Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω ενα προβλημα με τον driver της καρτας γραφικων του λαπτοπ μου... εβαλα ολους τους drivers καλα...και μετα κατεβασα τον driver τησ καρτας γραφικων μου για να τον περασω.... αλλα οταν παω να τον κανω εγκαταστασει λεει οτι δεν ειναι συμβατος με τη συσκευη ..... ας βοηθησει καποιος που μπορει.!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!! Α να πω οτι η καρτα γραφικων του λαπτοπ μου ειναι η : GeForce 9700M GTS....

Δημοσ.

μπες στο site του κατασκευαστη κ κατεβασε απο εκει τον driver.

Σε πολλα λαπτοπ οι drivers απο Nvidia/AMD δεν αναγνωριζουν οτι υπαρχει συμβατο υλικο(κακως γιατι πρεπει να περιμενεις την καθε εταιρια λαπτοπ να ενημερωσει ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τον driver)

Δημοσ.

μπες στο site του κατασκευαστη κ κατεβασε απο εκει τον driver.

Σε πολλα λαπτοπ οι drivers απο Nvidia/AMD δεν αναγνωριζουν οτι υπαρχει συμβατο υλικο(κακως γιατι πρεπει να περιμενεις την καθε εταιρια λαπτοπ να ενημερωσει ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τον driver)

απο το site της nvidia τον κατεβασα και δεν τον αναγνωριζει...οχι απο αλλου...

Δημοσ.

Τους drivers της vga τους κατέβασες από το site του κατασκευαστή του laptop και όχι από την nvidia;

Ποιο laptop είναι (μάρκα/μοντέλο);

Αν θέλεις να βάλεις drivers από την nvidia θα πρέπει να τους πατσάρεις πρώτα.

Δημοσ.

Τους drivers της vga τους κατέβασες από το site του κατασκευαστή του laptop και όχι από την nvidia;

Ποιο laptop είναι (μάρκα/μοντέλο);

Αν θέλεις να βάλεις drivers από την nvidia θα πρέπει να τους πατσάρεις πρώτα.

κατεβασα ενα που λεγεται nvidia drivers απο την toshiba αλλα παντα εβαζα και απο την nvidia τον δριβερ που αναφερω οτι δεν μπαινει....μαλιστα πριν λιγες μερες που ξαναεκανα φορματ τον ειχα βαλει κανονικα....

το λαπτοπ ειναι το toshiba qosmio f50-108...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες να ρωτησω εχω ενα turbox με windows 7 32-bit μοντελο GFC-01051 και εχω προβλημα με την κατρα δυκτιου μηπως ξεπει κανεις κανενα σιτε να κατεβασω τους drivers ???

Δημοσ.

Παιδες να ρωτησω εχω ενα turbox με windows 7 32-bit μοντελο GFC-01051 και εχω προβλημα με την κατρα δυκτιου μηπως ξεπει κανεις κανενα σιτε να κατεβασω τους drivers ???

Το turbo-x δεν λέει τίποτα. Πρέπει να δεις ποια μητρική έχεις.

Άνοιξε όμως δικό σου θέμα γιατί αλλιώς θα μπλεχτεί η κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...