salida Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τα λεπτα απο τα πακετα students xclusive ειναι προς ολους. Τα 600' με την ανανεωση απο 10€ και ανω ειναι προς cu. > Με το νέο CU πακέτο Student Xclusive 7 μιλάς, στέλνεις και σερφάρεις με το πάσο σου! Γιατί το Student Xclusive 7 προσφέρει μόνο σε φοιτητές 600 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων, 100 SMS προς ΌΛΟΥΣ και 600 ΜΒ για internet, μόνο με 7€ για 1 ολόκληρο μήνα! Δηλαδή τα 600 λεπτά που ανήκουν στο Xclusive 7 και κοστίζουν 7€ είναι προς όλους....περίεργο μου φαίνεται
bill777 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 εγω που δεν ειμαι φοιτητης δεν μπορω να το βαλω??? ζητανε οποσδηποτε πασο?
ms13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 > Με το νέο CU πακέτο Student Xclusive 7 μιλάς, στέλνεις και σερφάρεις με το πάσο σου! Γιατί το Student Xclusive 7 προσφέρει μόνο σε φοιτητές 600 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων, 100 SMS προς ΌΛΟΥΣ και 600 ΜΒ για internet, μόνο με 7€ για 1 ολόκληρο μήνα! Δηλαδή τα 600 λεπτά που ανήκουν στο Xclusive 7 και κοστίζουν 7€ είναι προς όλους....περίεργο μου φαίνεται Κι ομως ετσι ειναι! Για αυτο λεμε οτι η προταση της vodafone ειναι απειρως καλυτερη απο αυτη του WU. Ασε που ισχυει για τα ν χρονια της σχολης σου και οχι μεχρι τον Ιουνη. εγω που δεν ειμαι φοιτητης δεν μπορω να το βαλω??? ζητανε οποσδηποτε πασο? Ναι δεν γινεται. Μονο αν εισαι φοιτητης (καποιος ειπε και για μεταπτυχιακο αλλα δεν ειμαι σιγουρος), αλλα ισχυει μονο για εναν αριθμο, δηλαδη δεν γινεται να πεις σε καποιο φιλο σου φοιτητη, να σου βγαλει και σε σενα μια στο ονομα του...
zizu10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μία ερώτηση και από εμένα ( ίσως λίγο χαζή )... Πρέπει να έχεις το καινούριο πάσο ή γίνεται και με το παλιό??? (Έχω στείλει την αίτηση για το καινούριο αλλά ακόμα δεν έχουν αξιωθεί να το βγάλουν...) 1
aGka8l Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μία ερώτηση και από εμένα ( ίσως λίγο χαζή )... Πρέπει να έχεις το καινούριο πάσο ή γίνεται και με το παλιό??? (Έχω στείλει την αίτηση για το καινούριο αλλά ακόμα δεν έχουν αξιωθεί να το βγάλουν...) Στην Vodafone θελει το καινούριο , στο whats Up κανεις κ με το παλιό ! 100% τσεκαρισμένο
xristoforos89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Με βλεπω (στανταρ δηλαδη) με 2ο κινητο με vodafone. Γιατι το 95% των δικων μου εχουν wu!
lagman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Πάει κανένας χρόνος τώρα που η wind δίνει με 10€ 130 λεπτά προς όλους , όταν λέμε όλοι εννοούμε οοοοολοι και 600λεπτα/SMS/mb προς wind και q ... Talk& surf + είναι το πακέτο . Πριν είχα what's up και για 150mb τα χρέωναν ο κούκος αιδόνι, και ποιο πριν είχα cu, το πακέτο talk& surf+ της wind το έχω κατα ευχαριστηθεί , είμαι πολυ ικανοποιημένος. Sent from my iPhone using Insomnia
MiJ16 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Σε κατάστημα μπορείς να κάνεις την δήλωση για ενεργοποίηση; (Για το WU λέω)
xristoforos89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ''Κάνε εγγραφή με το φοιτητικό σου πάσο σου σε ένα κατάστημα COSMOTE, OTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ και για όλη την ακαδημαϊκή χρονιά θα έχεις το δώρο σου την πρώτη μέρα του μήνα! ''
Razor7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Με βλεπω (στανταρ δηλαδη) με 2ο κινητο με vodafone. Γιατι το 95% των δικων μου εχουν wu! κι εγώ μια απ' τα ίδια θα κρατήσω κάβα και την WU μήπως κάνει καμιά προσφορά της προκοπής Κατά τα άλλα δείτε εδώ: http://www.vodafonecu.gr/en/studentoffers/ κι εδώ: http://www.mycampus.gr/extras/mycampusgr_students_xclusive.html (συζητάνε και λενε διάφορα και για τα υπόλοιπα extras του πακέτου)
zizu10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Όταν πας στη vodafone για να ενεργοποιήσεις το πακέτο πρέπει να βάλεις και κάρτα 10 ευρώ ή από τον επόμενο μήνα???
Razor7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Πας vodafone παίρνεις το νούμερο(sim) σου κάνει ταυτοποίηση στοιχείων μέσω φοιτητικού πάσου(το καινούργιο) +αστυνομική ταυτότητα. Tη sim την παίρνεις σπίτι και έχεις να την ενεργοποιήσεις μέχρι τον Σεπτ. 2013 . Για ενεργοποίηση παίρνεις στο 1252 και ενεργοποιείται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να βάλεις κάρτα εκείνη τη στιγμή.
anagnoct Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 κι εγώ μια απ' τα ίδια θα κρατήσω κάβα και την WU μήπως κάνει καμιά προσφορά της προκοπής Κατά τα άλλα δείτε εδώ: http://www.vodafonec.../studentoffers/ κι εδώ: http://www.mycampus....s_xclusive.html (συζητάνε και λενε διάφορα και για τα υπόλοιπα extras του πακέτου) Στο 2ο λινκ λεει για 1 πακετο Internet CU στο laptop με 5 κ 7 ευρω το μηνα για 2 και 5gb αντιστοιχα. Αυτο δεν το εχω δει σε site της vodafone...
haris013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδια εμενα ηρθαν κατι κοπελες απο την κοσμοτε στην σχολη μου και εκανα το προγραμμα αυτο αλλα δεν ειχα δει την προσφορα της voda.. μπορω τωρα να παω στην vodafone και να μεταφερω τον αριθμο μου?
pabou13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια παιζει να μου εξηγησει και μενα κανεις γιατι ειναι καλυτερη η προσφορα της vodafone εναντι της cosmote; διοτι οπως φαινεται παιζει να μπερδευτηκα.. Στην cosmote για να σου δωσουν τα λεπτα και το Internet χρειαζεται να κανεις μια ανανεωση 10ευρω το μηνα τα οποια μενουν στην καρτα σου, ενω η vodafone σε χρεωνει 5 και 7 ευρω αντιστοιχα για να προσφερει αυτα που διαφημιζει. Tα λεω σωστα ή οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα