Themos3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εχω ενα swift 1600αρι μοντελο 1992 το οποιο στην παρουσα δε χρησιμοποιω.Οι διαφοροι που αγοραζουν αυτοκινητα για αποσυρση μου δινουν 220ε . Επειδη δε θελω να το σκοτωσω στην παρουσα και δε ξερω αν θα μου χρειαστει στο μελλον εχω μια απορια. Αν παραδωσω πινακιδες και θελησω αργοτερα να το δωσω για αποσυρση(οχι για να παρω καινουριο αλλα ασ πουμε για να παρω τοτε τα 200ε) θα πρεπει μετα να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας για τα ετη στα οποια ειχα παραδωμενες πινακιδες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εχω ενα swift 1600αρι μοντελο 1992 το οποιο στην παρουσα δε χρησιμοποιω.Οι διαφοροι που αγοραζουν αυτοκινητα για αποσυρση μου δινουν 220ε . Επειδη δε θελω να το σκοτωσω στην παρουσα και δε ξερω αν θα μου χρειαστει στο μελλον εχω μια απορια. Αν παραδωσω πινακιδες και θελησω αργοτερα να το δωσω για αποσυρση(οχι για να παρω καινουριο αλλα ασ πουμε για να παρω τοτε τα 200ε) θα πρεπει μετα να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας για τα ετη στα οποια ειχα παραδωμενες πινακιδες? Απο τι ξερω πινακιδες μπορεις να παραδωσεις προσωρινα μονο για ενα χρονο.Αν μεσα στον χρονο τις παρεις πισω θα πληρωσεις τα τελη αλλα χωρις προστιμο αν εχουν κατατεθει εγκαιρα.
NickTG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τι πινακίδες τις δίνεις για όσο θες. Απλά μετά το χρόνο καταστρέφονται και πρέπει να βγάλεις άλλες όταν τις θες πάλι. Οπότε μαζί με τα τέλη του χρόνου που θα τις πάρεις πληρώνεις και για τις πινακίδες. Αν θυμάμαι καλά είναι κάτω από 50Ε. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τι πινακίδες τις δίνεις για όσο θες. Απλά μετά το χρόνο καταστρέφονται και πρέπει να βγάλεις άλλες όταν τις θες πάλι. Οπότε μαζί με τα τέλη του χρόνου που θα τις πάρεις πληρώνεις και για τις πινακίδες. Αν θυμάμαι καλά είναι κάτω από 50Ε. Αυτο δεν το ηξερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 http://www.dikaiologitika.gr/%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BD.html
Joshua21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εχω ενα swift 1600αρι μοντελο 1992 το οποιο στην παρουσα δε χρησιμοποιω.Οι διαφοροι που αγοραζουν αυτοκινητα για αποσυρση μου δινουν 220ε . Επειδη δε θελω να το σκοτωσω στην παρουσα και δε ξερω αν θα μου χρειαστει στο μελλον εχω μια απορια. Αν παραδωσω πινακιδες και θελησω αργοτερα να το δωσω για αποσυρση(οχι για να παρω καινουριο αλλα ασ πουμε για να παρω τοτε τα 200ε) θα πρεπει μετα να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας για τα ετη στα οποια ειχα παραδωμενες πινακιδες? http://www.express.g...0404584941.php3 α) Για τα αποσυρόμενα οχήματα απαιτείται να έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας του έτους εντός του οποίου γίνεται η διαγραφή, στην προκειμένη περίπτωση του έτους 2012 καθώς και οι τυχόν οφειλές προηγουμένων ετών. Δεν είναι και τόσο σαφές αυτό όμως, δεν διευκρινίζει την περίπτωση ακινησίας. Με ένα τηλεφώνημα σε οποιοδήποτε διαλυτήριο θα σιγουρευτείς. Πάντως όπως και να έχει, σε 1-2-5 χρόνια που θα θελήσεις να το αποσύρεις ίσως να μην ισχύουν αυτά που ισχύουν τώρα. Ίσως να μην ισχύει καν η απόσυρση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα