Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...και εκει που καθεσαι και βλεπεις την ταινια σου, διακοπη ρευματος. Το θεμα ειναι οτι με το που ερχεται ξανα το ρευμα και ανοιγει το pc, μετα απο λιγη ωρα κανει reboot απο μονο του. Μεχρι στιγμης δεν ειχα μπλε οθονες κλπ. Λετε να εχει καει τιποτα? Παλιοτερα ειχα το ιδιο προβλημα σε αλλο pc και τελικα ειχε καει μια απο τις μνημες.

Βοηθεια! (δεν εχω και UPS o @#$%@!)

Δημοσ.

Αν στο ξανακάνει 1-2 φορές την ημέρα που αργότερα θα γίνουν 2-3 τότε σε πρόδωσε το τροφοδοτικό,έπαθα ακριβός το ίδιο μετά από διακοπή ρεύματος και ευτυχώς είχα εγγύηση το τροφοδοτικό μου δε ήταν από τα πολύ καλά..

Δημοσ.

Λοιπον δοκιμασα να αλλαξω θεση στις μνημες πανω στην μητρικη, να τις κουμπωσω μια μια αλλα παλι δεν γινεται τιποτα. Απο τοτε που αρχισε το προβλημα ο υπολογιστης παει πολυ αργα, σερνεται. Δεν μπορω να ανοιξω πινακα ελεγχου, φακελους, taskmanager, υπολογιστη μου κλπ. Οταν τρεχω σε ασφαλη λειτουργια τα πραγματα φαινεται να πανε καλα ( δεν κολλαει, ανοιγουν οι φακελοι κανονικα και ο πινακας ελεγχου). Δεν μου εχει ξανακανει επανεκκινηση, αλλα γενικα παει πολυ αργα. Δεν νομιζω να φταει το τροφοδοτικο αλλα και παλι ρωταω εδω για να ειμαι σιγουρος.

Παρακαλω για λιγη βοηθεια !

Δημοσ.

Κατέβασε το hd sentimel για να δεις την υγεία του δίσκου για αρχή. Αν έχεις εφεδρικό τροφοδοτικό δοκίμασε να δεις πως αποδίδει με αυτό

Δημοσ.

Τσεκαρα και τον σκληρο και ολα φαινονται ενταξει. Το θεμα ειναι οτι ετρεξα και memtest και δεν μου βγαζει προβλημα στις μνημες... Τι να ναι τελικα?

Δημοσ.

Ισως να ειναι οι μνημες. Στο safe mode δεν ανοιγουν οι εφαρμογες που εχεις βαλει στο startup και ετσι δεν φτανεις το οριο της ram... ισως να σου εχει καει καποια μνημη. Δοκιμασε ξεχωριστα καθε μνημη σε safe mode με memtest

Δημοσ.

Θα περασω αυριο απο το eshop να δω αν μπορω να τους τον στειλω για επισκευη...ξερει κανεις αν η 3χρονη εγγυηση του eshoρ καλυπτει τη συγκεκριμενη περιπτωση;

Δημοσ.

Αν στο ξανακάνει 1-2 φορές την ημέρα που αργότερα θα γίνουν 2-3 τότε σε πρόδωσε το τροφοδοτικό,έπαθα ακριβός το ίδιο μετά από διακοπή ρεύματος και ευτυχώς είχα εγγύηση το τροφοδοτικό μου δε ήταν από τα πολύ καλά..

Άρα οι διακοπές ρεύματος δεν είναι και ότι καλύτερο έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...