sabpaxa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 εντομεταξυ τωρα ειδα τον τιτλο... δάγκωσε γατάκι μου.Τι εξετάσεις πρέπει να κάνω? λεειιιιιιιιιιιιι AHHAAHAHHAAHHAHAHA
christiana78 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδια μην τον φρικάρουμε τον άνθρωπο... πολλοι έρχονται σε εαφή με άγρια γατιά και σκυλιά εθελοντές, κτηνίατροι κτλ ειναι μικρές οι πιθανότητες να έχεις κατι.. αν έβαλες κάτι μπεταντίν ή οινόπνευμα και το γατί δεν φαινόταν άρρωστο νομίζω θα είσαι οκ.
stavi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Mην ανησυχείς πολύ.. Να σου πω, μια φορα δυο φίλοι επαιζαν μπάσκετ και σε κάποια φάση καταλάθος τα δόντια του ενος μπήχτηκαν στη μεγάλη μύτη του αλλου, πήγε στο γιατρό και ξέρεις τί του είπε;;;;; καλύτερα να σε δαγκώσει σκύλος παρά άνθρωπος!
firewalker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Νεκροψία/νεκροτομή στο γατί για να είσαι σίγουρος πως δεν είχε τίποτε αν ανησυχείς τόσο.
thenamnamnam Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εθελοντές και όχι εθελόντριες. Μάλιστα. HAHAHA ΚΛΑΙΩ
mary Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδια μην τον φρικάρουμε τον άνθρωπο... πολλοι έρχονται σε εαφή με άγρια γατιά και σκυλιά εθελοντές, κτηνίατροι κτλ ειναι μικρές οι πιθανότητες να έχεις κατι.. αν έβαλες κάτι μπεταντίν ή οινόπνευμα και το γατί δεν φαινόταν άρρωστο νομίζω θα είσαι οκ. η μονη επαφη με ζωο που'χα ειναι τα πουλια μου..αυτα να δεις αγριαδες....το τι γραντουνισμα τρωω δε λεγετε...μηπως να το κοιταζα και εγω το θεμα;
tritonas00 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αναμενουμε νεο topic απο τον χρηστη GaTaKi : Δάγκωσα τον BLuE_PaNtHeR. Τι εξετάσεις πρέπει να κάνω? 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Trollάρετε τον άνθρωπο... ενώ μπορεί να πάθει μέχρι και τέτανο από το γατί. Με τόσα που έχει στα δόντια του... ποιος ξέρει εάν πάθει και γάγγραινα. Ελπίζω να πήγε σε κανένα σοβαρό γιατρό και να μην άκουσε τους άλλους που του έλεγαν να φύγει και ότι δεν έχει τίποτα. Είναι άκρος σοβαρό και πρέπει να φροντιστεί αμέσως. Δεν ξέρω εάν χρειαστεί να κάτσει και ένα βράδυ στο νοσοκομείο. 1
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αφού έχει κάνει εμβόλιο πρόσφατα. Σιγά μην κάνει και αξονική, εγώ δλδ έπρεπε να χαμογελάω σαν ηλίθιος τώρα από τον τέτανο μετά από τόσα δαγκώματα που χω φάει.
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μην τον παραπλανείτε. Το ότι 2 - 3ς ήταν τυχεροί και δεν μολύνθηκαν δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι. Εάν δεν το φροντίσει άμεσα κινδυνεύει να του κόψουν και το δάχτυλο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Σε μία ώρα εχω ραντεβού με το ιατρό μου και θα του πω να μου κάνει εξετάσεις.. Είναι οι εξής: Εξετάσεις για λύσσα,bartonella,ηπατιτιδες,γαγγραινα και άλλα μικροβια πιθανα που να έχει το γατακι
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μην τον παραπλανείτε. Το ότι 2 - 3ς ήταν τυχεροί και δεν μολύνθηκαν δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι. Εάν δεν το φροντίσει άμεσα κινδυνεύει να του κόψουν και το δάχτυλο. Sorry, αργώ λίγο σήμερα.
Cryptic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μην τον παραπλανείτε. Το ότι 2 - 3ς ήταν τυχεροί και δεν μολύνθηκαν δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι. Εάν δεν το φροντίσει άμεσα κινδυνεύει να του κόψουν και το δάχτυλο. Εφόσον η πληγή δείχνει καθαρή, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτή η παράλογη τρομολαγνεία καλό είναι να σταματήσει... Πας σε γιατρό αν πχ η πληγή έχει φουσκώσει (αρκετά), κιτρινίσει, τρέχει πύον κτλ. Δεν χρειάζεται να τρέχεις εκεί για ψύλλου πήδημα. (σημείωση: δεν είμαι γιατρός) Σε μία ώρα εχω ραντεβού με το ιατρό μου και θα του πω να μου κάνει εξετάσεις.. Είναι οι εξής: Εξετάσεις για λύσσα,bartonella,ηπατιτιδες,γαγγραινα και άλλα μικροβια πιθανα που να έχει το γατακι Η γάγγραινα δεν είναι μικρόβιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις