Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζει ο φοιτητης που θα κανει συμβολαιο με 5 ευρω, να εχει και την προσφορα whats up συγχρονως και να μεταφερθει τωρα απο τον πατερα που εχει δηλωθει στο φοιτητη το whats up τηλεφωνο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εστειλα email στην vodafone και τους προτεινα να βαλουν καποια προσφορα για sms προς ολους και μου απαντησαν οτι "Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για νέα προσφορά. Θα προωθήσουμε, όμως, την πρόταση στην Εμπορική Διεύθυνση για να ληφθεί υπόψη." Αντε για να δουμε... :-)

ΥΓ: Υπαρχουν και αυτα τα πακετα sms (ειναι γενικα για cu, οχι μονο για το students xclusive) http://www.vodafonec...keta-minimaton/ , αλλα ειναι πανακριβα...

Επεξ/σία από ms13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθές έκανα την αίτηση στον Γερμανό και σήμερα μου ήρθε μήνυμα οτι έχω 600' μέχρι 1/11, χωρίς όμως να βάλω κάρτα. Η τελευταία κάρτα που είχα βάλει ήταν τον προηγούμενο μήνα και αυτή ήταν των 6 ευρώ.

Έτσι έγινε σε όλους;

Επεξ/σία από MiJ16
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνωμμη αν εχει γινει πλεον off-topic.

H vodafone (cu studens xclussive) εβαλε πακετο για sms με 1€ 300 sms. Το θετικο ειναι οτι αναφερει το πακετο ως sms1 που σημαινει οτι θα βαλει κι αλλα (πιανουν τοπο τα mail :D )

Καλο θα ηταν να δημιουργηθει θεμα σχετικα με τις προσφορες των καρτοκινητων...

Δημοσ.

Συγνωμμη αν εχει γινει πλεον off-topic.

H vodafone (cu studens xclussive) εβαλε πακετο για sms με 1€ 300 sms. Το θετικο ειναι οτι αναφερει το πακετο ως sms1 που σημαινει οτι θα βαλει κι αλλα (πιανουν τοπο τα mail :D )

Καλο θα ηταν να δημιουργηθει θεμα σχετικα με τις προσφορες των καρτοκινητων...

300 sms προς όλους ή μόνο προς CU??

Δημοσ.

Προσοχή με την vodafone γιατί στο παρελθόν μπλοκάρε το tethering και σήμερα διάβασα οτι η vodafone μπλοκάρει τις voip κλήσεις!!

Δημοσ.

επειδη η vodafone ηταν η πρωτη μου εταιρεια, της εχω μια συμπαθεια. φοιτητης ειμαι και λεω να παω στο προγραμμα της cu αλλα οι περισσοτεροι ειναι ζωακια ας πουμε και δεν αλλαζουν απο whats up

Δημοσ.

Προσοχή με την vodafone γιατί στο παρελθόν μπλοκάρε το tethering και σήμερα διάβασα οτι η vodafone μπλοκάρει τις voip κλήσεις!!

Αυτο για το voip το εμαθα κι εγω. Παντως λενε οτια αν τους πρηξεις λιγακι θα σου κανουν τη χαρη "αποκλειστικα" για σενα και θα στο ενεργοποιησουν...

Δημοσ.

επειδη η vodafone ηταν η πρωτη μου εταιρεια, της εχω μια συμπαθεια. φοιτητης ειμαι και λεω να παω στο προγραμμα της cu αλλα οι περισσοτεροι ειναι ζωακια ας πουμε και δεν αλλαζουν απο whats up

Eμ πες τα, που προσπαθώ να τους πείσω να αλλάξουν, η Vodafone μόνο που δεν τους πληρώνει για να πάνε αλλά αυτοί εκεί...

Εμένα πρώτη μου εταιρεία ήταν η Cosmote και πλέον έχω Q & CU και είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Eμ πες τα, που προσπαθώ να τους πείσω να αλλάξουν, η Vodafone μόνο που δεν τους πληρώνει για να πάνε αλλά αυτοί εκεί...

Εμένα πρώτη μου εταιρεία ήταν η Cosmote και πλέον έχω Q & CU και είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος.

Και γω πλεον Q και cu εχω. Εχω και μια κενη θεση για sim και ζηταω να μου δωσουν για what's up (http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/98651-αριθμος-whats-up/) και αυτο ουσιαστικα αν βαλει και sms η vodafone προς ολους θα το εχω μονο για να με περνουν ολα τα "ζωακια" οι φιλοι μου που δεν λενε να αλλαξουν... Τζαμπα ειναι και μερικοι δεν περνουν.

Δημοσ.

Τσάμπα είναι να μην μπορούν να σε πάρουν οι άλλοι;Και αυτόματα θα μάθουν τον νέο σου αριθμό της CU?Και με την μία θα τρέξουν όλοι οι φίλοι σου να βάλουν CU?

Δημοσ.

Τσάμπα είναι να μην μπορούν να σε πάρουν οι άλλοι;Και αυτόματα θα μάθουν τον νέο σου αριθμό της CU?Και με την μία θα τρέξουν όλοι οι φίλοι σου να βάλουν CU?

Η μετακινηση σιγουρα δεν μπορει να γινει με την μια, παρα μονο σιγα σιγα. Εγω προσωπικα σκεφτομαι οτι αν σου προσφερουν κατι τζαμπα, το οποιο ισως να χρησιμοποιησεις και δεν το στερεις απο αλλον τον παιρνεις χωρις πολλα πολλα. Με το που ενεργοποιεις την sim σου δινει 100' προς ολους. Επισης μπορεις να ενημερωσεις τους φιλους σου σπαταλοντας την καρτα που εχεις στο wu για να μην παει αχρηστη. Δεν νομιζω οτι δεν συμφερει να αλλαξεις για μη δωσεις 3-5 €...Προφανως αν εχουν ολοι οι φιλοι σου wu δεν αξιζει, αλλα νομιζω μακροχρονια αν η cosmote δεν ακολουθησει την vodafone θα χασει πολυ κοσμο.

Δημοσ.

Αυτο για το voip το εμαθα κι εγω. Παντως λενε οτια αν τους πρηξεις λιγακι θα σου κανουν τη χαρη "αποκλειστικα" για σενα και θα στο ενεργοποιησουν...

Το viber (και γενικά όλες οι υπηρεσίες VoIP) είναι πράγματι μπλοκαρισμένες στη Voda για πάγια από ένα ποσό και κάτω, νόμίζω από 30 ή 40 ευρώ. Για λεπτομέρειες, δείτε εδώ:

http://www.insomnia....viber vodafone

• Like 1
Δημοσ.

Η μετακινηση σιγουρα δεν μπορει να γινει με την μια, παρα μονο σιγα σιγα. Εγω προσωπικα σκεφτομαι οτι αν σου προσφερουν κατι τζαμπα, το οποιο ισως να χρησιμοποιησεις και δεν το στερεις απο αλλον τον παιρνεις χωρις πολλα πολλα. Με το που ενεργοποιεις την sim σου δινει 100' προς ολους. Επισης μπορεις να ενημερωσεις τους φιλους σου σπαταλοντας την καρτα που εχεις στο wu για να μην παει αχρηστη. Δεν νομιζω οτι δεν συμφερει να αλλαξεις για μη δωσεις 3-5 €...Προφανως αν εχουν ολοι οι φιλοι σου wu δεν αξιζει, αλλα νομιζω μακροχρονια αν η cosmote δεν ακολουθησει την vodafone θα χασει πολυ κοσμο.

Και άντε και τους ενημερώνω,θα τους πείσω να ρθουν CU?Δύσκολο.Σ αυτά τα θέματα παίζει μεγάλο ρόλο το πόσοι είναι στην καθε εταιρία και όχι η προσφορά του καθενός.Πριν 4 χρόνια,που έγινε η έκπληξη με τη Whats up σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα,μετακινήθηκαν σε WU επειδή είχε 1200 η 1500 λεπτά και μηνύματα,(αν θυμάμαι καλά).Πλεον έχουμε 600 μηνύματα και λεπτά και δεν αλλάζουμε.Ίσως και εμένα να με βόλευε η CU αλλά αν όλο το περιβάλλον μου,είναι WU τότε δύσκολα καταργείται.

ps.Κάτι αντίστοιχο δεν έγινε με Q τελευταία;Που έδιναν με 1 Ευρώ 300 λεπτά και sms?Ιδανική προσφορά αλλά δεν έπιασε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...