nek4d Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 υπαρχει περιπτωση να βγει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα εως τα Χριστουγεννα, ή να το χτυπησω τώρα ?!
ioannis8558 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ευχαρισω τον TS, ψαχνομουν και γω για smartphone σαυτο το budget και απ'οτι βλεπω ειναι το top value 4 money τη δεδομενη στιγμη
LosV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Οντως ειναι πολυ καλη προσφορα οπως ειπα..αλλα εγω θα περιμενω ακομα 2 μηνες.. Πιστευω οτι θα πεσει και αλλο το κινητο..οποιος εχει τα χρηματα και βαριεται να περιμενει απλα το περνει..
ioannis8558 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Οντως ειναι πολυ καλη προσφορα οπως ειπα..αλλα εγω θα περιμενω ακομα 2 μηνες.. Πιστευω οτι θα πεσει και αλλο το κινητο..οποιος εχει τα χρηματα και βαριεται να περιμενει απλα το περνει.. 2 μηνες στον τεχνολογικο κοσμο ειναι "πολυς χρονος". και βαδιζοντας με αυτη τη λογικη σε δυο μηνες θα μπορουσες να περιμενεις ενα μηνα ακομα να βγουν τα κινητα του 2013..φαυλος κυκλος δυστυχως! 2
ms13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ξερουμε τωρα σε ποσες μερες θα μας ερθει το κινητο?
PETROS13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ξερουμε τωρα σε ποσες μερες θα μας ερθει το κινητο? Το Πλαίσιο γενικά δεν αργεί με τις παραγγελίες. Δευτέρα τιμολόγηση οπότε Τρίτη ή Τετάρτη. (εκτός αν κάτι γίνει και τους τελειώσει το απόθεμα )
ms13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Το Πλαίσιο γενικά δεν αργεί με τις παραγγελίες. Δευτέρα τιμολόγηση οπότε Τρίτη ή Τετάρτη. (εκτός αν κάτι γίνει και τους τελειώσει το απόθεμα ) Θα παρουν τηλεφωνο πριν ερθουν γιατι αν το μου το στειλουν πρωι δεν παιζει να ειμαι σπιτι...?
alexx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 η προσφορά για την δεδομένη χρονική στιγμή είναι κορυφαία. οποίος ψάχνει smartphone τώρα σε αυτήν την τιμη ας το πάρει. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή.
achilles_g_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σε τετοιες προσφορες μπορουμε να εκμεταλλευτουμε και την επιδοτηση μας ή οχι? Χτύπα το και κάνε την επιδότηση σου έκπτωση στο πάγιο...πάλι κερδισμένος θα είσαι. 1
Muchacho Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 To χτυπησα για το μικρο κινητο,και απο εβδομαδα θα φυγει στην ιδια τιμη.
LosV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 2 μηνες στον τεχνολογικο κοσμο ειναι "πολυς χρονος". και βαδιζοντας με αυτη τη λογικη σε δυο μηνες θα μπορουσες να περιμενεις ενα μηνα ακομα να βγουν τα κινητα του 2013..φαυλος κυκλος δυστυχως! Ναι αλλα δεν θα εχουν την ιδια χαμηλη τιμη αυτα που θα βγουν..αναφερθηκα σε αυτο το κινητο που θελω να το αγορασω..
PETROS13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Θα παρουν τηλεφωνο πριν ερθουν γιατι αν το μου το στειλουν πρωι δεν παιζει να ειμαι σπιτι...? Συνήθως παίρνουν και τηλ. για κάποια επιβεβαίωση για την ώρα παράδοσης
kanesaxo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ημουν ετοιμος να το τσιμπήσω, (και να απορρίψω ένα hts sensation μτχ) αλλά ανακάλυψα πως δεν έχιε ραδιόφωνο...Ελεος. Κρίμα και μου φάνηκε καλή συσκευή. Καλή οθόνη με υψηλότατο pixel density.
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ημουν ετοιμος να το τσιμπήσω, (και να απορρίψω ένα hts sensation μτχ) αλλά ανακάλυψα πως δεν έχιε ραδιόφωνο...Ελεος. Κρίμα και μου φάνηκε καλή συσκευή. Καλή οθόνη με υψηλότατο pixel density. εγω ποτε δεν ακουω ραδιο, τις λιγες φορες που θα θελησω να ακουσω μουσικη απ'το κινητο μου, θα ειναι κατι που μ'αρεσει σιγουρα και το εχω περασει εγω μονος μου. αλλα αν καποιος το χρησιμοποιει ετσι, οτνως, ειναι μια αξιοσημειωτη ελλειψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις