Προς το περιεχόμενο

SanDisk 128GB Ssd £51 ~63€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή για κάποιον που θέλει ssd και "τα μετράει", όπως και ο Kingston στα 75 απο Msystems...

Η "καλή σειρά" της Sandisk είναι η "Ultra", οπότε δε νομίζω πως πρέπει να ζητάει κανείς τρελά νούμερα απο τη συγκεκριμένη σειρά!

Όχι πως θα καταλάβει διαφορά σε καθημερινή χρήση!!

Δημοσ.

Φυσικά θα δει διαφορά,και με τον kingston k με τον Sandisk.. αρκεί να κάνει ένα μεγάλο αρχείο unrar.. μην τα απλοποιούμε τόσο .. :rolleyes:

Δημοσ.

(χθες έλεγε 1-2 μήνες Ημέρες)

Ναι έτσι έλεγε μέχρι που αγόρασα τον τελευταίο διαθέσιμο εγώ. :devil:

Εγώ που τον αγόρασα για Sata 2 και windows XP θα είναι μια χαρά πιστεύω.

όχι trim εε;

Είναι σίγουρο ότι δεν έχει trim;

• Moderators
Δημοσ.

Η "καλή σειρά" της Sandisk είναι η "Ultra", οπότε δε νομίζω πως πρέπει να ζητάει κανείς τρελά νούμερα απο τη συγκεκριμένη σειρά!

H καλη σειρα ειναι η extreme. O ultra ειναι ο χειροτερος ολων, ειναι sata2 μαλιστα και οι ταχυτητες του στα χαρτια ειναι max 250-270.

Φυσικά θα δει διαφορά,και με τον kingston k με τον Sandisk.. αρκεί να κάνει ένα μεγάλο αρχείο unrar.. μην τα απλοποιούμε τόσο .. :rolleyes:

Ο tomahawk ειπε οτι δεν θα καταλαβει διαφορα μεταξυ των δυο, kingston/sandisk, οχι σε σχεση με hdd.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδία,στο αμερικάνικο το amazon γιατί έχει τόσο χάλια κριτικές ο σκληρός;

http://www.amazon.co...howViewpoints=0

lol, επειδη κοιτας τον ultra ο οποιος ειπαμε ειναι χαλια.

Τωρα ειδα και την προηγουμενη ερωτηση σου σε σχεση με το ποστ του frap73, προσωπικα πιστευω οτι μαλλον αποκλειεται να μην εχει trim ο του θεματος.

Δημοσ.

Α,οκ. Αυτό που με ανησυχεί είναι που λένε ότι χάλασε μετά από Χ μήνες... Είναι τόσο χάλια ο Ultra ε; Με αυτόν εδώ δεν πιστεύω να έχουμε τέτοια θέματα ε;

Δημοσ.

Ναι έτσι έλεγε μέχρι που αγόρασα τον τελευταίο διαθέσιμο εγώ. :devil:

Εγώ που τον αγόρασα για Sata 2 και windows XP θα είναι μια χαρά πιστεύω.

Μήπως πήρες άλλον ;;

Επειδή τον ζαχάρωνα για raid κι έλεγε Μήνες(months) κι όχι μέρες(days) κόλλησα ....

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν κανει λαθος, χθες για 5-6 ωρες ειχε διαθεσιμοτητα. Τον πετυχα χθες 8 το πρωι με 6 κομματια διαθεσιμα, κατα τη μια το μεσημερι ειχαν φυγει. Μολις εφυγαν ελεγε 1-2 Months (οπως και προχθες+), λιγο πιο μετα εγινε 2-4weeks :P

Δημοσ.

Τωρα ειδα και την προηγουμενη ερωτηση σου σε σχεση με το ποστ του frap73, προσωπικα πιστευω οτι μαλλον αποκλειεται να μην εχει trim ο του θεματος.

Και εγώ έτσι λέω, αλλά δε μπορώ να το βρω πουθενά να αναφέρεται στα specs του...

• Moderators
Δημοσ.

Και εγώ έτσι λέω, αλλά δε μπορώ να το βρω πουθενά να αναφέρεται στα specs του...

Λιγο που το εψαξα το λεει εδω, μπορει με λιγο ψαξιμο ακομα να το βρεις και αλλου (ψαξτε με αυτο: SDSSDP-128G-G25)

Προφανως θεωρειται δεδομενο, αφου ουτε στον extreme αναφερεται στο επισημο site

http://www.sandisk.com/products/ssd/sata/extreme/

http://www.sandisk.com/products/ssd/sata/standard/

Δημοσ.

Μήπως πήρες άλλον ;;

Επειδή τον ζαχάρωνα για raid κι έλεγε Μήνες(months) κι όχι μέρες(days) κόλλησα ....

Όχι,αυτόν πήρα. Μου έλεγε σε μια φάση 1 διαθέσιμος και τον χτύπησα. Μπορεί να είχε παραγγείλει κάποιος και να ακύρωσε μετά,δεν ξέρω πάντως εγώ τον πήρα και σήμερα θα τον στείλουν!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...