fantakola Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Η voda σου δινει 600' προς ΟΛΟΥΣ και οχι μονο σε συνδρομητες cu (ή αντιστοιχα WU oπως της Cosmote)
ms13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια παιζει να μου εξηγησει και μενα κανεις γιατι ειναι καλυτερη η προσφορα της vodafone εναντι της cosmote; διοτι οπως φαινεται παιζει να μπερδευτηκα.. Στην cosmote για να σου δωσουν τα λεπτα και το Internet χρειαζεται να κανεις μια ανανεωση 10ευρω το μηνα τα οποια μενουν στην καρτα σου, ενω η vodafone σε χρεωνει 5 και 7 ευρω αντιστοιχα για να προσφερει αυτα που διαφημιζει. Tα λεω σωστα ή οχι; Vodafone Με 5€ εχεις 500' προς ολους και 200mb internet. Με 7€ εχεις 600' και sms προς ολους και 600mb internet. Με καθε ανανεωση ανω των 10€ στην αρχη του επομενου μηνα σου δινει 600' προς cu και 500mb internet. Cosmote Με 5€ εχεις 600' προς wu. Με 7€ εχεις 600' και sms προς wu. Με καθε ανανεωση ανω των 10€ στην αρχη του επομενου μηνα σου δινει 600' προς wu και 600mb internet. Γενικα συμφερει που η vodafone σου δινει τα προς ολους. Βεβαια θα μου πεις οι περισσοτεροι εχουν wu... Νομιζω τα μονα σημεια που υστερει η προσφορα της vodafone ειναι οτι η cosmote (wu) εχει περισσοτερο κοσμο, συν οτι για καποιον που στελνουν πολλα sms, ισως να μην τους φτανουν τα 100. 7
pabou13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ωραιο και αναλυτικο post, thanks. Oποτε για μενα που το 100% των επαφων μου ειναι What's up με συμφερει να μεινω στην Cosmote και να εχω το μηνα μου (με μια ανανεωση 10ευρω) 600', 600mb και με 3ευρω επιπλεον 300sms, συν 7ευρω που θα μου μενουν στην καρτα.
fantakola Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 βασικα εσενα σε συμφερει να παρεις το cu για δευτερο σκεψου ποσοι φιλοι σου θα αλλαξουν σε voda+οτι το πακετο της voda δινει χρονο και προς ολους (αρα και cosmote+wind)+χρονο πως ολη την voda και οχι μονο WU (οπως της Cosmo) + χρονο προς cu Overall η προσφορα της κοκκινης υπερτερει μακραν πιστευω Ακομα και για να αλλαξεις απο wu
zizu10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 βασικα εσενα σε συμφερει να παρεις το cu για δευτερο σκεψου ποσοι φιλοι σου θα αλλαξουν σε voda+οτι το πακετο της voda δινει χρονο και προς ολους (αρα και cosmote+wind)+χρονο πως ολη την voda και οχι μονο WU (οπως της Cosmo) + χρονο προς cu Overall η προσφορα της κοκκινης υπερτερει μακραν πιστευω Ακομα και για να αλλαξεις απο wu Χρόνο προς όλη τη vodafone και χρόνο προς CU???
cris41 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Χρόνο προς όλη τη vodafone και χρόνο προς CU??? Εννοει και σε συνδεση και σε cu. Ενω στη κοσμοτε ειναι μονο για WU και οχι για συνδεσεις καρτοσυμβολαια κλπ.
zizu10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εννοει και σε συνδεση και σε cu. Ενω στη κοσμοτε ειναι μονο για WU και οχι για συνδεσεις καρτοσυμβολαια κλπ. Συγγνώμη τα 600' που σου δίνει κάθε πρώτη του μήνα δεν είναι μόνο για CU???
cris41 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Συγγνώμη τα 600' που σου δίνει κάθε πρώτη του μήνα δεν είναι μόνο για CU??? Μονο για CU ειναι αλλα τα υπολοιπα με την καρτα ειναι για ολους.
modechristo_13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 παιδια οταν κανατε την προσφορα του wu σας ειπαν οτι θα σας ερθει μηνυμα σε 2 μερες και καλα οτι ενεργοποιηθηκε? το εχω κανει απο την πεμπτη και δεν εχει ερθει τπτ ακομα...! εσας? 1
haris013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 παιδια οταν κανατε την προσφορα του wu σας ειπαν οτι θα σας ερθει μηνυμα σε 2 μερες και καλα οτι ενεργοποιηθηκε? το εχω κανει απο την πεμπτη και δεν εχει ερθει τπτ ακομα...! εσας? αυτο θελω να ρωτησω και εγω! μου ειπαν οτι θα μου ερθει μυνημα,το εχω κανει απο την παρασκευη και τιποτα ακομα..
mc01319 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Κι ομως ετσι ειναι! Για αυτο λεμε οτι η προταση της vodafone ειναι απειρως καλυτερη απο αυτη του WU. Ασε που ισχυει για τα ν χρονια της σχολης σου και οχι μεχρι τον Ιουνη. Ναι δεν γινεται. Μονο αν εισαι φοιτητης (καποιος ειπε και για μεταπτυχιακο αλλα δεν ειμαι σιγουρος), αλλα ισχυει μονο για εναν αριθμο, δηλαδη δεν γινεται να πεις σε καποιο φιλο σου φοιτητη, να σου βγαλει και σε σενα μια στο ονομα του... Ισχύει κανονικά και για μεταπτυχιακούς και για διδακτορικούς, για τη διάρκεια που αναγράφεται στο πάσο. Φοβερή η προσφορά της Vodafone και εννοείται ότι δεν συγκρίνεται με την αποτυχημένη προσφορά της Cosmote.
gs20309 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ποιο? Οτι πρεπει να εχεις whats up πριν τις 17/9? Το ειχα δει σε ενα φυλλαδιο... Δεν χανουμε τιποτα να ρωτησουμε. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ WHATS UP ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17/9 AN ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
Alkibiadhs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εγω που γραφτηκα στη σχολη και εκανα διακοπη για να παω φανταρος παιρνω τιποτα;; :-D
xouzel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εγω που γραφτηκα στη σχολη και εκανα διακοπη για να παω φανταρος παιρνω τιποτα;; :-D "The biggest out of three" το λένε οι Άγγλοι !!! χαχαχαχαχ (χωρίς παρεξήγηση, έτσι ;; )
Alkibiadhs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 "The biggest out of three" το λένε οι Άγγλοι !!! χαχαχαχαχ (χωρίς παρεξήγηση, έτσι ;; ) Χαχαχαχαχαχαχαχχα δεν υπαρχει περιπτωση να παω με την βεβαιωση που μου εδωσαν κατα την εγγραφη;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα