scullyist Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 και μάλλον δεν προλάβαιναν να αλλάξουν το φινάλε δεδομένης της απόφασης να κοπεί (ή δεν ήθελαν λόγω των σχεδίων του Cinemax για συνέχεια). H spinoff "συνέχεια" -απ'ότι διαβάζω- θα είναι απόλυτο reboot. Μια νέα σειρά δηλαδή, απλά με ηρωίδα την Sam Hunter. Οπότε από τη στιγμή που το μόνο κοινό που θα κρατήσουν είναι η ηρωίδα, δεν νομίζω πως παίζει (το μπολνταρισμένο). Αλλά ακόμη και για την πρώτη υπόθεση -και να είχαν χρόνο δηλαδή- με ήδη ολοκληρωμένο τελευταίο επεισόδιο season finale, ποιος ξοδεύει έστω και μια έξτρα δραχμή για ένα νέο ending μιας ακυρωμένης σειράς, απλά ώστε να μην κρεμαστούν οι τηλεθεατές? Έχει γίνει ποτέ? Οι μόνες περιπτώσεις που ξέρω για σειρές που δεν ήταν σίγουροι οι συντελεστές αν θα συνεχίσουν, ήταν να προνοήσουν και να έχουν εναλλακτικά endings προς editing για το τελευταίο επεισόδιο, ή να έχουν ένα το οποίο να μπορεί να σταθεί είτε σαν season ή series finale.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ναι, η δική μου εντύπωση είναι ότι πρόκειται για μάλλον συνηθισμένη περίπτωση να προσπαθούν να κλείσουν όταν κόβονται από νωρίς σειρές, ειδικά σειρές που είναι σε προχωρημένη season (χαρακτηριστική περίπτωση ήταν το Pushing Daisies και -νομίζω- τα Rubicon και Terriers (1η season)). Όσες είναι στην πρώτη τους season, μάλλον ακολουθούν την τακτική του "διπλού φινάλε" που αναφέρεις (και μάλιστα σε δύο χρόνους, για την πρώτη φουρνιά επεισοδίων και μετά για την τελική), αν και του BBC οι σειρές τείνουν έτσι κι αλλιώς να έχουν σχετικά αυτόνομες season (ή αυτή την εντύπωση έχω). Εντάξει, μάλλον θα περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το κατά πόσο θα είναι reboot και τί θα κρατήσουν από τον χαρακτήρα. (Μπορεί πχ να κάνουν κάτι αντίστοιχο με το Strike Back, αν και εκεί το πήγαν κάπως πιο μακριά )
scullyist Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι ακόμη και για το αν γίνει το spinoff στο τέλος (αν και ο Spotnitz δεν μας έχει μάθει να δηλώνει κάτι ως σίγουρο αν όντως δεν είναι), ίδωμεν, έχει μέλλον η ιστορία.
skiabox Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Έλα φίλε kostas_dr. Τι εννοείς; Την είδες τελικά τη σειρά;
kostas_dr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εννοούσα την ατάκα του ThReSh στην προηγούμενη σελίδα Θα περιμένω να ολοκληρωθεί και θα την δω όλη μαζί. Συνήθως αυτό κάνω. Δεν μπορώ να βλέπω 1 επεισόδιο την εβδομάδα. Τελικά απ΄ ότι κατάλαβα, η σειρά κατά κάποιο τρόπο σώζεται σαν spinoff. Μικρό το κακό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ολοκληρώθηκε. Αυτό λέμε πιο πάνω.
kostas_dr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δεν είπα κάτι το διαφορετικό. http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&ved=0CHYQFjAI&url=http%3A%2F%2Fseriable.com%2Fhunted-season-2-spinoff%2F&ei=WrOzUN6bCoem0AX-_IGQCA&usg=AFQjCNGuumTYgU71I87VSzV4ejx7nwJPdw
scullyist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Οκ, αφού υπάρχουν και δηλώσεις από Cinemax, παίρνω πίσω το μικρό καλάθι που κρατούσα. Το θέμα είναι ότι μέσα σε 3 άρθρα το έχουν χαρακτηρίσει από "2nd season", "spinoff", "sort of spinoff", "reboot", "more focus on Sam Hunter's character", a "new chapter”, "new show"... άντε βγάλε άκρη τι θα κρατήσουν και τι θα αφήσουν από την 1η σεζόν, πέρα από την Sam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα