SoTiRiS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 pisteuo oti gia na bgoun realistika simperasmata os pros tin taxitita...opos eipe kai o filos parapano...prepei na perimenoume oste na fortistoun oi grammes me mia analogia 1:50 opos exoun pei kai tote na doume ti ginete apo taxitita kai apo ping. episis poso stoixizei i metatropi apo isdn se pstn,kserei kaneis?
Latinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Σε ευχαριστω πολυ.Αν ειχες γραμμη ISDN φανταζομαι θα ειχες τωρα δυο γραμμες για φωνητικες κλισεις και μια για data .Ετσι?? :?: :?:Στο σερφαρισμα εχεις διαφορα στην ταχυτητα των σελιδων? Παντως η διαδικασια φαινεται απλη σαν την αναβαθμιση σε ISDN της γραμμης. Ναι φυσικά... χρονικά δεν μπορώ να σου δώσω παράδειγμα αλλα η αίσθηση είναι τουλάχιστον 5 φορές πιο γρήγορη
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Σε ευχαριστω πολυ.Αν ειχες γραμμη ISDN φανταζομαι θα ειχες τωρα δυο γραμμες για φωνητικες κλισεις και μια για data .Ετσι?? :?: :?:Στο σερφαρισμα εχεις διαφορα στην ταχυτητα των σελιδων? Παντως η διαδικασια φαινεται απλη σαν την αναβαθμιση σε ISDN της γραμμης. Ναι φυσικά... χρονικά δεν μπορώ να σου δώσω παράδειγμα αλλα η αίσθηση είναι τουλάχιστον 5 φορές πιο γρήγορη Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Που θα παει...Οι αντηρησεις μου αρχιζουν να καμπτοντε.... Και κατι αλλο...Αν θελεις να γραψεις κατω απο δικο μου μηνυμα πηγαινε στο δικο μου και πατα το Quote και γραψε απο κατω.Οπως εγω τωρα...Φιλικα παντα!!!!
dim_b Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Που θα παει...Οι αντηρησεις μου αρχιζουν να καπτοντε.... Κι εγώ αυτό φοβάμαι Γιάννη, αλλά ευτυχώς ο πΟΤΕ φροντίζει πριν από εμένα γιά εμένα (όπως έλεγε και μιά παλιά διαφήμηση) κι έτσι, στη Νίκαια και τους γειτονικούς δήμους δεν προσφέρει aDSL.
whiteman7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 ma einai dinaton na min ipostirizetai texnologia adsl sto makrino....AIGALEO???????? ai sixtir re kafroi
DimitrisKTM Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Ρε παιδια ειναι απλο.. Βαλανε DSL σε μερικες πολεις/δημους παιρνοντας τα λεφτα απο το κοινοτικο (χωρις να βαλουνε τιποτα απο την τσεπη τους) που τους δινει το 50%, και μετα χτυπησανε τα τιμολογια για να πληρωθει και η επεκταση στα υπολοιπα μερη απο εμας τους χρηστες, χωρις να βαλουνε παλι τιποτα απο την τσεπη τους. Σιγα μην ενδιαφερονται για το καλο της χωρας, των πολιτων και της αναπτυξης :)
3DViRuS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 loipon paidia pleon kai ego exo balei dsl apo vivodi fisika ... to problima mexri na mpei itan fisika poiou allou???ston Pote afou skefteite pos mexri kai oi idioi mou eipan afou telika meta apo 2 mines thimithikan tilefono kai mou eipan xima oti tis grammes tis vivodi tis grafoume sta @@ mas gia ton logo oti einai antagonistes mas.... anyway meta apo kapoia talaiporia to net paei sfaira kai metipota den metaniono ton xrono anamonis tou... oso gia tis times....den nomizo na paizoun kaliteres kai pou eisai akoma...ematha pos poli sintoma tha pesoun poli perissotero......
steliosdj Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 loipon paidia pleon kai ego exo balei dsl apo vivodi fisika ...to problima mexri na mpei itan fisika poiou allou???ston Pote afou skefteite pos mexri kai oi idioi mou eipan afou telika meta apo 2 mines thimithikan tilefono kai mou eipan xima oti tis grammes tis vivodi tis grafoume sta @@ mas gia ton logo oti einai antagonistes mas.... anyway meta apo kapoia talaiporia to net paei sfaira kai metipota den metaniono ton xrono anamonis tou... oso gia tis times....den nomizo na paizoun kaliteres kai pou eisai akoma...ematha pos poli sintoma tha pesoun poli perissotero...... Εχω βαλει την 512 και τα downloads μου ειναι μεχρι 57.5 - 58.5 kbytes ...ενω θα επρεπε να φθανουν στα 63 περιπου ... (παντα με download accelerator ... δουλευω με flashget) Εσυ ποσο φθανεις ???? καλυτερα να μου πεις ποσο σου γραφει το dumeter.... http://www.dumeter.com/download.php Χρησιμοποιεις το modem που δινει ή εχεις αλλαξει ???
3DViRuS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 me flashget exo ftasei kai ta 32kb/s (etsi egrafe toulaxiston) me to dumeter mexri tora exei ftasei ta 28
steliosdj Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 me flashget exo ftasei kai ta 32kb/s (etsi egrafe toulaxiston)me to dumeter mexri tora exei ftasei ta 28 Στο dumeter δηλαδη εισαι μεχρι τα 28 ??? Το εικονιδιο της συνδεσης ποσο σου λεει ???? ...262.1kbps ???? ... τωρα βγαζω καποια συμπερασματα ... Η vivodi κλειδωνει τη συνδεση στα 256 ή στα 384 ή στα 512 ακριβως ! Ο ΟΤΕ oμως για να δωσει full bandwidth στους πελατες του συνδεει λιγο παραπανω ... στις 512 πρεπει να συνδεει απο οτι καταλαβα στα 576. Αυτο γινεται για να κερδισει τα TCP Overheads που ειναι περιπου 10-15% Το ιδιο πραγμα κανουν και παρα πολλες εταιριες στην Αγγλια ... Αυτο ομως φερνει τη vivodi σε μειονεκτικη θεση ! Θα το μελετησω και θα θεσω θεμα στο support της vivodi . Τhanks 3DViRuS !
SoTiRiS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 stelio na to theseis kai se mas gia na kseroume ti ginete.
epote Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 sto aigaleo exei dsl paides, ego ekana aitish prin 3 meres
whiteman7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 sobara milas re epote?pote?piges a[ po ton ote?dioti ego piga kai mou eipan OXI
therock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Na rotiso,poies perioxes ipostirizoun adsl?Stin aigina pote tha erthei?? :evil: :evil: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.