Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@spyros83 Τωρα περιμένεις τα νεότερα απο το παυπαλ.

Αγγελίες λοιπον μονο χερι με χερι, ποτε ξανα παυπαλ, και τράπεζες

Καλώς, ευχαριστώ παιδιά

Δημοσ.

Παιδιά σίγουρα δεν πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Είναι στα χέρια του paypal η υπόθεση?

19/10 (παρασκευη) σου ειπαν οτι ολα καλα

σημερα ειναι κυριακη χλομο να μπουν στον λογαριασμο σου..

Απαντησε και εσυ αφου εγραψε αυτο. Please Refund. (ως απαντηση)

Δημοσ.

Βρε Σπύρο έκανες claim, περίμενε λοιπόν μέχρι 29/10 που σου λέει το παυπαλ και μετα τα λεμε, με το να στέλνεις εμαιλ κάθε 2-3 μερες δεν κερδίζεις τίποτα.

Status

This item not received dispute has been escalated to a claim.

We requested additional information from the seller about this transaction.

What happens next

The seller has been asked to respond by Oct 29, 2012. Once we receive the information, we'll continue our review of this case.

If you've resolved this problem, you can cancel this claim anytime.

If you received the item but it's different than you expected, you can change your reason for this claim.

Δημοσ.

Οκ βρε παιδιά, απλά επειδή απάντησε για αυτό λέω μπάς και το δουν και γίνει ποιό γρήγορα η δουλειά...

Ξέρει κάποιος στο Paypal τα χρήματα για να φτάσουν και πάλι στην τράπεζα από το PayPal πόσες μέρες κάνει;

Δημοσ.

Οκ βρε παιδιά, απλά επειδή απάντησε για αυτό λέω μπάς και το δουν και γίνει ποιό γρήγορα η δουλειά...

Ξέρει κάποιος στο Paypal τα χρήματα για να φτάσουν και πάλι στην τράπεζα από το PayPal πόσες μέρες κάνει;

Οταν το δουν θα το δουν. Το να στιλεις κ εσυ κατι δεν αλλαζει κατι ισα ισα περιπλεκει την κατασταση.

Βλεπω εστειλε αυτος (αν καταλαβα καλα) οτι εχεις δικιο.. αρα μια χαρα εισαι.

Απο το paypal στην καρτα/λογαριασμο σου περιπου 3 μερες.

Δημοσ.

Γειά σου Σπύρο,

λοιπόν επειδή χρησιμοποιώ χρόνια paypal και σαν πωλητής και σαν αγοραστής(για online currency),θα σου πω τα εξής..

Γενικά πριν γραφτείς σε τέτοιο site paypal,moneybookers κλπ κάνεις κόσκινο το user aggreement.Το paypal είναι το πιο ασφαλές να χρησιμοποιείς σαν αγοραστής διότι μπορείς άνα πάσα στιγμή να κάνεις charge back.Αυτό σημαίνει ότι στην προκειμένη περίπτωση περισσότερο θα έπρεπε να φοβάται ο άλλος μην τον scammareis εσύ,παρά το αντίθετο.Σαν πωλητής έχει κάποιο ρίσκο επειδή πάλι μπορεί να του στείλεις πχ το αντικείμενο αλλά αν δεν κρατήσεις αποδείξεις κ τα συναφή,ο κίνδυνος να κάνει charge back είναι επίσης αρκετά μεγάλος.

Στην δική σου περίπτωση τώρα,δεν θα πρέπει να έχεις την παραμικρή ανησυχία.Μόλις κάνεις claim κ ισχυριστείς ότι δεν παρέλαβες ποτέ το συμφωνηθέν αντικείμενο,το paypal στο 99% των περιπτώσεων κάνει τα χρήματα του hold και στα επιστρέφει.Ακόμα κ αν έχει 2 η κ παραπάνω λογαριασμούς ο scammer και μεταφέρει τα χρήματα τσακ μπαμ από τον ένα λογαριασμό στον άλλο...εσύ πάλι δεν τα χάνεις.Τα παίρνεις από την paypal και η paypal βγάζει μείον τον πρωτότυπο λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για τη συναλλαγή.

Η μοναδική περίπτωση να χάσεις τα λεφτά,είναι να μην απαντάς στα email της paypal.Οπότε κ αυτομάτως κερδίζει ο άλλος την υπόθεση.Γενικά σαν αγοραστής μπορείς να νιώθεις σχεδόν απόλυτη ασφάλεια,ακόμα κ από το ebay πχ να αγοράσεις κάτι κ να μη σου έρθει,στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που ο πωλητής αρνηθεί να στα δώσει ο ίδιος τα λεφτά πίσω,κάνεις ένα charge back κ τα παίρνεις από paypal ούτως η άλλως.

Ελπίζω να βοήθησα,

πες μας πως πάει η υπόθεση!

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πεδία να ρωτήσω και εγώ κάτι που με απασχολεί πολύ καιρό .

Ένας πωλητής από το εξωτερικό μου επέστρεψε τα χρήματα 150 € περίπου από μια συναλλαγή refund και στο paypal λέει ότι επεστράφησαν αλλά στον λογαριασμό της τράπεζας δεν προστέθηκαν ακόμα και έχει μια εβδομάδα που περιμένω. Υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρω ? Αν θα τα πάρω σε πόσες μέρες περίπου ? Μήπως έχουν μπει και δεν το κατάλαβα εγώ ?  Γενικά πως λειτουργεί το σύστημα . 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Είχα ακυρώσει αγορά μέσω paypal αν θυμάμαι καλά μέσα Νοεμβρίου και τα φράγκα μπήκαν στον λογαριασμό αρχές δεκεμβρίου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρεις.

Δημοσ.

Μόλις κάνεις claim κ ισχυριστείς ότι δεν παρέλαβες ποτέ το συμφωνηθέν αντικείμενο,το paypal στο 99% των περιπτώσεων κάνει τα χρήματα του hold και στα επιστρέφει.Ακόμα κ αν έχει 2 η κ παραπάνω λογαριασμούς ο scammer και μεταφέρει τα χρήματα τσακ μπαμ από τον ένα λογαριασμό στον άλλο...εσύ πάλι δεν τα χάνεις.Τα παίρνεις από την paypal και η paypal βγάζει μείον τον πρωτότυπο λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για τη συναλλαγή.

εγω νομιζα οτι τα λεφτα δεσμευονται για καποιο διαστημα κανα μηνα και κατι.που καπου τοσο ειναι και η max ημερων ληψη προιοντων.

αν δεν του δεσμευει τα λεφτα τοτε αν τα μεταφερει και τα σηκωσει τελος.

νομιζω ετσι χασαν τα λεφτα αρκετοι με τα fake φλασακια πριν λιγους μηνες

---------------------

εγω οσες φορες εχω κανει refund ,τα λεφτα μειναν στο paypal λογαριασμο.δεν πανε απευθειας στην τραπεζα.

@κουτσουριδης ελπιζω να μην εγινες εσυ scammer γιατι 2 ποστ εχεις κανει. και τα 2 ειναι για να παρεις τα λεφτα σου πισω σε κατι που δεν δεχτηκες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...