zvarthangalos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Το laptop το έχω δύο εβδομάδες (HP Pavilion g6 - 1304sv) και όταν είναι σε λειτουργία και μόνο όταν ακουμπάει κάτω στο τραπέζι ,κρεβάτι, γραφείο κλπ. αναβοσβήνει το ανεμιστηράκι δηλαδή εκεί που ακούγεται πως δουλεύει ξαφνικά κάνει συνεχόμενες διακοπές σταματάει ξεκινάει, σταματάει ξεκινάει όταν το σηκώνω στον αέρα δουλεύει κανονικά χωρίς διακοπές , πρόκειται για κάποιο ελάττωμα του ανεμιστήρα η είναι κανονική η λειτουργία του; απαντήστε μου γιατί στο παρελθόν δεν είχα ποτέ laptop και άν πρόκειται για ελάττωμα να το στείλω να το δούνε η ακόμη και να το αντικαταστήσουν.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 μηπως τυχαινει οταν το εχεις στον αερα να κανει καποια λειτουργια εκεινη την ωρα; τι εννοω στο dell Μου ο ανεμιστηρας ανοιγει μετα τους 60 βαθμους.Οταν πεσει κατω απο 55 σταματαει κ οταν φτανει 60 ανοιγει. Κατεβασε καποιο εκ των hwmonitor,core temp,real temp κ τσεκαρε θερμοκρασιες επεξεργαστη μηπως κ βρισκεσαι στην ιδια κατηγορια με μενα!
tasos555 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 μηπως τυχαινει οταν το εχεις στον αερα να κανει καποια λειτουργια εκεινη την ωρα; τι εννοω στο dell Μου ο ανεμιστηρας ανοιγει μετα τους 60 βαθμους.Οταν πεσει κατω απο 55 σταματαει κ οταν φτανει 60 ανοιγει. Κατεβασε καποιο εκ των hwmonitor,core temp,real temp κ τσεκαρε θερμοκρασιες επεξεργαστη μηπως κ βρισκεσαι στην ιδια κατηγορια με μενα! ελαττωματικό είναι να το πας πίσω δεν ισχύ αυτό που λέει Xristaras12 τα λαπτοπ όταν ακουμπάνε κάπου ειδικά σε ύφασμα ζεσταίνονται και ανεβάζουν θερμοκρασίες για αυτό πίσω και είναι νομίζω υποχρεωμένη να αλλάξουν το λαπτοπ η να το κοιτάξουν χωρείς να πάρουν τίποτα και μην σου πουν πως είναι δικό σου λάθος και καλά έπεσε και τέτοια
Heatspreader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 μηπως τυχαινει οταν το εχεις στον αερα να κανει καποια λειτουργια εκεινη την ωρα; τι εννοω στο dell Μου ο ανεμιστηρας ανοιγει μετα τους 60 βαθμους.Οταν πεσει κατω απο 55 σταματαει κ οταν φτανει 60 ανοιγει. Κατεβασε καποιο εκ των hwmonitor,core temp,real temp κ τσεκαρε θερμοκρασιες επεξεργαστη μηπως κ βρισκεσαι στην ιδια κατηγορια με μενα! Συμβαίνει κάποιες φορές όπως λέει και ο φίλος εδώ, ο ανεμιστήρας να αρχίζει να λειτουργεί μετά από κάποια θερμοκρασία και μετά. Οι θερμοκρασίες σου πως είναι; Δες με το Core Temp ή με το Everest.
zvarthangalos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Οι θερμοκρασίες είναι σε idle μάξιμουμ 47 τό πρόβλημα μάλλον είναι κατασκευαστικό και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί μόνο αν ποστάρουνε άτομα που έχουν το ίδιο μοντέλο για να δούμε αν συμβαίνει και σ'αυτούς, πάντως έχω βάλει απο κάτω ενα βιβλίο ώστε το ανεμιστηράκι να μην εφάπτεται εντελώς με την επιφάνεια και παρατηρώ πως δουλεύει κανονικά.
liakjim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εμενα μου φαινεται οτι απλα εισαι ακριβως στο οριο εναρξης λειτουργιας. Δηλαδη τον ανοιγεις, πιανει X θερμοκρασια , οταν παει X+1(η οποια ειναι η θερμοκρασια εναρξης) ξεκινα το ανεμιστηρακι. Κατεβαζει X-1 κ εκει σβηνει κοκ. Εκτος κ αν η εναλλαγη ειναι αμεση οποτε υπαρχει θεμα (δεν το διευκρινιζεις). Επισης τι παει να πει αυτο ? έχω βάλει απο κάτω ενα βιβλίο ώστε το ανεμιστηράκι να μην εφάπτεται εντελώς με την επιφάνεια Ποδαρακια δεν εχει? Μαλλον εννοεις να ειναι απλα χαμηλα. Αφου ομως στην περιπτωση του βιβλιου δεν παρουσιαζεται το φαινομενο , ενισχυει την αρχικη υποθεση μου. Σε καθε περιπτωση ελεγξε θερμοκρασιες cpu + gpu με το occt (ρυθμισεις : http://www.ocbase.co...ex.php/download Μετα πηγαινε στο tab "power supply" , βαλε duration 15' , αναλυση 1366Χ768 , κ ολα τικ στα κουτακια. Οταν τελειωσει θα βγαλει 6 διαγραμματα. Ποσταρε τα εδω) .κ κοιτα μηπως υπαρχει αναβαθμιση bios .
Jason 93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τα ανεμιστηρακια των υπολογιστων εουν συγκεκριμενη θερμοκρασια εναρξης π.χ. 45 αλλα ακι συγκεκρμενη κατωτερη θερμοκρασια που σταματανε πχ. 38. Εμενα ετσι γινεται και ειναι λογικο αλλιως θα αναβοσβηνε συνεχως σε ολους. Αρα δεν τιθεται θεμα γρηγορης αλλαγης της θερμοκρασιας.
LambisElef Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εγώ έχω το HP Pavilion g6 1070ev και το ανεμιστηράκι δουλεύει συνεχώς.
zvarthangalos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Και το δικό μου δουλεύει συνεχώς δεν σταματά απλά ρίχνει - ανεβάζει στροφές και έχει διακυμάνσεις.
rounsmith Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Και απορείς γιατί το κάνει αυτό είναι hp. Αν μπορείς τράβα το πίσω θα σου βγάλει και άλλα προβλήματα , αν άρχισε από τόσο νωρίς , και πάρε άλλη μάρκα.
LambisElef Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Για μένα πάντως η HP είναι από τις καλύτερες. Πόσα λάπτοπ HP έχω δει και έχω αγοράσει και κανένα δε μου εμφάνισε πρόβλημα.
liakjim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τα ανεμιστηρακια των υπολογιστων εουν συγκεκριμενη θερμοκρασια εναρξης π.χ. 45 αλλα ακι συγκεκρμενη κατωτερη θερμοκρασια που σταματανε πχ. 38. Εμενα ετσι γινεται και ειναι λογικο αλλιως θα αναβοσβηνε συνεχως σε ολους. Αρα δεν τιθεται θεμα γρηγορης αλλαγης της θερμοκρασιας. Σωστο αλλα το διευκρινιζω . Αν ειναι αμεση η εναλλαγη υπαρχει θεμα (πχ 10 δευ) αν ομως το κανει καθε 2 λεπτα αλλαζει το πραγμα,
Heatspreader Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εγώ έχω το HP Pavilion g6 1070ev και το ανεμιστηράκι δουλεύει συνεχώς. Και το δικό μου δουλεύει συνεχώς δεν σταματά απλά ρίχνει - ανεβάζει στροφές και έχει διακυμάνσεις. Και απορείς γιατί το κάνει αυτό είναι hp. Αν μπορείς τράβα το πίσω θα σου βγάλει και άλλα προβλήματα , αν άρχισε από τόσο νωρίς , και πάρε άλλη μάρκα. Συμβαινει και αυτο, οταν εχουν πιασει σκονη μεσα και ποτε δεν κατεβαινουν στην θερμοκρασια που σταματαει. Απο θερμοκρασιες πως ειστε; Σωστο αλλα το διευκρινιζω . Αν ειναι αμεση η εναλλαγη υπαρχει θεμα (πχ 10 δευ) αν ομως το κανει καθε 2 λεπτα αλλαζει το πραγμα, Μονο με θερμοκρασιες μπορουμε να μαθουμε τι συμβαινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα