discoboyminimal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αναλογος τι θες να ψυξεις...μονο cpu?150 με 250..φυσικα και θα δεις διαφορα..μεγαλη κιολας..βεβαια θα την δεις στο overclock η αν θες να κανεις silent pc ειναι καλο..κανε ενα σετακι εσυ , πες το μας να σου πουμε γνωμες..η τιμη ειναι διαφορετικη για τον καθενα..μιας και υπαρχουν φουρφουρια με 5 και 45 ευρω, ετσι παει και με τα αλλα..
gamer hd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ε κοιτα δεν εχω ιδεα αν θες προτεινε ενα καλο γιατι θεν θελω να του μαθω κολυμπη εγω αρχικα σκεφτομουν για. Καρτα και τροφοδοτικο ισος να παρω για το cpu ton h80
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Θελεις να βαλεις και υδροψυξη στο τροφοδοτικο?
gamer hd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 στο τροφοδοτικο ????????????? γιατι τραγικο? θελω στο τροφοδοτικο για λογους ησυχιας απο οτι καταλαβα δεν γινεται ειχα δει κατι στο διαδικτυο για αυτο συγνωμη . αρχικα θελω σιγουρα για καρτεσ γραφικων γιατι εχω χcrossfire
άδικος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Όλα γίνονται αν έχεις μεράκι. Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν ξέρεις τι ακριβώς θες & γιατί. Δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου, απλά θέλεις υδρόψυξη για την υδρόψυξη. Και τι & αν έχεις crossfire; Πού ακριβώς θέλεις να δεις διαφορά; Έχεις πρόβλημα θερμοκρασιών ή ήχου;
gamer hd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 γιατι ακριβεια εχω trifire η μεσαια και η πανω το θελουν αμεσσα επομενως οσο πιο γρηγορα τοσο πιο καλα xd
arianos16 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Οποτε θες ενα 500ρι περιπου. Ποιο κουτι εχεις και ποιες καρτες?
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 στο τροφοδοτικο ????????????? γιατι τραγικο? θελω στο τροφοδοτικο για λογους ησυχιας Ενημερωτικα,μην το κανεις........σκεψου τους γονεις σου.εισαι και μικρος ακομα.Ασε που θα χασεις την εγγυηση. 1
stavrious Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 μεχρι 500-550 watt μπορεις να βρεις passive τροφοδοτικο τελειως αθορυβο δλδ.μπορεις να ξηγηθεις κ υδροψυξη στο τροφοδοτικο αλλα ειναι πολυ extreme το σεναριο φιλος.εχει επισης κ τροφοδοτικα που σε χαμηλες θερμοκρασιες το φουρφουρι τους κλεινει
gamer hd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Απο που το ξεθαψες αυτο ρε χΔ Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
on3st4b Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Αφου θα παρεις custom watercool , βαλε στα case fans στο I/O shield και στο power button . Send from 3210 using insomnia up
gamer hd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια ειναι παλιο το θεμα μην απαντατε... Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα