Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

another tip:

Μην βαλετε το samsung kies (που διαθετει επισημα η samsung για αναβαθμισεις, αποστολη sms απο Η/Υ κλπ), μου εσκισε τα win 7 64-bit κ δεν μπορω να το ξηλωσω ουτε απο safe mode, παω για repair αν δεν βρω καποια αλλη λυση... Κατοπιν εορτης διαβασα οτι το προβλημα ειναι γνωστο..α ρε samsung...

Το έχω πάνω από 2 χρόνια σε 64βιτ 7 και δεν έχω πρόβλημα...τι να πω..

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το θεμα της μπαταριας (ειναι οντως θεμα, ή μου φαινεται περισσοτερο τωρα που το εχω 'σκισει' στις εγκαταστασεις), υπαρχουν 'απειρες' επιλογες μπαταριων στο ebay και σετ 2-3 μπαταριων με/χωρις εξτρα φορτιστη απο 5-10$. Και οι προαναφερθεισες πιο μεγαλες μπαταριες με αλλο καπακι.

Παρολα αυτα, προτιμησα να στραφω στην λυση του battery station που φορτωνει σχεδον οποιαδηποτε συσκευη micro usb κ δεν χρειαζεται βαλε-βγαλε μπαταρια απο θηκη-καπακι κλπ.

Εχουν πεσει πολυ οι τιμες! Με χωρητικοτητα 1500 mAh στοιχιζουν 7-10$. Π.χ.

http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&clk_rvr_id=400197870172&_nkw=Backup%20Battery%20micro%20usb%20station&_sop=15

Πηρα ενα με 2800 mAh στα 14$ με ξεχωρο καλωδιο για να μην εχω θεμα με την θηκη

http://www.ebay.com.au/itm/Hot-Pink-Micro-USB-Portable-Flashlight-2800mAh-Extended-External-Battery-Charger-/230850162762?pt=Battery_Chargers&hash=item35bfbdf04a

Εναλλακτικα χωρις καλωδιο

http://www.ebay.com/itm/2800mAh-Micro-USB-Port-Back-Up-Portable-Battery-Charger-/190526637292?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5c45c4ec

και με καπακι

http://www.ebay.com.au/itm/Portable-2800mAh-Power-Battery-Charger-Micro-USB-HTC-Samsung-Nokia-Any-Cell-/390428492956?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item5ae75a049c

Η θηκη που διαλεξα τελικα:

http://www.ebay.com/itm/ICARER-Genuine-Leather-Flip-Case-for-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-i9250-BROWN-/251145190588?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3a796b7cbc

Υπαρχει κ σε μαυρη ~4-5$ πιο φθηνα.

Και ειναι απο Ιρλανδια = θα ερθει γρηγοροτερα :-)

Το έχω πάνω από 2 χρόνια σε 64βιτ 7 και δεν έχω πρόβλημα...τι να πω..

Παιζουν ρολο οι στημενοι drivers και το υπαρχων λογισμικο (ιδιαιτερα το runtime framework, πολλοι ελυσαν το προβλημα επιβαλλοντας μονο χρηση v.2), πιθανοτατα πριν 2 χρονια να μην ειχε τοσο προβλημα με το τοτε λογισμικο.

Θα το δοκιμασω κ σε αλλον Η/Υ απο περιεργεια.

Δημοσ.

χαχα!

Εχει σε πολλα χρωματα.

Eιχα παραγγειλει κ 2 φτηνες απο σιλικονη, κοστους 1,5 κ 4$ εκαστη αλλα καλυπτουν μονο πλαγια κ πισω.

Eπειδη η οθονη ειναι μεγαλη κ το εχω κυριως σε τσαντακι μεσης-ωμου, ηθελα κ μια θηκη που να καλυπτει κ μπροστα, χωρις ομως να ειναι χοντρη κ χωρις κουμπωμα μαγνητικο ή εξτρα κουμπι απο πισω (για να ανοιγει πιο γρηγορα). Ετσι οι επιλογες περιοριζονται κ φυσικα περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα :-)

Δημοσ.

εγω λεω να παρω αυτην : http://www.youtube.com/watch?v=SVqPt2hftzA την ειχα και πιο παλια ... αν δεις στο site τους , ουτε κλειδια , ουτε καρφια , ουτε μαχαιρια μπορουν να την χαραξουν οποτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα στο τσαντακι , και δε χρειαζεται να καλυπτεις το μπροστα μερος .

• Like 1
Δημοσ.

Δε χαράζεται εύκολα η οθόνη του. Έχει κάτι αντίστοιχο του Gorilla Glass χωρίς το trademark. Εμένα τουλάχιστον μέχρι τώρα (4 μήνες) δεν έχει πάθει τίποτα. Προσωπικά θα επέλεγα κάποια πιο ποιοτική θήκη αντί για screen protector. Υπάρχουν αρκετές που ταιριάζουν και με την extended μπαταρία της Samsung.

Δημοσ.

Ναι, οι Zagg ειναι κορυφη!

Παλια δεν ειχαν σπρευ μεσα!

Γενικα αν πας σε ζελατινα, οι επωνυμες ειναι μονοδρομος, μακρυα απο τις απειρες φτηνιαρικες.

Θυμαμαι πριν πολλα χρονια ειχα βαλει επωνυμη (πιθανοτατα Zagg) σε ενα sony experia x1. Το κινητο το χρησιμοποιω για ξυπνητηρι και σε παρατερη sim card κ ακομη θαυμαζω την ζελατινα!

Σε αλλο htc diamond 2 αργοτερα, ειχε μεσα μια ζελατινα η ιδια η htc. Ηταν καλυτερη απο τις φτηνιαρικες αλλα με τα χρονια θαμπωσε.

Του προαναφερομενου sony, αν και παλιοτερη, ειναι σαν καινουργια :-)

Σημαντικος παραγοντας ειναι να μην επηρεαζεται το touch feeling. Το εψαξες σε reviews? Αν και με zagg δεν θα ανησυχουσα.

Λες να το συνδυασω με την θηκη?!

Παλι για εξοδα μας βαζεις :-)

Δημοσ.

αν ξερεις να την βαζεις τελεια ακομα και ενα φτηνο pack των 3 ή 6 κανει ανετα τη δουλεια του.

αλλα οντως η αισθηση ενος ακριβοτερου screen protector εχει διαφορα, θυμαμαι οταν πηρα μια

θηκη της Spigen που χε δωρο ζελατινα.. ποσο πιο τελεια ρολλαρε το δαχτυλο και ποσο πιο ομορφα

"εκατσε" πανω στη συσκευη.

Δημοσ.

Να πω κατι που παρατηρησα και μου φανηκε περιεργο? Με καλεσαν απο σταθερο Αμαλιαδα που δεν το ειχα αποθηκευμενο στο κινητο και μου εβγαλε κατω απο το τηλεφωνο που χτυπουσε Amaliada. Το δοκιμασα και με ενα σταθερο απο Χαλκιδα και εβγαλε απλα Greece. Ξερει κανεις κατι για αυτη την λειτουργια τι παιζει?

Δημοσ.

και εμενα αγνωστο στα8ερο μου εβγαλε οτι ειναι απο Πειραια , Respect , μαλλον εχουν database Και κοιτανε τα αρχικα ψηφια .

Δημοσ.

Να πω κατι που παρατηρησα και μου φανηκε περιεργο? Με καλεσαν απο σταθερο Αμαλιαδα που δεν το ειχα αποθηκευμενο στο κινητο και μου εβγαλε κατω απο το τηλεφωνο που χτυπουσε Amaliada. Το δοκιμασα και με ενα σταθερο απο Χαλκιδα και εβγαλε απλα Greece. Ξερει κανεις κατι για αυτη την λειτουργια τι παιζει?

αυτο το κανει το android απο τη 4.0 και μετα

απλα "γνωριζει" καποια προθεματα τηλεφωνων και σου βγαζει τη περιοχη για δικη σου ευκολια

δεν εχει ολες τις περιοχες της ελλαδας , αλλα εχει καμποσες

(και εννοειται οτι εχει και αλλων χωρων)

και στο κανει σε νουμερα που δεν ειναι αποθηκευμενα στο καταλογο σου, αλλιως λεει home/mobile κτλ.. ο,τι εχεις αποθηκευσει εσυ

Δημοσ.

αν ξερεις να την βαζεις τελεια ακομα και ενα φτηνο pack των 3 ή 6 κανει ανετα τη δουλεια του.

αλλα οντως η αισθηση ενος ακριβοτερου screen protector εχει διαφορα, θυμαμαι οταν πηρα μια

θηκη της Spigen που χε δωρο ζελατινα.. ποσο πιο τελεια ρολλαρε το δαχτυλο και ποσο πιο ομορφα

"εκατσε" πανω στη συσκευη.

Μπα, εκτος της αισθησης, τα φθηνα συχνα αντανακλουν κ δεν εχουν 'κρυσταλλινη' εικονα. Σε καθε περιπτωση σε βαθος χρονου (πχ εναν χρονο κ μετα) τα φθηνα εμφανιζουν σημαδια, θαμπαδες κλπ

Εκτος βεβαια αν πετυχεις καμια τρελλη εξαιρεση B)

παιδια σε περιπτωση που γινει wipe data ξερεις κανεις αν υπαρχει προβλημα με τους χαρτες? οχι ετσι?

Χωρις να ειμαι ειδημων, αν εννοεις googlemaps, κανονικα δεν πρεπει να πειραζει χαρτες. Αν εννοεις το δωρο dont panic, λογικα το σβηνει, το πολυ πολυ, το ξαναπερνας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...