Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω πάρει ακόμα το φετινό πάσο, αν πάω με το περσινό λέτε να μην το δεκτούν? Έχει πάει κανείς άλλος με το περσινό?

Δημοσ.

Στη Vodafone νομίζω πως θέλει το καινούριο γιατί σου καταχωρούν τον 12ψήφιο κωδικό που αναγράφει από πίσω...

Δημοσ.

Για το whats up λεω. Πήγα τις προάλες και μου είπαν ότι μπορεί να μην εγκριθεί αν έχω το παλιό και ότι μετά δεν θα μπορώ να κάνω πάλι αίτηση όταν έχω το καινούριο. Αλλά πολλοί το έκαναν με το παλιό.... Θα ξαναπάω μάλλον...

Δημοσ.

Συγνωμμη αν εχει γινει πλεον off-topic.

H vodafone (cu studens xclussive) εβαλε πακετο για sms με 1€ 300 sms. Το θετικο ειναι οτι αναφερει το πακετο ως sms1 που σημαινει οτι θα βαλει κι αλλα (πιανουν τοπο τα mail :D )

Καλο θα ηταν να δημιουργηθει θεμα σχετικα με τις προσφορες των καρτοκινητων...

ναι τα πρώτα 600 τα δίνει 2 μέρες μετά την εγγραφή άσχετα με το αν ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου.

μπορείτε είτε με το παλίο είτε με το καινούργιο είτε με βεβαίωση από τη σχολή αν δεν έχετε καθόλου πάσο.

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ.. οι εγγραφές παρατείνονται μέχρι 17/11 και μπορούν να συμμετάσχουν και οι νέοι συνδρομητές που ταυτοποίησαν τώρα ένα what' up (Πριν ηταν προυπόθεση να ήταν ταυτοποιημένο πριν τις 17/9)

• Like 1
Δημοσ.

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ.. οι εγγραφές παρατείνονται μέχρι 17/11 και μπορούν να συμμετάσχουν και οι νέοι συνδρομητές που ταυτοποίησαν τώρα ένα what' up (Πριν ηταν προυπόθεση να ήταν ταυτοποιημένο πριν τις 17/9)

1000 ευχαριστω να σαι καλα!

Vodafone

Με 5€ εχεις 500' προς ολους και 200mb internet.

Με 7€ εχεις 600' και sms προς ολους και 600mb internet.

Με 1€ εχεις 300 sms προς cu.

Με καθε ανανεωση ανω των 10€ στην αρχη του επομενου μηνα σου δινει 500mb internet. Ενω πανω απο 20€ σου δινει 1gb (ληξη 31/1/13 και μετα 250mb). Καθε 1η του μηνα χωρις ανανεωση σου δινει 600' cu (ληξη ιουνιος 2013)

Cosmote

Με 5€ εχεις 600' προς wu.

Με 7€ εχεις 600' και sms προς wu.

Με 3€ εχεις 300 sms προς wu, ενω με 5€ 600 sms

Με καθε ανανεωση ανω των 5€ στην αρχη του επομενου μηνα σου δινει 600' προς wu. Ενω με ανανεωση ανω των 10€ σου δινει 600mb ιντερνετ επιπλεον (ληξη ιουνιος 2013).

Ενεργοποιηση μεχρι 17/11.

Πιστευω οτι αξιζει περισσοτερο η vodafone, ειδικα για οσους δεν εχουν φιλους αποκλειστικα με wu. Λογικα θα βαλει η vodafone πακετο με sms προς ολους (μιας και ονομαζει το υπαρχων πακετο ως sms1). Οποτε οποιος εχει τους περισσοτερους φιλους του wu, παραμενει/παει εκει. Διαφορετικα vodafone... Εγω παλι? Και τα δυο :P . Ή μαλλον και τα 3 (Q), αφου εχω μια κενη θεση για sim!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...