whocares Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εκανα edit στο μήνυμά μου και δε σε πρόλαβα
baskon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Απλως ας εχει υπόψιν ο φιλος για το μελλον οτι στη μητρικη μπαινουν μονο 2 καλωδια ρευματος. Το 24 pin και το 4/8 pin του επεξεργαστη! ΑΠο κει και περα κανενα αλλο καλωδιο που να ερχεται απο το τροφοδοτικό εκτος από πολύ σπανιες περιπτώσεις καποιον παλιοτερων μητρικών.....
whocares Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ή και καινούριων που θέλουν ένα molex για να στηρίξουν καλύτερα το ενδεχόμενο crossfire/sli Αλλά κατα γενικό κανόνα είναι αυτά που είπες.
Red Devil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 παιδια να μηνει ως μαθημα και παθημα
baskon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δεν εχω δει καινουρια μητρική (z77 κλπ) με Molex αλλά για να το λες θα υπάρχει Ειναι σπανιες ουτως ή αλλως οποτε δε τις εχω δει ολες Σε Ζ68 ειχα δει τη Rampage 4.. Edit: Οπότε διορθωνω το παραπάνω μυνημα σε σπάνιες περιπτώσεις top end μητρικων. Ειτε παλιοτερων ειτε συγχρονων.
whocares Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ενα απλό παράδειγμα είναι η Asus Formula V Μία άλλη είναι η Maximus V Extreme αν δεν κάνω λάθος και μάλιστα με 6πινο. Μιλάμε όμως όντως, για σπάνιες περιπτώσεις
Heatspreader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ή και καινούριων που θέλουν ένα molex για να στηρίξουν καλύτερα το ενδεχόμενο crossfire/sli Αλλά κατα γενικό κανόνα είναι αυτά που είπες. Το Manual αναφέρει ότι πρέπει να συνδέεται το Molex σε περίπτωση περισσότερων από μία κάρτα γραφικών. Από την άλλη, ρώτησα σε γειτονικό Forum και κάτοχος της μητρικής με CF, δεν το έχει βάλει και παίζει κανονικά. Παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση που έχει ένα τόσο άσχημο βύσμα σε εκείνο το σημείο, όταν άλλες αντίστοιχες μητρικής όπως Gigabyte, δεν το έχουν.
whocares Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εχω μία φίλη που έχει την συγκεκριμένη μητρική με έναν 1090Τ και 6950 Unlocked σε 6970 σε cf Δε το έχει βάλει παρόλο που ανέβασε και επεξεργαστή και κάρτες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ισως να χρειάζεται για πιο δυνατές κάρτες δεν ξέρω τι να πω;
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αυτη την φιλη που εχεις πες της οτι θελω να της μιλησω λιγο.
whocares Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Θάνο χάλασε η κάρτα της φωτογραφικής μηχανής της και τρέχει να βρει μία επειδή έχει review. Αν είναι κάτι σοβαρό πες μου να την πάρω ένα τηλέφωνο
qweRRr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Φίλε red γυρεύοντας πήγαινες το περιμένα ότι κάποια στιγμή θα την κανείς την πατατα!
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Θάνο χάλασε η κάρτα της φωτογραφικής μηχανής της και τρέχει να βρει μία επειδή έχει review. Αν είναι κάτι σοβαρό πες μου να την πάρω ένα τηλέφωνο Ωχ ωχ ωχ ποιος την ακουει τωρα.οχι δεν ειναι κατι σοβαρο,thanks παντως. 1
Heatspreader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εχω μία φίλη που έχει την συγκεκριμένη μητρική με έναν 1090Τ και 6950 Unlocked σε 6970 σε cf Δε το έχει βάλει παρόλο που ανέβασε και επεξεργαστή και κάρτες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ισως να χρειάζεται για πιο δυνατές κάρτες δεν ξέρω τι να πω; Την Κάρμεν λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα