steliosdj Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 stelio na to theseis kai se mas gia na kseroume ti ginete. Aυριο θα μιλησω με vivodi .... και don't worry ... ξερω τι να πω και πως να το πω ... Οχι βεβαια πως κανουν κατι λαθος ... οι μισοι providers στο εξωτερικο κλειδωνουν στα κανονικα , ενω οι αλλοι μισοι σε λιγο περισσοτερα... ...Aπλα ειναι κριμα εδω στην Ελλαδα να συμβαινει αυτο γιατι η vivodi ειναι ο μονος εναλλακτικος παροχεας ADSL με δικα του DSLAM και πρεπει να ειναι ανταγωνιστικος. Και κατι αλλο .... αμφιβαλλω παρα μα παρα πολυ αν γνωριζουν αυτο το θεμα .... εχω τους λογους μου που το λεω . ....Θα σας ενημερωσω ....
3DViRuS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 nai 262 kbps grafei... ante stelio mpas kai doume kamia aspri mera...
steliosdj Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 nai 262 kbps grafei...ante stelio mpas kai doume kamia aspri mera... OK !!! ... θα δω τι δα γινει ... τουλαχιστων επιβεβαιωσα οτι δεν εφταιγε η 512 μου ... απλα δουλευουν με αυτο τον τροπο. Χανουμε δηλαδη περιπου 5kb περιπου ... Αντε και αυριο τα νεοτερα.
ladhm Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Re pedia den ine dinaton amesos o ote na dosi se oles tis perioxes adsl. Siga siga prota eki pou iparxi megali zitisi ke meta alou fisiologiko ine. As poume egaleo pios 8a pari adsl o pakistanos i o fititis?
dim_b Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 As poume egaleo pios 8a pari adsl o pakistanos i o fititis? Όχι ρε μεγάλε, ο γύφτος θα βάλει DSL. Έχεις κανένα πρόβλημα; :twisted: Καλό θα ήταν να σκέφτονται κάποιοι πριν γράψουν ότι μαλακία τους έρθει στο μυαλό...
SoTiRiS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Re pedia den ine dinaton amesos o ote na dosi se oles tis perioxes adsl. Siga siga prota eki pou iparxi megali zitisi ke meta alou fisiologiko ine. As poume egaleo pios 8a pari adsl o pakistanos i o fititis? ean eixes parakolouthisei tin istoria tha eixes dei oti o ote kathisterise 2-3 xronia kanontas dokimes gia na einai ola ok ...asxeta pou exoun mpleksei pali me ta kokakomodem kati san netmod einai ola provlimata... kai to eodse se tetoia timi giati leei oti exei kalipsei oli tin ellada...oste oloi na apolambanoume to grigoro internet...asxeta ean exei megali i mikri zitisi stin perioxi...dld plironoume tetoia timi gia adsl gia na kalipsoume tin zimia stin ependisi tou ote se perioxes pou tha baloun poli liga atoma adsl kai den tha einai kerdofora i ependisi.... alla gia alli mia fora tipota apo ta dio...axiopistia kai kalipsi...den pige simfona me ta sxedia....i timi omos emeine ipsili.
steliosdj Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 re si steliosdj eixes kana neotero? Εχει πολυ γελιο η υποθεση ... Εχω μιλησει με support απο otenet , forthnet , acn , vivodi ... Εκανα 3 τηλεφωνα στην καθε εταιρια για να μιλησω με πολλους ... Μονο ενας ηξερε τι σημαινει TCP overheads ... :evil: :evil: :evil: :evil: Θελουν βρωμοξυλο ... τα εχω παρει τελειως γιατι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ ολοι ... Το καλυτερο απο ολα ηταν με την ΟΤΕΝΕΤ ... μιλησα με μια τεχνικο ! ... ομως δεν ηξερε καν τι ειναι το TCP .... τεσπα ... δεν λεω τιποτε αλλο γιατι επεμενε πως ηταν τεχνικος ! Στη forthnet μονο κατι μπορεσε να μου πει ενα παιδι ... με τα χιλλια ζορια καταφερα να συννενοηθω και μου ειπε πως οι γραμμες ειναι στις κανονικες τους τιμες .. δηλαδη (384 στα 384 (392kbps) και 512 στα 512 (524.2kbps) Μου ειπε πως η πρακτικη ταχυτητα ειναι το 90% περιπου !!!!! αρα οι πληροφοριες που ειχα συλλεξει ηταν σωστες . Ειπε επισης πως δεν τις συνδεουν παραπανω για να δινουν στους πελατες τους το full bandwidth αφου αυτες ειναι οι κανονικες ταχυτητες . Τελος μου ειπε πως δεν προκειται να αλλαξει κατι σε αυτο ... οι συνδεσεις τοσο ειναι ... Ομως πως στο δι@@λ@ καταφερνουν μερικοι με 384 να βγαζουν 48kbytes/sec και αλλοι με 512 63kbytes/sec ????? :?: :?: 'H δεν ξερουν τι γινεται ή αυτος στη forhnet μου ελεγε αερολογιες .... Αυτο που θα ηταν καλυτερο ειναι να βρισκαμε μερικους που να εχουν USB ADSL modem και να μας ελεγαν στα ποσα συνδεεται η γραμμη τους ... αλλα δεν βλεπω κανεναν να ενδιαφερεται να βοηθησει ... Τωρα ... οσο για τη vivodi ... μιλησα με δυο τεχνικους (ο θεος να τους κανει) ... Μου ειπαν να τους ξαναπαρω τηλεφωνο στο τελος της εβδομαδας για να μου πουνε αν προκειται να γινει τιποτε για το θεμα αυτο... Παντως 3dvirus αν μπορεις , θελω να ρωτας κοσμο που εχει DSL απο ΟΤΕ με ποσα κατεβαζει με download accelerator ... Λογικα θα πρεπει οπως ειπα να εχει 41περιπου με την 384 και 56 περιπου με την 512. Αλλα μερικοι λενε οτι βγαζουν 47-48 και 63-64 αντιστοιχα !.... Αυτο δεν γινεται γιατι δεν βγαινουν οι εξισωσεις οπως σου ειπα ... 512 / 0.90 = 576 kbit ... ΜΟΝΟ τοτε μπορει να γινει ... Σκεφτομαι απο την αλλη μηπως η ΟΤΕΝΕΤ κανει καμμια τετοια "πατεντα" ... θα δω τι αλλο μπορω να κανω... Παντως μην αγχωνεσαι , η συνδεση μας ειναι η 100% κανονικη ... το θεμα ειναι μηπως οι αλλοι την δινουν ψιλοπουσαρισμενη ...
whiteman7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 As poume egaleo pios 8a pari adsl o pakistanos i o fititis? ama se briso re tha exo adiko?ilithia i apospi sou ,pisteuo na min eisai esi...afto pos katebike sto kefali sou filarako?les kai akouo tin giagia mou na milaei re paidia....milaei gia to aigaleo to typaki ,enan apo tous megalyterous dimous stin ellada...katalabate????an ton rotiso apo pou ine kai pei kamia perioxi apo boreia proastia de tha gelame oloi mazi???? file aporo dioti exeis kai 860 posts...alla mallon grafikos ginesai me tetoies apopseis...makria apo emas re
3DViRuS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 re si steliosdj eixes kana neotero? Εχει πολυ γελιο η υποθεση ... Εχω μιλησει με support απο otenet ' date=' forthnet , acn , vivodi ... Εκανα 3 τηλεφωνα στην καθε εταιρια για να μιλησω με πολλους ... Μονο ενας ηξερε τι σημαινει TCP overheads ... :evil: :evil: :evil: :evil: Θελουν βρωμοξυλο ... τα εχω παρει τελειως γιατι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ ολοι ... Το καλυτερο απο ολα ηταν με την ΟΤΕΝΕΤ ... μιλησα με μια τεχνικο ! ... ομως δεν ηξερε καν τι ειναι το TCP .... τεσπα ... δεν λεω τιποτε αλλο γιατι επεμενε πως ηταν τεχνικος ! Στη forthnet μονο κατι μπορεσε να μου πει ενα παιδι ... με τα χιλλια ζορια καταφερα να συννενοηθω και μου ειπε πως οι γραμμες ειναι στις κανονικες τους τιμες .. δηλαδη (384 στα 384 (392kbps) και 512 στα 512 (524.2kbps) Μου ειπε πως η πρακτικη ταχυτητα ειναι το 90% περιπου !!!!! αρα οι πληροφοριες που ειχα συλλεξει ηταν σωστες . Ειπε επισης πως δεν τις συνδεουν παραπανω για να δινουν στους πελατες τους το full bandwidth αφου αυτες ειναι οι κανονικες ταχυτητες . Τελος μου ειπε πως δεν προκειται να αλλαξει κατι σε αυτο ... οι συνδεσεις τοσο ειναι ... Ομως πως στο δι@@λ@ καταφερνουν μερικοι με 384 να βγαζουν 48kbytes/sec και αλλοι με 512 63kbytes/sec ????? :?: :?: 'H δεν ξερουν τι γινεται ή αυτος στη forhnet μου ελεγε αερολογιες .... Αυτο που θα ηταν καλυτερο ειναι να βρισκαμε μερικους που να εχουν USB ADSL modem και να μας ελεγαν στα ποσα συνδεεται η γραμμη τους ... αλλα δεν βλεπω κανεναν να ενδιαφερεται να βοηθησει ... Τωρα ... οσο για τη vivodi ... μιλησα με δυο τεχνικους (ο θεος να τους κανει) ... Μου ειπαν να τους ξαναπαρω τηλεφωνο στο τελος της εβδομαδας για να μου πουνε αν προκειται να γινει τιποτε για το θεμα αυτο... Παντως 3dvirus αν μπορεις , θελω να ρωτας κοσμο που εχει DSL απο ΟΤΕ με ποσα κατεβαζει με download accelerator ... Λογικα θα πρεπει οπως ειπα να εχει 41περιπου με την 384 και 56 περιπου με την 512. Αλλα μερικοι λενε οτι βγαζουν 47-48 και 63-64 αντιστοιχα !.... Αυτο δεν γινεται γιατι δεν βγαινουν οι εξισωσεις οπως σου ειπα ... 512 / 0.90 = 576 kbit ... ΜΟΝΟ τοτε μπορει να γινει ... Σκεφτομαι απο την αλλη μηπως η ΟΤΕΝΕΤ κανει καμμια τετοια "πατεντα" ... θα δω τι αλλο μπορω να κανω... Παντως μην αγχωνεσαι , η συνδεση μας ειναι η 100% κανονικη ... το θεμα ειναι μηπως οι αλλοι την δινουν ψιλοπουσαρισμενη ...[/quote'] oi klasikes paparies tis elladas...kaneis den xerei na se exipiretisei... anyway opote bgaleis akri(xaras to kouragio sou )rixe kana sfirigma.. entometaxi iparxei tipota pou mporoume na rithmisoume sta setting mas oste na pusharoume ligo tin gramoula? kati programatakia pou kikloforune gia dsl kanoun tipota i pap@ria? exeis kamia idea :?: thnx
steliosdj Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Υπαρχει ... τουλαχιστον στη γραμμη της vivodi θα παρεις περιπου 1kbyte/sec επιπλεον . Κατεβασε αυτο : http://www.dslreports.com/front/DRTCP021.exe Στην επιλογη Dial Up (Ras) MTU βαλε 1430 ΤCP receive Window 13900. Windows Scaling Yes Time Stamping Yes Selective Acks Yes Path MTU Discovery Yes Black Hole Detection No Max Duplicate Acks 2 TTL 128 Bαλε αυτα , κανε Save , Restart και μετα εισαι ΟΚ. Επισης σκαλισα μερικες επιλογες και κατεβασα τα pings κατα 10-15 ms ... Θα σου πω αυριο γι αυτο. Επισης , πριν λιγες ωρες εστειλα ενα ωραιο mail στην Οτενετ και μου απαντησε ενας υπευθυνος !!! ... το παιδι τουλαχιστον καταλαβαινε τι του ελεγα ...... ακομη ειμαστε στη συζητηση ! ... θα εχω και αλλα νεα αυριο.Ειμαστε σε καλο δρομο παντως
3DViRuS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 oraios....... ante na doume ti tha ginei... yparxei periptosi les i vivodi na to anebasei? psiloxlomo mou fenetai...
steliosdj Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 oraios.......ante na doume ti tha ginei... yparxei periptosi les i vivodi na to anebasei? psiloxlomo mou fenetai... O τυπος απο την ΟΤΕΝΕΤ μου ειπε πως δεν υπαρχει θεμα να "κλειδωνουν" σε περισσοτερα..... κανονικα μου λεει ειναι ολα , που σημαινει 57 περιπου με την 512 , 41-42 με την 384 ... αρα και 27-28 με την 256 (αν εδιναν) Απλα τον πιεσα λιγακι λεγοντας του οτι εχω εναν τυπο με ΟΤΕΝΕΤ που κατεβαζει με 63 (Ειναι πραγματικο προσωπο και απο οτι ισχυριζεται τουλαχιστον κατεβαζει με τοσα !) ... και τωρα θα το κοιταξει το θεμα ! Θα κανω αυριο copy paste ολα τα email που εχουμε ανταλαξει . Μαλλον καποιος μου λεει παραμυθια :roll:
SoTiRiS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 pantos asxeta apo to thema tis taxititas...alli mia fora fanike oti einai kalitera na milame me email me to support tis kathe etairias para tilefonika.sinithos ta email ta koitane texnikoi eno to tilefoniko support to kanoun "papagaloi" pou sou apantane meso tipikon apantiseon se tipika provlimata. mipos i diafora stin taxitita exei na kanei me dokimes pou kanoun akoma oi providers mexri na broune ta kalitera settings? mipos iparxei kapoia sinoliki fortisi sto diktio tou provider kapoies stigmes kai peftei i taxitita stis dsl? (den tolmo na skefto oti apo tora me elaxistous xristes se dsl arxizei kai kanei diakimanseis to diktio). to band pou dinoun stis dsl einai "ksexoristo" apo to ipoloipo band gia tis ipoloipes grammes tou kathe provider i exoune ena koino gia ola band kai opoios prolavei pernei? ps:as min sinexistoun sas parakalo ta post gia ton filo pou eipe gia to aigaleo...as to stamatisoume edo...min arxisei antidikia,as poume oti itan mia astoxi topothetisi.
Angeldust Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 @ steliosdj Mh sygkrineis anomoia pragmata. Mporei o allos na katevazei me 60 k/s opws les h mporei kai na katevazei kai me 100 k/s ena arxeio to opoio einai asympiesto, kai me tin sympiesh h taxitita sto download ftanei toso. Esy mporei na katevazeis ena mp3 h mia tainia divx, ta opoia einai hdh sympiesmena kai na mhn epidexontai peretairw sympiesh. Ti na pw.. 8elete kai tin pita afagwth kai ton skylo xortato merikoi. Den ftanei pou exete dsl, paraponieste kiolas gia merika kb. Diladi an katevei h tainia se 2.5 wres kai oxi se 2 8a pa8eis tipota? Ti na poume ki'emeis diladi pou edw pou menoume de mporoume kan na exoume dsl?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.