prigipa_m Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά έχω τα Windows 7 Ultimate 64Bit με 12GB RAM. Όταν χρησιμοποιεί το σύστημα δηλ. όταν φτανει τα 2 GB τοτε πεταει μπλε οθόνη. Τι μπορεί να συμβαίνει....?
Heatspreader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Βγάλε μία φωτογραφία με την μπλε οθόνη. Ωστόσο τρέξε ένα memtest και βλέπουμε. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις ένα ένα στικάκι σε κάθε θέση μνήμης για να δεις πιο είναι το προβληματικό.
prigipa_m Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 4 ώρες τρέχει αλλα δεν βλέπω κανένα Error προς το παρόν. Θα το αφήσω έως αυριο να δω αν θα βρει τίποτα....
prigipa_m Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Έτρεξα και το Prime95 και η CPU δούλευε στο 100% απροβλημάτιστα. Οι μνήμες μετα απο 15 ώρες δεν έβγαλαν καποιο σφάλμα. Μήπως έχει πρόβλημα ο SSD ?
prigipa_m Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ορίστε και ένα Screenshot με την μπλε οθόνη....
SeXBOX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 την ίδια BSOD μου βγάζει και στο λαπτοπ μου οπότε ενδιαφέρει και εμένα το πρόβλημα.
SeXBOX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Anyway ο οδηγός σου καλός είναι αλλά δεν με βοήθησε και πολύ, αλλά είδα ότι ο Agility μου φορούσε το 2.15 firmware και έκανα update σε 2.22 εύχομαι να ήταν αυτό. και εσύ φίλε μου prigipa_m δοκίμασε ένα update firmware στον SSD σου. Δες κι εδώ http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?98685-OCZ-Agility-3-BSOD-issues-after-2-15-firmware
prigipa_m Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Anyway ο οδηγός σου καλός είναι αλλά δεν με βοήθησε και πολύ, αλλά είδα ότι ο Agility μου φορούσε το 2.15 firmware και έκανα update σε 2.22 εύχομαι να ήταν αυτό. και εσύ φίλε μου prigipa_m δοκίμασε ένα update firmware στον SSD σου. Δες κι εδώ http://www.ocztechno...r-2-15-firmware Προχώρησα σε αναβάθμιση του SSD έκανα και ένα Format και να δούμε πως θα συμπεριφερθεί τώρα...
Heatspreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ωραιος. Πες μας αποτελεσματα. Sent from my iPhone using Insomnia
prigipa_m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μετα απο κάποιες ημέρες λειτουργίας το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε ξανα. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα οδηγών ενημέρωσης του SSD ή επειδή έγινε Format αλλα όλα είναι εντάξει. Να ρωτήσω μου έχει βρει το Antivirus το εξης πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω με το συγκεκριμένο αρχείο. Τι προτείνεται ? OCSetupHlp.dll
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτήσω μου έχει βρει το Antivirus το εξης πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω με το συγκεκριμένο αρχείο. Τι προτείνεται ? OCSetupHlp.dll Adware Adware-OpenCandy.dll is a low-risk Adware library called OCSetupHlp.dll that is bundled with several third-party installers and placed in a temporary folder on the user's system. The ditially-signed library obtains and transmits certain non-personally-identifiable information to OpenCandy servers in order to deliver additional, unrelated installs to the user. The actions occur without user knowledge or consent and the library is usually deleted once the host installation is complete although it is sometimes left behind under certain installation scenarios. Some installers show an OpenCandy End User License Agreement after the data transmission has occurred. The additional software supplied by the use of the OpenCandy library can help offset the cost of the host software to the user.
prigipa_m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Οποτε Gio το σουτάρω χωρις δευτερη σκέψη ε ? Δεν θα μου δημιουργησει κανενα προβλημα αν το βγάλω ?
SeXBOX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μετα απο κάποιες ημέρες λειτουργίας το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε ξανα. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα οδηγών ενημέρωσης του SSD ή επειδή έγινε Format αλλα όλα είναι εντάξει. Ναι ο SSD ήταν.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Οποτε Gio το σουτάρω χωρις δευτερη σκέψη ε ? Δεν θα μου δημιουργησει κανενα προβλημα αν το βγάλω ? Εξαρταται. Δεν χρησιμοποιειται παντα με κακο σκοπο, απο την αποψη οτι υπαρχουν νομιμα προγραμματα, συνηθως δωρεαν, τα οποια με την ενσωματωση του συγκεκριμενου εμφανιζουν διαφημισεις προκειμενου να καλυψουν τα εξοδα τους/να βγαλουν καποιο κερδος. Προσπαθησε να εντοπισεις εαν εχεις καποιο τετοιο προγραμμα εγκατεστημενο και εαν το χρησιμοποιεις. Εαν δεν εχεις, στελνεις το dll απο κει που ρθε, χωρις δευτερη σκεψη. Εαν εχεις κατι εγκατεστημενο, δεν μπορω να προβλεψω την συμπεριφορα του σε περιπτωση που σβησεις το dll, ισως εμφανισει προβληματα, ισως οχι. Trial and error με λιγα λογια. Το σιγουρο ειναι παντως πως το συγκεκριμενο dll δεν εχει καποια χρησιμοτητα για σενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα