qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Το gnex είναι ταχύτατο και smooth ακόμα και στοκ , αυτό λεμε τόση ώρα Δε κατηγορουμε τη συσκευή , αλλά το bloatware της samsung Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
skatopaido Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 οποιος θελει το δικο μου που εχω παραγγειλει ας στειλει πμ.δεν θα κανω το βημα τελικα.300ε ειναι αρκετα στις μερες μας.μπορω να αλλαξω διευθυνση και να ερθει σπιτι σας
vrwmiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 οποιος θελει το δικο μου που εχω παραγγειλει ας στειλει πμ.δεν θα κανω το βημα τελικα.300ε ειναι αρκετα στις μερες μας.μπορω να αλλαξω διευθυνση και να ερθει σπιτι σας Αφού είναι πολλά γιατί το πήρες ρε φίλε;;; Swyped from my SII using Insomnia App
skatopaido Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αφού είναι πολλά γιατί το πήρες ρε φίλε;;; Swyped from my SII using Insomnia App γιατι την παρασκευη (μετα την παραγγελια) με περιμενε φακελος που εγραφε ''δεη'' απεξω .εναντι-ακομα καλυτερο 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 κάλιστα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τη Δευτέρα και να το ακυρώσεις, εκτός βέβαια θέλει να του το κρατήσεις κάποιος...
giorginho Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 E αυτο εννοει ο ανθρωπος οταν λεει "δε θα κανω το βημα" απλα επειδη απο οτι καταλαβα εξαντληθηκε λεει αν καποιος το θελει να κανει την καλη κινηση...
vrwmiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 γιατι την παρασκευη (μετα την παραγγελια) με περιμενε φακελος που εγραφε ''δεη'' απεξω .εναντι-ακομα καλυτερο Α τα καθίκια......κάντα δόσεις Swyped from my SII using Insomnia App
skatopaido Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 και οντως το θελει ενα παιδι απο το φορουμ και αυριο θα τους παρω ενα τηλ να δω αν μπορουν να αλλαξουν την διευθυνση αποστολης
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 και οντως το θελει ενα παιδι απο το φορουμ και αυριο θα τους παρω ενα τηλ να δω αν μπορουν να αλλαξουν την διευθυνση αποστολης Ωραίος! +1
agriokatsiko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 "Καλοπαιδο" επρεπε να ηταν το username σου! Όντως θα έπρεπε να είναι καλόπαιδο το όνομά του... Skatopaido, να σε ευχαριστήσω και δημόσια για την προσπαθεια που θα κάνεις αύριο με την αλλαγή, μιας και έψαχνα καιρό μια ευκαιρία για μια "pure Android" συσκευή και είναι κάτι που θα μου χρησιμεύσει και στη δουλειά μου... Σ'ευχαριστώ και πάλι...
derorist Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Όντως θα έπρεπε να είναι καλόπαιδο το όνομά του... Skatopaido, να σε ευχαριστήσω και δημόσια για την προσπαθεια που θα κάνεις αύριο με την αλλαγή, μιας και έψαχνα καιρό μια ευκαιρία για μια "pure Android" συσκευή και είναι κάτι που θα μου χρησιμεύσει και στη δουλειά μου... Σ'ευχαριστώ και πάλι... Μπραβο και στους δυο!.Να που η ευγενεια χαρακτηριζει ακομα καποιους.. Ευγε και παλι!.
papeipa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι μονο εγω ξηγηθηκα μπαμ? Το βλεπω εξαντλημενο και παγωνω, μετα πλακονομαι στα τηλεφωνα και μου λενε στο ψυχικο το χουμε σε τιμη ιντερνετ ελα. Κανω κρατηση σε μετα απο 15 λεπτα το ειχα στα χερια μου. Μεχρι και επιδοτηση με ρωτησανε αν εχω/θελω. Παω για δευτερη φορτιση , σπερνει χτες ξενυχτησα μεχρι τις 7 γιατι εψαχνα στο eBay.com.au αξεσουαρ . Πηρα θηκες , εξτρα μπαταρια 3800mah , καπακι για να χωρα η μπαταρια, εξωτερικο φορτιστη 2ης μπαταριας , wide lens , aid vent car holder, screen protector, 3 μετρα Kalwdio mhl , ανταπτορα micro USB to USB on the go για keyboard mouse, και διαφορα αλλα 22 ευρο ΟΛΑ ! 29 αυστραλιανα δολλαρια δηλαδη.Παιδια παντα απο αυστραλια τα παιρνω , η ισοτιμια αναδεικνυει το ευρο. Ερχονται σε 22 εως 5 νοεμβριου και τοσα που χω φερει δεν εχω πετυχει ποτε τελωνειο. Περιττο να προσθεσω οτι ολο αυτο το κειμενο το εγραψα απο το εργαλειο σφαιρααααα 3
skatopaido Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι μονο εγω ξηγηθηκα μπαμ? Το βλεπω εξαντλημενο και παγωνω, μετα πλακονομαι στα τηλεφωνα και μου λενε στο ψυχικο το χουμε σε τιμη ιντερνετ ελα. Κανω κρατηση σε μετα απο 15 λεπτα το ειχα στα χερια μου. Μεχρι και επιδοτηση με ρωτησανε αν εχω/θελω. Παω για δευτερη φορτιση , σπερνει χτες ξενυχτησα μεχρι τις 7 γιατι εψαχνα στο eBay.com.au αξεσουαρ . Πηρα θηκες , εξτρα μπαταρια 3800mah , καπακι για να χωρα η μπαταρια, εξωτερικο φορτιστη 2ης μπαταριας , wide lens , aid vent car holder, screen protector, 3 μετρα Kalwdio mhl , ανταπτορα micro USB to USB on the go για keyboard mouse, και διαφορα αλλα 22 ευρο ΟΛΑ ! 29 αυστραλιανα δολλαρια δηλαδη.Παιδια παντα απο αυστραλια τα παιρνω , η ισοτιμια αναδεικνυει το ευρο. Ερχονται σε 22 εως 5 νοεμβριου και τοσα που χω φερει δεν εχω πετυχει ποτε τελωνειο. Περιττο να προσθεσω οτι ολο αυτο το κειμενο το εγραψα απο το εργαλειο σφαιρααααα χαχαχαχα.κολημα 1
mpokwsths Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι μονο εγω ξηγηθηκα μπαμ? Το βλεπω εξαντλημενο και παγωνω, μετα πλακονομαι στα τηλεφωνα και μου λενε στο ψυχικο το χουμε σε τιμη ιντερνετ ελα. Κανω κρατηση σε μετα απο 15 λεπτα το ειχα στα χερια μου. Μεχρι και επιδοτηση με ρωτησανε αν εχω/θελω. Παω για δευτερη φορτιση , σπερνει χτες ξενυχτησα μεχρι τις 7 γιατι εψαχνα στο eBay.com.au αξεσουαρ . Πηρα θηκες , εξτρα μπαταρια 3800mah , καπακι για να χωρα η μπαταρια, εξωτερικο φορτιστη 2ης μπαταριας , wide lens , aid vent car holder, screen protector, 3 μετρα Kalwdio mhl , ανταπτορα micro USB to USB on the go για keyboard mouse, και διαφορα αλλα 22 ευρο ΟΛΑ ! 29 αυστραλιανα δολλαρια δηλαδη.Παιδια παντα απο αυστραλια τα παιρνω , η ισοτιμια αναδεικνυει το ευρο. Ερχονται σε 22 εως 5 νοεμβριου και τοσα που χω φερει δεν εχω πετυχει ποτε τελωνειο. Περιττο να προσθεσω οτι ολο αυτο το κειμενο το εγραψα απο το εργαλειο σφαιρααααα Χα χα χα. Ωραίος ρε Βάγγο. Μεγειά! Μόνο η μπαταρία είναι άκυρη. Θα το κάνει τούβλο το κινητό, δεν θα κουμπώνει καλά το καπάκι και θα κρατάει όσο η αυθεντική extended 2000mAh της Samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις