alex85 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αληθεια για εσας πια ειναι πιο καλη παιχνιδομηχανη?ps3 η xbox .εχω ps3 αλλα οταν λεω πιο καλη ενοω πια εχει πιο ωραια παιχνιδια?παραδειγμα μου αρεσουν god of war-castlevania-inferno και αλλα δυο-τρια .το xbox μιπως εχει πιο καλα παιχνιδια?η γνωμη σας?
naruto14 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι καθαρά υποκειμενική άποψη. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα ps3 exclusives. Κάποιος άλλος μπορεί να προτιμάει να παίζει halo, gears of war κλπ. Υπάρχει και το παρακάτω topic(που με μία απλή αναζήτηση βρίσκεις) για τέτοιες συζητήσεις: http://www.insomnia.gr/topic/183904-ps3-vs-xbox-360/
mtzs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αληθεια για εσας πια ειναι πιο καλη παιχνιδομηχανη?ps3 η xbox .εχω ps3 αλλα οταν λεω πιο καλη ενοω πια εχει πιο ωραια παιχνιδια?παραδειγμα μου αρεσουν god of war-castlevania-inferno και αλλα δυο-τρια .το xbox μιπως εχει πιο καλα παιχνιδια?η γνωμη σας? Ουτε να το συζητας. Για exclusives PS3 και μονο. Δε συγκρινονται με αυτα του 360 Στα multiplatform το 360 υπερεχει αλλα πολυ ελαφρα σε μη σημαντικο βαθμο ως επι το πλειστον Τη διαφορα ομως την κανουν τα exclusives και εκει το ΠΣ3 ειναι μακραν νικητης
alex85 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω φιλε μου αλλα μιλαω παντα για action παιχνιδια
kjtzemis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Με τιποτα δεν εχει το xbox καλυτερα παιχνιδια απο το ps3. Απλα δεν συγκρινοντε τα halo,gears of war,forza κλπ με uncharted,god of war,heavy rain,Gran turismo 5 κλπ. Στα exclusives οσο και να θελουν τα fan boys της M$ οπως και η ιδια η M$ δεν φτανουν την κονσολα της SONY. Απλα πραγματα........
MetalGearFan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αληθεια για εσας πια ειναι πιο καλη παιχνιδομηχανη?ps3 η xbox .εχω ps3 αλλα οταν λεω πιο καλη ενοω πια εχει πιο ωραια παιχνιδια?παραδειγμα μου αρεσουν god of war-castlevania-inferno και αλλα δυο-τρια .το xbox μιπως εχει πιο καλα παιχνιδια?η γνωμη σας? οπότε θέλεις να παίξεις: bayonetta, devil may cry 4, devil may cry HD collection (αξίζει 100% για το 3 από μόνο του) ninja gaiden 1,2,3 ( το τρία πήρε πολύ χαμηλές βαθμολογίες) και να περιμένεις τον Ιανουάριο για το metal gear rising και αργότερα για Castlevania: Lords of Shadow 2. Όλα και στις δύο κονσόλες. Το ps3 είχε ένα Heavenly Sword αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό. Εκτός αυτού υπάρχει το Sengoku Basara 3 (PS3) που έχει πιο μαζικές μάχες. Και το One Piece: Pirate Warriors που μόλις βγήκε με μαζικές μάχες που θέλω να το πάρω και εγώ. http://www.youtube.com/watch?v=1gVMl1jxP4A
kjtzemis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 οπότε θέλεις να παίξεις: bayonetta, devil may cry 4, devil may cry HD collection (αξίζει 100% για το 3 από μόνο του) ninja gaiden 1,2,3 ( το τρία πήρε πολύ χαμηλές βαθμολογίες) και να περιμένεις τον Ιανουάριο για το metal gear rising και αργότερα για Castlevania: Lords of Shadow 2. Όλα και στις δύο κονσόλες. Το ps3 είχε ένα Heavenly Sword αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό. Εκτός αυτού υπάρχει το Sengoku Basara 3 (PS3) που έχει πιο μαζικές μάχες. Και το One Piece: Pirate Warriors που μόλις βγήκε με μαζικές μάχες που θέλω να το πάρω και εγώ. http://www.youtube.com/watch?v=1gVMl1jxP4A Μας κοροϊδευεις? Αυτα ειναι τα παιχνιδια που ξεχωριζουν στο ps3? Στην αρχη ο ανθρωπος μας ρωτησε ποια κονσολα εχει τα καλυτερα παιχνιδια, μιας και δεν μπορουμε να τις συγκρινουμε αλλιως βλεπουμε απο τα exclusives και του λες να παιξει το One Piece για να παρει μια γευση απο τα ecxlusives του Ps3? "Το ps3 είχε ένα Heavenly Sword αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό." Μονο αυτο το Heavenly sword εχει το ps3 που το κανει και ξεχωριζει? Heavy rain εχεις παιξει?Uncharted εχεις παιξει?
MetalGearFan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αγόρι θες να σε βρίσω μεσημεριάτικα ? action παιχνίδια είπε σαν το God of war, που στον π***** κολλάει το heavy rain ? 1
kjtzemis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αγόρι θες να σε βρίσω μεσημεριάτικα ? action παιχνίδια είπε σαν το God of war, που στον π***** κολλάει το heavy rain ? Στο αρχικο του ποστ ζηταει να μαθει ποια κονσολα απο τις 2 (x360,ps3) εχει τα καλυτερα παιχνιδια. Φυσικα και δεν μπορεις να συγκρινεις 2 κονσολες μεσα απο τα action παιχνιδια τους οποτε ποιανεις και συγκρινεις τα exclusives τις καθε μιας που φυσικα εχει πιο δυνατους τιτλους η κονσολα της SONY γιαυτο αλλωστε εγραψα και καποιους τιτλους. Στο τελευταιο του ποστ ζητησε συγκεκριμενα action games. 1
mtzs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Το uncharted ειναι action To heavenly sword ειναι καλο, μοιαζει καπως σε gameplay με το GOW αλλα δε πιανει τα γραφικα του GOW 3 με τιποτα. θεωρειται παντως εξαιρετικο και μη ξεχναμε οτι ηταν απο τα πρωτα exclusives που βγηκανε http://www.metacritic.com/game/playstation-3/heavenly-sword
naruto14 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Το uncharted ειναι action To heavenly sword ειναι καλο, μοιαζει καπως σε gameplay με το GOW αλλα δε πιανει τα γραφικα του GOW 3 με τιποτα. θεωρειται παντως εξαιρετικο και μη ξεχναμε οτι ηταν απο τα πρωτα exclusives που βγηκανε http://www.metacriti.../heavenly-sword Εκτός το ότι δεν φτάνει τα γραφικά του gow 3, εγώ βαρέθηκα το gameplay του από την πρώτη ώρα που το έπαιξα. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με αυτό, δεν μου άρεσε απλά. Σε τέτοιο είδος προτείνω ανεπιφύλακτα το bayonetta.
alex85 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 παιδια ευχαριστω σε ολους.αλλα χαρηκα πιο πολυ που μου ειπατε οτι βγαινει castlevania 2.και οντως ετσι ειναι απο οτι ειδα στο gamespot θα τρελαθω! επισης πριν λιγες μερες επαιξα το resinten evil 6 δε μπορω να πω καλοφτιαγμενο αλλα πιο πολυ απολα μαρεσε το 4 δε ξερω στο 4 εκανες πιο ωραια πραγματα πιο ωραιο ψαξιμο .ειναι το αγαπημενο μου.το καινουριο εχει πιο καλα γραφικα αλλα δεν ειναι μονο αυτο το θεμα σε ενα παιχνιδι
Vole Maulder Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Στο αρχικο του ποστ ζηταει να μαθει ποια κονσολα απο τις 2 (x360,ps3) εχει τα καλυτερα παιχνιδια. Φυσικα και δεν μπορεις να συγκρινεις 2 κονσολες μεσα απο τα action παιχνιδια τους οποτε ποιανεις και συγκρινεις τα exclusives τις καθε μιας που φυσικα εχει πιο δυνατους τιτλους η κονσολα της SONY γιαυτο αλλωστε εγραψα και καποιους τιτλους. Στο τελευταιο του ποστ ζητησε συγκεκριμενα action games. Κοίτα να δεις τώρα τι κάνεις. Με κάνεις να συμφωνήσω με τον MGF! Να το θυμάσαι αυτό Από το πρώτο ποστ είχε πει τι παιχνίδια του αρέσουν, επομένως η καταλληλότερη απάντηση εδώ είναι με βάση αυτά. Αλλιώς, περί ορέξεως. Ας πούμε, εμένα τα exclusives του PS3, πλην Heavenly Sword και Demon's Souls και των παιχνιδιών της thatgamecompany, δε μου λένε απολύτως τίποτα μπροστά σε αυτά του 360, ειδικά στο Gears. Επίσης, πέρα από ορέξεις, το να λες ότι το Forza δεν μπορεί να συγκριθεί με το GT5 είναι μεν αλήθεια, αλλά όχι για το λόγο που νομίζεις. Αν δεν το έχεις παίξει ποτέ δικαιολογείσαι, αλλά ρισκάρεις να φανείς κι εσύ fanboy, ενώ δεν είσαι. Αξίζει να σημειωθεί πως το Bayonetta είναι αισθητά χειρότερο στο PS3, κι αν σου αρέσει είναι σημαντικό βαρύδι στη ζυγαριά. Τέλος, παίζει ρόλο και το τι χειριστήριο βολεύει τον καθένα για τέτοια παιχνίδια. Δεν είναι άσπρο - μαύρο τα πράγματα. Alex, το Resi ξέχνα το πλέον ως σειρά. Το 6 ήταν το μεγαλύτερο κρίμα αυτής της χρονιάς. Ευκαιρία πεταμένη στα σκουπίδια για χάρη του 30ωρου και της Δύσης, τα παιχνίδια της οποίας ακόμα αδυνατούν να καταλάβουν ορισμένοι στην Ανατολή, αλλά επιμένουν να προσπαθούν να τα αντιγράψουν μπας και κερδίσουν φανς. Αντί να κάτσουν να σκεφτούν γιατί τους είχαν και γιατί τους χάνουν... 1
Tilemaxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ξεχνάτε και το LBP2 που προσωπικά το βρήκα ότι καλύτερο σε platform/adventure έχω παίξει ποτέ. Για εμένα είναι απο τα πιο δυνατά χαρτιά του PS3 μαζί με GOW, Uncharted, Gran Turismo, και τα επερχόμενα Last of Us και Beyond (κρατώ μια μικρή επιφύλαξη για το δεύτερο). Αν έκανες την ίδια ερώτηση πρίν 3-4 χρόνια θα σου έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη 360, αλλά πλέον με τόσα ΑΑΑ exlusives που έχουν βγεί στο PS3 θα είναι έγκλημα να μην το προτιμήσεις αντί του Xbox. Και εγω το είχα για 3 χρόνια και το πούλησα, γιατί εκτός απο το φοβερό Gears δεν είχε κάποιο άλλο exclusive που να με ενδιαφέρει.
alex85 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 παντα μιλαω για παιχνιδια action και δε βρισκω ωραια.μονο τα god of war-castlevania-dark sector.κανενα αλλο ωραιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα