Προς το περιεχόμενο

custom watercool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναλογος τι θες να ψυξεις...μονο cpu?150 με 250..φυσικα και θα δεις διαφορα..μεγαλη κιολας..βεβαια θα την δεις στο overclock η αν θες να κανεις silent pc ειναι καλο..κανε ενα σετακι εσυ , πες το μας να σου πουμε γνωμες..η τιμη ειναι διαφορετικη για τον καθενα..μιας και υπαρχουν φουρφουρια με 5 και 45 ευρω, ετσι παει και με τα αλλα..

Δημοσ.

Ε κοιτα δεν εχω ιδεα αν θες προτεινε ενα καλο γιατι θεν θελω να του μαθω κολυμπη:( εγω αρχικα σκεφτομουν για. Καρτα και τροφοδοτικο ισος να παρω για το cpu ton h80

Δημοσ.

στο τροφοδοτικο ????????????? γιατι τραγικο?

θελω στο τροφοδοτικο για λογους ησυχιας

απο οτι καταλαβα δεν γινεται ειχα δει κατι στο διαδικτυο για αυτο συγνωμη . αρχικα θελω σιγουρα για καρτεσ γραφικων γιατι εχω χcrossfire

Δημοσ.

Όλα γίνονται αν έχεις μεράκι.

Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν ξέρεις τι ακριβώς θες & γιατί. Δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου, απλά θέλεις υδρόψυξη για την υδρόψυξη. Και τι & αν έχεις crossfire;

Πού ακριβώς θέλεις να δεις διαφορά; Έχεις πρόβλημα θερμοκρασιών ή ήχου;

Δημοσ.

στο τροφοδοτικο ????????????? γιατι τραγικο?

θελω στο τροφοδοτικο για λογους ησυχιας

Ενημερωτικα,μην το κανεις........σκεψου τους γονεις σου.εισαι και μικρος ακομα.Ασε που θα χασεις την εγγυηση.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

μεχρι 500-550 watt μπορεις να βρεις passive τροφοδοτικο τελειως αθορυβο δλδ.μπορεις να ξηγηθεις κ υδροψυξη στο τροφοδοτικο αλλα ειναι πολυ extreme το σεναριο φιλος.εχει επισης κ τροφοδοτικα που σε χαμηλες θερμοκρασιες το φουρφουρι τους κλεινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...