Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Ανοιγω αυτο το θεμα να απαντησει οποιος εχει βαλει με τα σημερινα δεδομενα dsl...Να μας πει διαδικασια, κοστος και provider και οτι αλλο νομιζει χρησιμο.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Πιθανόν σε ένα μήνα από τώρα. Μάλλον πάω για ACN, είδομεν. Θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Εχουμε παραγγειλει στο γραφειο που δουλευω μια 512 με ACN. Μας ειπαν για περιπου 15 ημερες. Μολις ερθει θα σας πω εντυπωσεις. Παντως η ACN αναλαμβανει την διαδικασια για την μετατροπη της γραμμης σε ΑΡΥΣ. Ελπιζω μα μην εχουμε την ιδια απογοητευση με την αιτηση που καναμε στηνVivodi και η οποια δεν προχωρησε ποτε. Θα δειξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UserX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 re paidia, o anthropos zitaei apo atoma pou EHOUN IDI balei. Diavazete kalitera ta threads prin apantisete. 1000ades kosmos ehei parageilei opos eseis alla elaxistoi exoun idi BALEI. Ehei diafora! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Latinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Καλημέρα, έχω βάλει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου με account από HOL και ΟΤΕΝΕΤ 384/128. Τα αποτελέσματα και με τις 2 εταιρίες είναι πάρα πολύ καλά και χωρίς σημαντική διαφορά Download από kazaa... sites...ftp 40-46kb/sec αλλά...ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα...υπάρχουν λίγοι χρήστες Γρηγόρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Καλημέρα' date='έχω βάλει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου με account από HOL και ΟΤΕΝΕΤ 384/128. Τα αποτελέσματα και με τις 2 εταιρίες είναι πάρα πολύ καλά και χωρίς σημαντική διαφορά Download από kazaa... sites...ftp 40-46kb/sec αλλά...ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα...υπάρχουν λίγοι χρήστες Γρηγόρης[/quote'] Σε ευχαριστω φιλε μου.Αν μπορεις πες μας δυο λογια για τη διαδικασια μετα την τυπικη αιτηση στον ΟΤΕ για αλλαγη γραμμης.Τι γραμμη ειχες ? Απλη ISDN??Σου πηραν το netmod αν ειχες???Τωρα για φωνητικες κλισεις πως γινεται.Εχεις την παλια γραμμη??Και οτι αλλο νομιζεις....Και παλι ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 40 46kb/s????????????????? mlkia mou fenetai se sxesh pou me todoriforiko minimum pianw 150 kb/s eos 300 FUCK OTE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Ο άνθρωπος είπε ότι έχει βάλει γραμμή => 384/128. Άρα, 384 kbps => 48 KB/s download 128 kbps => 16 KB/s upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpY Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Με 90 euro to mina kai 500 euro gia tin egatastasi na pan na na na na Den eimaste oloi Kokalis Foitites eimaste liga akomi kai vgazoume to noiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Latinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Σε ευχαριστω φιλε μου.Αν μπορεις πες μας δυο λογια για τη διαδικασια μετα την τυπικη αιτηση στον ΟΤΕ για αλλαγη γραμμης.Τι γραμμη ειχες ? Απλη ISDN??Σου πηραν το netmod αν ειχες???Τωρα για φωνητικες κλισεις πως γινεται.Εχεις την παλια γραμμη??Και οτι αλλο νομιζεις....Και παλι ευχαριστω. Η διαδικασία ήταν σχετικά απλή 1.τηλέφωνο στο 134 και τμήμα adsl Δευτέρα.. 2.Τετάρτη με κάλεσαν από τον ΟΤΕ και παρασκευή ήρθαν για εγκατάσταση και μετά από 20 λεπτά ήταν έτοιμη η γραμμή (Απλά σύνδεσαν το modem και περιμέναμε να γίνει "συγχρονισμός" με το κέντρο του ΟΤΕ) 3.Τηλεφωνο στο Customer Care της ΟΤΕΝΕΤ και ενεργοποίηση ADSL account με πληρωμή στον τηλεφωνικό λογαριασμό και πάλι σε περίπου μισή ώρα Το τηλέφωνο παραμένει το ίδιο με καμία διαφορά στις φωνητικές κλήσεις, γραμμή είχα και έχω PSTN (account για τεστ είχα και από HOL γιατί δουλεύω στην HOL οπότε δοκίμασα και τα 2) Ρωτήστε οτι θέλετε Γρηγόρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 se kana xronaki ,meta tous olimpiakous agones kai molis telioso ton strato diladi eimai 21 tora giro sta 23 isos LEW ISOS NA EXOUN PESEI OI TIMES MIPOS KAI VALW.tora an mou pesei kanena joker allazei to thema FUCK OTE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Σε ευχαριστω φιλε μου.Αν μπορεις πες μας δυο λογια για τη διαδικασια μετα την τυπικη αιτηση στον ΟΤΕ για αλλαγη γραμμης.Τι γραμμη ειχες ? Απλη ISDN??Σου πηραν το netmod αν ειχες???Τωρα για φωνητικες κλισεις πως γινεται.Εχεις την παλια γραμμη??Και οτι αλλο νομιζεις....Και παλι ευχαριστω. Η διαδικασία ήταν σχετικά απλή 1.τηλέφωνο στο 134 και τμήμα adsl Δευτέρα.. 2.Τετάρτη με κάλεσαν από τον ΟΤΕ και παρασκευή ήρθαν για εγκατάσταση και μετά από 20 λεπτά ήταν έτοιμη η γραμμή (Απλά σύνδεσαν το modem και περιμέναμε να γίνει "συγχρονισμός" με το κέντρο του ΟΤΕ) 3.Τηλεφωνο στο Customer Care της ΟΤΕΝΕΤ και ενεργοποίηση ADSL account με πληρωμή στον τηλεφωνικό λογαριασμό και πάλι σε περίπου μισή ώρα Το τηλέφωνο παραμένει το ίδιο με καμία διαφορά στις φωνητικές κλήσεις' date=' γραμμή είχα και έχω PSTN (account για τεστ είχα και από HOL γιατί δουλεύω στην HOL οπότε δοκίμασα και τα 2) Ρωτήστε οτι θέλετε Γρηγόρης[/quote'] Σε ευχαριστω πολυ.Αν ειχες γραμμη ISDN φανταζομαι θα ειχες τωρα δυο γραμμες για φωνητικες κλισεις και μια για data .Ετσι?? :?: :?:Στο σερφαρισμα εχεις διαφορα στην ταχυτητα των σελιδων? Παντως η διαδικασια φαινεται απλη σαν την αναβαθμιση σε ISDN της γραμμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdj Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Εχω εδω και λιγες μερες vivodi 512kbit ...Ολη την ωρα στο Full !! :grin: :grin: Με καθυστερισε ο ΟΤΕ της περιοχης μου αλλα καλλιο αργα παρα ποτε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Εχω εδω και λιγες μερες vivodi 512kbit ...Ολη την ωρα στο Full !! :grin: :grin: Με καθυστερισε ο ΟΤΕ της περιοχης μου αλλα καλλιο αργα παρα ποτε !!! ΤΥΧΕΡΕ!!!!!! Καλοριζικη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdj Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Εχω εδω και λιγες μερες vivodi 512kbit ...Ολη την ωρα στο Full !! :grin: :grin: Με καθυστερισε ο ΟΤΕ της περιοχης μου αλλα καλλιο αργα παρα ποτε !!! ΤΥΧΕΡΕ!!!!!! Καλοριζικη!!!! Ευχαριστω πολυ !!! Ομως να πω οτι με ταλαιπωρησε 4.5 μηνες .... δεν ηταν και λιγο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.