chrisSerres Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 παιδιά είχα πάνω την 275, την έβγαλα, σύνδεσα την 295, δεν κινείτε το φανάκι της, είναι η gigabyte gtx295, ανάβει το πράσινο φωτάκι της, το μπλέ που δείχνει ότι έχω συνδεμένη οθόνη δεν ανάβει!!!! ο ανεμιστήρας της είναι εντελώς ακίνητος. της έχω δώσει κανονικά ένα εξάπινο και ένα οχτάπινο, κάποιος να ξέρει επι του θέματος είναι μεγάλη ανάγκη. Έχω απεγκαταστήσει τους drivers της 275, ;ebala p;anv thn 295, την δοκήμασα σε όλα τα slots και τίποτα... το σύστημα μου είναι αυτό στην υπογραφή μου. μιτρική gigabyte 990fxa-ud5 το φανάκι δεν γυρνάει ούτε κατα την εκκίνηση, ούτε ποτέ
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε να δεις χωρις να τις συνδεσεις το ρευμα παρα μονο οτι παρει απο την μητρικη εαν γυρισει το fan.
Heatspreader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πας για 660 SLI μου φαίνεται... http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_660_ti_windforce_oc_review,24.html
Sarandis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μήπως την άνοιξες να την καθαρίσεις καμιά μέρα και ξέχασες να κουμπώσεις την τροφοδοσία του ανεμιστηρίου;
chrisSerres Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 παιδιά μόλις γύρησα, δεν έχει ανοιχτεί βέβαια η κάρτα, θα δοκιμάσω και χωρίς ρεύμα.. Λόγο υποχρεώσεων θα γυρίσω κατα τις 11-12 ..θα σας ενημερώσω τότε. Σας ευχαριστώ παρα πολύ για το ενδιαφέρων, πραγματικά σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι συβαίνει, γιατί ακόμα κι αν δεν έφτανε η τροφοδοσία, θα έπρεπε να ανάβει κόκκινο αντί για πράσινο το λαμπάκι.. τα λέμε σε λίγες ώρες.
Heatspreader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ναι πραγματι, ετσι ειναι. Αν δεν υπηρχε σωστη τροφοδοσια θα αναβε κοκκινο.
chrisSerres Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 σίγουρα δεν θα πάθει κάτι αν βάλω μπρος την κάρτα χωρις τροφοδοσία, απλώς και μόνο με το ρεύμα της μητρικής? μη την κάψω κι όλλας... και πάλι μια δοκιμή σε όλα τα σλοτσ, και κανονικά με εξάπινο και οχτάπινο, μόνο πράσινο λαμπάκι, καμιά ανταπόκριση, ούτε καν ζεστάθηκε η κάρτα
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 99% δεν θα παθει τιποτα.αλλα διαβαζοντας προσεχτικοτερα το Post σου συμφωνω με τους απο πανω.δεν νομιζω να γινει δουλεια.
chrisSerres Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 99% δεν θα παθει τιποτα.αλλα διαβαζοντας προσεχτικοτερα το Post σου συμφωνω με τους απο πανω.δεν νομιζω να γινει δουλεια. άρρα κάικε?
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τι να σου πω.εγω ξερω οτι οταν καιγονται οι καρτες,το ανεμιστηρακι τους τουλαχιστον δουλευει......τωρα σε εσενα τι συμβαινει....δεν εχεις κανενα αλλο pc με καλο τροφοδοτικο επανω να την δοκιμασεις?
chrisSerres Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 θα πάω να βρω κανέναν αύριο , και αν δεν δουλεύει. .τι να πω, συμφορά παρεπιπτώντως, την έβαλα χωρίς τροφοδοσία, μόνο το ρεύμα της μιτρικής, και ανάβει κόκκινο, πράμα που σημαίνει ότι δεν της φτάνει το ρεύμα, και πάλι το φανάκι της not speen ..αύριο η μεθαύριο θα επισκεφθώ έναν φίλο που έχει ίδια στο pc του, να συνδέσουμε αυτήν να δούμε τι θα κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα