Προς το περιεχόμενο

SanDisk 128GB Ssd £51 ~63€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έτσι έλεγε μέχρι που αγόρασα τον τελευταίο διαθέσιμο εγώ. :devil:

Εγώ που τον αγόρασα για Sata 2 και windows XP θα είναι μια χαρά πιστεύω.

Είναι σίγουρο ότι δεν έχει trim;

XP ??!!

Στα XP δεν εχει trim, στα 7 εχει!

Εισαι σιγουρος οτι θα χρησιμοποιεις ολη την ωρα τα ειδικα προτεινομενα tweaks για τα XP ?!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

XP ??!!

Στα XP δεν εχει trim, στα 7 εχει!

Εισαι σιγουρος οτι θα χρησιμοποιεις ολη την ωρα τα ειδικα προτεινομενα tweaks για τα XP ?!

Θα τον χρησιμοποιήσω για λίγο καιρό στα XP, 1-2μήνες και μετά θα βάλω 7.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Customer By Web Form (Kostas) 10/13/2012 07:37 PM

Hello,,

I'd like to ask if SSD model: SDSSDP-128G supports TRIM, as it is not directly mentioned in its specifications on your site.

Thanks,

-Kostas

===========================================================================

Response Via Email (Marina K.) 10/15/2012 09:58 PM

Dear Kostas,

Thank you for emailing SanDisk Technical Support. It is our goal to make sure you have all the resources you need to get the most from your product.

I understand that you would like to know if TRIM command is supported by SSD. TRIM command allows an operating system to inform a solid-state drive (SSD) which blocks of data are no longer considered in use and can be wiped internally and it is exclusively supported in Windows 7.

=========================================================================

Go figure ... :fear:

Επεξ/σία από frap73
Δημοσ.

ετσι ειναι και ισχυει για ολους τους ssd που κυκλοφορουν (μονο μερικοι πολυ παλιοι απο τα πρωτα μοντελα, δεν ειχαν υποστηριξη), γιατι εστειλες ερωτηση?!

Δημοσ.

Πώς έλεγε σε εκείνη τη διαφήμιση για τη χλωρίνη η θείτσα...

"Είσαι σίγουρη;;; Γιατί δε το γράφει!!!"

Ε, γι' αυτό, δε μπορούσα να βρω πουθενά σχετική επίσημη αναφορά. Κι όπως είδες η απάντηση σε σαφέστατη ερώτηση με αναφορά σε συγκεκριμένο model number ήταν πως τα Windows 7 υποστηρίζουν τη λειτουργία. Ήξεις αφίξεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τωρα θα ξερεις για επομενη φορα οτι δεν ρωταμε τεχνικα πραγματα ποτε... ;) (ξεκινοντας να διαβαζω το ποστ σου, πιστεψα οτι θα σε παρεπεμπαν στον κατασκευαστη, αλλα το επιασε αλλιως το ερωτημα σου το μηχανακι... :P )

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, μάλλον δε φάνηκε καθαρά όπως το παρέθεσα... Στη SanDisk ρώτησα, όχι στο Amazon!!

Επεξ/σία από frap73
  • Moderators
Δημοσ.

Τωρα που τα εκανες bold φανηκε πραγματι ξεκαθαρα :P εχουμε βαρεθει βλεπεις να διαβαζουμε αυτοματοποιημενα (με η χωρις εισαγωγικα) μηνυματα και τα ψιλοπηδαμε στα thank you κλπ.

Μερικες φορες νιωθεις λιγο καλυτερα οταν βλεπεις και εξω να δινουν τα cs ασχετες απαντησεις τυπου cs Ελληνικων μεγαλοεταιριων... :P

Δημοσ.

λες το bot να λεγετε marina k? εγω καταλαβαινω απο την απαντηση οτι υποστηριζει trim ο δισκος μονο σε win7.

• Moderators
Δημοσ.

Η απαντηση μπορει να λεει οτι ο δισκος υποστηριζει τριμ σε 7, αλλα μπορει να λεει οτι μονο τα 7 υποστηριζουν τριμ (ετσι χωρις να μιλαμε για τον δισκο). Λογικα ειναι αυτο που λες, αλλα ειναι πολυ κακη η διατυπωση της Μαρινας, και σιγουρα δεν ειναι απαντηση θετικη και απολυτη, κατι που εψαχνε ο frap για να φτασει να στειλει email στον κατασκευαστη!

• Like 1
Δημοσ.

Eπειδη τα πηρα με την αυτοματοποιημενη απαντηση, διαμαρτυρηθηκα οτι δεν υπαρχει η Μαρινα και με συνεδεσαν αμεσως σε live chat. Ιδου κ η φωτο απο το chat :wub:

Απλα βαριοταν λιγο κ πατησε κλικ για ετοιμη απαντηση, τουλαχιστον εγω πειστηκα για του λογου το αληθες :mrgreen:

post-82183-0-30374900-1350549485_thumb.jpg

Δημοσ.

Eπειδη τα πηρα με την αυτοματοποιημενη απαντηση, διαμαρτυρηθηκα οτι δεν υπαρχει η Μαρινα και με συνεδεσαν αμεσως σε live chat. Ιδου κ η φωτο απο το chat :wub:

Απλα βαριοταν λιγο κ πατησε κλικ για ετοιμη απαντηση, τουλαχιστον εγω πειστηκα για του λογου το αληθες :mrgreen:

Την ξέρω αυτή δουλεύει και http://www.varnas-ete.gr/

Προς το τέλος της σελίδας έχει και φώτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...