Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποιόν? Όμορφη και αποδοτική δεν υπάρχει. Δες αυτήν μήπως και σου αρέσει: http://www.skroutz.g...-E-Extreme.html

Iσχύουν οι περιορισμοί που είπαμε παραπάνω.

καλυτερα να παρει την enermax που ειναι injection γιατι η silver arrow ειναι με καρμπιρατερ

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν σου κάνω πλάκα. Έγραψες αυτό:

επισης για bf3 kai mc kai crysis 3 το νεο πια ειναι μια καλη ψυκτρα 3570k my gaming pc

και σου απάντησα.

@haris: Για την δουλειά που τη θέλει, καλύτερα καρμπυρατέρ. Πιο άμεση απόκριση.

• Like 2
Δημοσ.

καλυτερα να παρει την enermax που ειναι injection γιατι η silver arrow ειναι με καρμπιρατερ

Όχι γιατί η ECU δεν ειναι ODB2 και δεν δέχεται φλασαρισμα. Δεν θα ανεβάζει πίεση και θα κρεμάει στα ψηλά.

Επιμένω καρμπυρατέρ Καίει κατι παραπάνω αλλά ο ήχος των διπλών webber σε αποζημιώνει με το παραπάνω.

If you want a computer to drive your car, then buy a playstation.

Ντίζα και τα μυαλά στα γρανάζια των εκκεντροφόρων!

• Like 3
Δημοσ.

Μόλις σπατάλησα 2 τσιγαρα διαβασμα και δεν έχω παρει χαμπαρι τι ζητάει το παιδι....

Λοιπον...

1ον. Για να λες οτι έχεις ενα τετοιο συστημα υπαρχουν 2 περιπτώσεις. α) το ψιλοφυσάς το ρευστό ή έχεις κολλητό τον Αη Βασίλη γιατι όοοοοοοολα αυτα που αναφέρεις έχουνε καναδυό χιλιαρικα πανω κατω και β) είσαι ολίγον τι ασχετος με το θέμα pc modding και overclocking πραγμα το οποιο όλοι ειμαστε ή υπηρξαμε στο παρελθόν αλλα όλοι μαθαίνουμε συνέχεια

2ον. Για να στήσεις custom υδρόψυξη σε CPU και 3 x 7950 ( γιατί αν βάλεις στις 2 και αφήσεις την 3η απ'εξω θα κανω εμετο) θέλεις :

- γυρω στα 80 για ψυγεία

- γυρω στα 300 για blocks για τις κάρτες

- γυρω στα 50 για CPU block

- γυρω στα 70 για μια καλή αντλια ( MCP655 D5 ) γιατί είναι πολλά τα μπλοκ και θες δύναμη

- γυρω στα 30 για reservoir

- γυρω στα 80 για ρακορ , σωληνες , υγρα

ΣΥΝΟΛΟ 610 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ

Και το βασικότερο ολων : ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕΡΑΚΙ, ΦΑΝΤΑΣΊΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. Αν δεν διαβασεις να μαθεις 5 πραγματα δεν θα καταφέρεις και πολλα.

Και εμένα το 1ο μου project με ταλαιπωρησε λιγο αλλα διαβαζα ασταματητα για 3 μηνες φορουμ και αρθρα για να παρω χαμπαρι τι παιζει και ιδού το τελικό αποτέλεσμα

IMG 1094

Επειδή όμως δεν σε βλέπω για πολλά μείνε με την Η80 αν την έχεις παρει και για τις καρτες κοιτα κατι σε http://www.arctic.ac...970.html?c=2182

... ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ.....

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις σπατάλησα 2 τσιγαρα διαβασμα και δεν έχω παρει χαμπαρι τι ζητάει το παιδι....

Λοιπον...

1ον. Για να λες οτι έχεις ενα τετοιο συστημα υπαρχουν 2 περιπτώσεις. α) το ψιλοφυσάς το ρευστό ή έχεις κολλητό τον Αη Βασίλη γιατι όοοοοοοολα αυτα που αναφέρεις έχουνε καναδυό χιλιαρικα πανω κατω και β) είσαι ολίγον τι ασχετος με το θέμα pc modding και overclocking πραγμα το οποιο όλοι ειμαστε ή υπηρξαμε στο παρελθόν αλλα όλοι μαθαίνουμε συνέχεια

2ον. Για να στήσεις custom υδρόψυξη σε CPU και 3 x 7950 ( γιατί αν βάλεις στις 2 και αφήσεις την 3η απ'εξω θα κανω εμετο) θέλεις :

- γυρω στα 80 για ψυγεία

- γυρω στα 300 για blocks για τις κάρτες

- γυρω στα 50 για CPU block

- γυρω στα 70 για μια καλή αντλια ( MCP655 D5 ) γιατί είναι πολλά τα μπλοκ και θες δύναμη

- γυρω στα 30 για reservoir

- γυρω στα 80 για ρακορ , σωληνες , υγρα

ΣΥΝΟΛΟ 610 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ

Και το βασικότερο ολων : ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕΡΑΚΙ, ΦΑΝΤΑΣΊΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. Αν δεν διαβασεις να μαθεις 5 πραγματα δεν θα καταφέρεις και πολλα.

Και εμένα το 1ο μου project με ταλαιπωρησε λιγο αλλα διαβαζα ασταματητα για 3 μηνες φορουμ και αρθρα για να παρω χαμπαρι τι παιζει και ιδού το τελικό αποτέλεσμα

http://www.flickr.co.../in/photostream

Επειδή όμως δεν σε βλέπω για πολλά μείνε με την Η80 αν την έχεις παρει και για τις καρτες κοιτα κατι σε http://www.arctic.ac...970.html?c=2182

... ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ.....

φιλε μου χαρας την υπομονη σου που καθησες και διαβασες ολο το thread και ευχαριστουμε για τις πληροφοριες,αν και δεν προκειται να τις διαβασει ή να τις καταλαβει ο ts καθως ειναι ο ορισμος του ΤΡΟΛΛ, κοινως μας δουλευει ολους για να κανει χαβαλε..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εγω εχω μια αλλη απορια.Mod σε αυτο το forum δεν υπαρχουν? ή ειναι ακομα διακοπες? Για ποιο λογο αφηνετε ακομα ανοιχτο αυτο το θεμα? Ας μου απαντησει καποιος,ειλικρινα το εχω απορια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...