deesnider Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Παιδια εγω εχω μια αλλη απορια.Mod σε αυτο το forum δεν υπαρχουν? ή ειναι ακομα διακοπες? Για ποιο λογο αφηνετε ακομα ανοιχτο αυτο το θεμα? Ας μου απαντησει καποιος,ειλικρινα το εχω απορια Εγώ θα στεναχωρηθώ αν το κλείσουν, ειλικρινά σου το λέω. Βγάζει τρελό γέλιο, πράγμα που είναι πολύτιμο στις μέρες μας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Συμφωνώ troll είναι, αλλά έχω λιώσει με το ποστ του δεινόσαυρου. Καμια φορά έχουν και τα trolls την χρησιμοτητά τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Παιδια εγω εχω μια αλλη απορια.Mod σε αυτο το forum δεν υπαρχουν? ή ειναι ακομα διακοπες? Για ποιο λογο αφηνετε ακομα ανοιχτο αυτο το θεμα? Ας μου απαντησει καποιος,ειλικρινα το εχω απορια Report εχεις κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις