θα χρειαστείς τρυπάνι ελάχιστα μεγαλύτερο από την τρύπα της μπροστινής πλευράς (2η φωτό). Από εκεί θα τρουπήσεις & θα φύγει ο πριτσίνης. Να ρωτήσω γιατί θέλεις να το βγάλεις;
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Στο overclock.net ειδα εναν που ειχε ενωσει 2 haf και σκευτομαι να κανω το ιδιο. Μπροστα γινεται χαμος επειδη εχω τους σκληρους και ετσι σκεφτομαι να τους βαλω στο αλλο κουτι. Επισης ηθελα να βαλω και εναν Fan controller και δεν ειχα μερος να τον βαλω και ισως μελοντικα w/c με reservoir για τις 5"25 θεσεις.
άδικος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ...ισως μελοντικα w/c με reservoir για τις 5"25 θεσεις. Με 2 cases αν το καταφέρεις θα παίζει άπλετος χώρος!
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Για αρχη παντως οπως ειπα θα μεταφερω τους σκληρους και ισως βαλω την h50 να παιρνει αερα απο μπροστα, τωρα την εχω να βαζει απο πανω αλλα καλυτερα θα ηταν να το εβαζα να βγαζει τον πανω ανεμιστηρα.
άδικος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα μόνο μη κάνεις μ@λ@κία & σου αχρηστευτεί το κουτί. Χρειάζεσαι εργαλεία & γενικά να το'χεις το μαστόρεμα. Φλασιά! motherboard tray λέγεται...
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Το v9 ετσι και αλλιως δεν το θελω και ουτε λεει να πουληθει, που και να το κοψω δεν θα εχω προβλημα. Οσο τωρα αν ελεγες για να τροπο που θα τα ενωσω δεν θα τα κανω με βιδες κτλ γιατι ισως μεταφερθει καποια στιγμη και θελω να εχω αυτη την δυνατοτα. Φλασιά! motherboard tray λέγεται... Αντε μπραβο και ειχα κολλησει
overpower Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μιας και διαθεσιμο τρυπανακι δεν εχω για την ωρα, υπαρχει αλλος τροπος?
άδικος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς τα πριτσίνια αφαιρούνται με τρυπάνι συνήθως. Δεν έχω κάποιον άλλο τρόπο υπ'όψιν αλλά αν κάποιος έχει βρει τρόπο να τα αφαιρεί αλλιώς χωρίς ζημιά ας το πει.
overpower Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το εκανα, αλλα δεν μου αρεσε το αποτελεσμα, γιατι δεν ειχα καλη διαχειριση καλωδιων μιας και το τροφοδοτικο ηταν ακριβως πισω απο τα bays του thermaltake + οτι δεν εχουν το ιδιο πλατος, αλλα αυτο διορθωνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα