kingdragon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τα "ακόμα αναβαθμίζει η LG" και "η LG έχει κακό service" και "τα Samsung έχουν καλύτερο λειτουργικό" κλτ κτλ κτλ δεν έχουν νόημα για το νέο Nexus της LG αφού οι αναβαθμίσεις θα δίνονται άμεσα από τη Google. Κάτι σαν το σημερινό Galaxy Nexus, pure vanilla Android. Στις τελευταίες γραμμές δες τι γράφω...γιατί σίγουρα δεν θα έχει 300 ευρώ που έχει τώρα το Nexus. Φιλικά πάντα
qsis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Προφανώς και δε θα έχει , τέτοια τιμή του χρόνου τέτοια εποχή.. Και εννοείται ότι τώρα που μιλάμε αξίζει το gnex Απλά σου λέω ότι το θα είναι lg δε σημαίνει ότι θα έχει και τα αρνητικά των υπόλοιπων lg στο τομέα του software Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
lagman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα το δούμε στα 249€. Sent from my iPhone using Insomnia
barman_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 το τραγικο ειναι οτι βλεπω τωρα μεταχειρισμενα 300-320 ευρω..πιο fail πεθαινεις..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ah γμτ, πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται να το παραλάβω από κατάστημα κι ότι πρέπει σώνει και καλά να το φέρουν σπίτι, this sux...
Noobios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Thresh και εγω παραλαβη απο καταστημα ειχα βαλει αλλα στο μαιλ επιβεβαιωσης πανω πανω γραφει οτι για προσφορες web offer αν επιλεξεις παραλαβη απο καταστημα θα σε χρεωσουν κανονικη τιμη και πηρα τηλ και το αλλαξα μονος μου. Τριτη ειπαν θα μου το στειλουν. Σου ειπαν τιποτα εσενα? Το ψιλοφοβαμαι για κραχτη επειδη βαλανε εξαντλημενο σχετικα γρηγορα. Μιλησα με 2 πωλητες το πρωι και τους ρωτησα απο στοκ πως παμε και μου ειπαν οτι ειμαι οκ. Βεβαια ο πρωτος μου ειπε οτι περιμενουν παραλαβη Δευτερα. Δεν ξερω γιατι δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο παραγγελιες απο Πλαισιο. Ευελπιστω να ειναι πιο σοβαροι απο αντιστοιχα διαδικτυακα μαγαζακια...
outlaw star Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ah γμτ, πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται να το παραλάβω από κατάστημα κι ότι πρέπει σώνει και καλά να το φέρουν σπίτι, this sux... lol και τι σε χαλάει να το φέρουν στην πόρτα του σπιτιού σου ρε?? εκτός και αν κρύβεις κάτι εκεί...
ducath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ναι ισχύει εκτός αν θες να πληρώσεις κανονική τιμή Υ.Σ Διάβασε τα ψιλά γράμματα για web αγορές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τριτη ειπαν θα μου το στειλουν. Σου ειπαν τιποτα εσενα? και μένα Τρίτη... lol και τι σε χαλάει να το φέρουν στην πόρτα του σπιτιού σου ρε?? εκτός και αν κρύβεις κάτι εκεί... βαριέμαι να περιμένω από τις 09:00-12:00 για να μου το φέρουν τελικά στις 12:30...
xetasa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ah γμτ, πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται να το παραλάβω από κατάστημα κι ότι πρέπει σώνει και καλά να το φέρουν σπίτι, this sux... Eγω γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ΔΕΝ το παράγγειλα. Ηθελα να το παραλάβω απο κατάστημα για να τους πληρώσω με την επιδότησή μου αλλά δυστυχώς δεν γίνεται !
leo06 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ah γμτ, πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται να το παραλάβω από κατάστημα κι ότι πρέπει σώνει και καλά να το φέρουν σπίτι, this sux... το ίδιο και σε μένα, ξέρει κανείς με ποια μεταφορική το στέλνουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αν δεν κάνω λάθος το φέρνει το ίδιο το πλαίσιο, δικά του οχήματα...
leo06 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αν δεν κάνω λάθος το φέρνει το ίδιο το πλαίσιο, δικά του οχήματα... και αν δεν σε βρουν στο σπίτι?και εμένα τρίτη μου είπαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 συνήθως παίρνουν τηλέφωνο πριν έρθουν, αν δεν σε βρουν υποθέτω ότι έρχονται άλλη μέρα...
ioannis8558 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 συνήθως παίρνουν τηλέφωνο πριν έρθουν, αν δεν σε βρουν υποθέτω ότι έρχονται άλλη μέρα... ετσι ακριβως γινεται, meanwhile εχεις τη δυνατοτητα να πας να το παραλαβεις μονος σου απ'τη μεταφορικη τη στιγμη που δεν σε εχουν βρει και σου χουν αφησει σημειωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις