Προς το περιεχόμενο

5 ghz

gamer hd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε με βοηθάς και πολύ και το κακό είναι ότι σχολάω. Λογικά θα ασχοληθεί άλλος με το θέμα σου.

Αλλά για να ασχοληθεί δώσε μία φώτο απο το HWMonitor και απάντησε στις ερωτήσεις μου πιο πάνω.

Καλό απόγευμα σε όλους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

εμ οκ κοιτα χορανε εχο ειχα σκεφτει να βαλω h80 στο πισο kai to megalo radiator pano το τανκ ομως δεν ξερω ισως να το βαλω απ εξω αλλα θα εχει απο τη κατω μερια to radiator

δεν ξερω που αλλου να την βαλω τη δεξαμενη

Εγώ τώρα γιατί κατάλαβα ότι δεν έχει ούτε την H80 αλλά θέλει να την πάρει?

Gamer HD: H υδρόψυξη δεν αξίζει σχεδόν ποτέ από την σκοπιά των επιδόσεων. Άλλα πράγματα προσφέρει. Γιατί?

Γιατί με τα λεφτά που κοστίζουν i5 3570K +H80 παίρνεις i7 3770K και με τα λεφτά που κοστίζουν ι5 3570Κ + καλή custom παίρνεις ...i7 3930K....

Όπως καταλαβαίνεις, αν κάνεις κάτι, για χόμπι θα το κάνεις, ούτε για τις "επιδόσεις" ούτε για τα 5GHz. Τώρα για την ενοικίαση servers που λες, δεν ξέρω που το άκουσες και πως το συνδέεις, αλλά αν θέλεις κάτι, τότε αυτό είναι στταθερό μηχάνημα..

Ναι, βασικά έτσι είναι. Το κάνεις επειδή σου αρέσει. Από την άλλη είναι ένα Part που θα το χρησιμοποιήσεις και σε επόμενη αναβάθμιση, οπότε δεν χρειάζεται να δίνεις πάντα λεφτά.

• Like 1

ποσταρε screen shot... και ολα αυτα που θες δεν γινονται στο κουτι σου...για να γινω συγκεκριμενος πανω ανεφερες κατι πολικες θερμοκρασιες...εννοειται οτι δεν παιζει αυτο το σεναριο αν οντως αυτο που διαβασα δλδ 3χ7950 ειναι πανω στην μητρικη σου..

για μενα λοιπον παρε αλλο κουτι...κοιτα κανα obsidian 800d και βαλτου νερακι ...να ξερεις κανα 1000αρικο θα το φας σιγουρα....

υγ. ολο το τοπικ μου φαινεται καπως fake συγνωμη αν κανω λαθος...

++αμαρτια απο το θεο να βαλεις στις καρτες custom watercooling + o cpu h80

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...