Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες, προσπαθω να το κανω να δουλεψει αλλα δεν μπορω. δεν μπορω με τιποτα να μπω στη διευθυνση 192.168.1.254 Που μου ζηταει. εχω αλλαξει το IP στο network settings σε 192.168.1.100 και το subnet mask σε 255.255.255.0 αλαλ τιποτα.

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Δημοσ.

Κάν' του ένα reset για να μηδενίσουν όλα.

Συνδέεσαι με καλώδιο και το καλώδιο είναι σωστό έτσι; Βάλε τα δύο βύσματα δίπλα-δίπλα και έλεγξε από την κάτω μεριά αν τα χρώματα είναι με την ίδια σειρά (άσπρο/πορτοκαλί - πορτοκαλί - άσπρο/πράσινο - μπλε - άσπρο/μπλε - πράσινο - άσπρο/καφέ - καφέ).

Την στατική ip την βάζεις στο IPv4 έτσι; Όχι στο IPv6.

Προεπιλεγμένη πύλη έβαλες την ip του router (192.168.1.254); Δεν το αναφέρεις.

Δημοσ.

ακολουθω αυτον τον οδηγο που βρηκα αλλα δεν με βαζει στο 192.168.1.254 που πρεπει να παω για να το ρυθμισω.

http://www.adslgr.com/forum/threads/572975-How-to-%CE%95%CF%80%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-TP-LINK-TL-WA701ND?p=4449261#post4449261

αυτα που κανω δηλαδη ειναι να ενωνω το tp-link με καλωδιο με τον υπολογιστη και να το βαζω στο ρευμα και μετα να βαζω ως IP στο local network το 192.168.1.100 αλλα δεν καταφερνω κατι

Δημοσ.

Για δοκίμασε να μπεις με 192.168.1.1

Βασικά δες στις οδηγίες του tp link που μάλλον συνοδεύουν την συσκευή με ποια ip μπαίνεις.

Κάνε και reset από το πίσω μέρος με μια καρφίτσα μήπως και έχουν αλλαχτεί οι ρυθμίσεις.

Δημοσ.

δεν μπαινει ουτε με αυτην. εξαλλου με αυτη που σου εγραψα προσπαθω να μπω γιατι και στους οδηγους που βρηκα και στο βιβλιαρακι με αυτη λεει. κατι αλλο δεν κανω καλα η δεν παει καλα

Δημοσ.

Άνοιξε command prompt (WINDOWS+R και δώσε cmd) και δώσε ping 192.168.1.254 για να δεις αν απαντάει το router. Αν βγάλει σφάλμα τότε ή η ip δεν είναι σωστή ή το tplink έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

το εκανα απο πριν αυτο και μου γραφει οτι δεν παιρνει απαντηση η κατι τετοιο. το τπλινκ να εχει προβλημα δεν γινεται γιατι επαιζε μεχρι να του αλλαξω το αλλο ρουτερ. να μην ειναι σωστη η IP δεν ξερω. αφου αυτη ειναι για αυτη τη μαρκα ρουτερ! τι να σου πω, δεν το κατεχω κι εγω το σπορ

στο cmd μου βγαζει unreachable. πφφφφ εχω πελαγωσει απο το μεσημερι

Δημοσ.

Πες όλη την ιστορία με το router.

Το είχες και πριν; Πως το είχες σετάρει; Μήπως του είχες ενεργοποιήσει το dhcp και παίρνει αυτόματα ip από το βασικό router;

Το παράξενο είναι ότι όπως είπες του έκανες reset από το πίσω μέρος οπότε θα έπρεπε να είχε πάρει τις default ρυθμίσεις (dhcp=no, ip=192.168.1.254, mode=ap)

Δημοσ.

Μ α λ λ ο ν το εφτιαξα. Ακομα δεν ξερω τι εφταιγε αλλα μαλλον ηταν οτι πουθενα δεν ελεγε να βαλω default gateway και το βρηκα κατα τυχη. τελοσπαντων, θα το δουμε αυτο.

πειτε μου κατι, αυτο τωρα λειτουργει ως repeater, μεσα στις ρυθμισεις του εχω βρει το wireless Μου δικτυο κι εχω συνδεθει, εχω βαλει τον κωδικο μου κτλ κτλ. Λετε καθε φορα που θα αλλαζω κωδικο η ονομα στο δικτυο μου να χρειζεται ρυθμισεις και αυτο η θα τα βρισκει αυτοματα?

Δημοσ.

Μ α λ λ ο ν το εφτιαξα. Ακομα δεν ξερω τι εφταιγε αλλα μαλλον ηταν οτι πουθενα δεν ελεγε να βαλω default gateway και το βρηκα κατα τυχη. τελοσπαντων, θα το δουμε αυτο.

Link.png Site: Πάντα βάζεις default gateway

πειτε μου κατι, αυτο τωρα λειτουργει ως repeater, μεσα στις ρυθμισεις του εχω βρει το wireless Μου δικτυο κι εχω συνδεθει, εχω βαλει τον κωδικο μου κτλ κτλ. Λετε καθε φορα που θα αλλαζω κωδικο η ονομα στο δικτυο μου να χρειζεται ρυθμισεις και αυτο η θα τα βρισκει αυτοματα?

Όταν αλλάζεις κωδικό ή όνομα του ασύρματου κάνεις και τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο tp

Δημοσ.

1) Οταν 9/10 οδηγους ονλαιν ΚΑΙ το βιβλιαρακι της συσκευης ΔΕΝ λεει για default gateway, Τοτε πως περιμενεις να το ξερω?

2) το χρησιμοποιω αυτο εδω και 5 μηνες περιπου. εχω αλλαξει ονομα και κωδικο 10-12 φορες και ΠΟΤΕ δεν του αλλαξα κατι του tp-link. Και αφου σταματησε να δινει σημα ΜΟΝΟ χτες που του αλλαξα ρουτερ, υποθετω πως δε χρειαζεται. Δεν μπορουμε να σιγουρευτουμε καπως?

Δημοσ.

για το 1ο σου εξηγησα. για τον κωδικο, αφου σου λεω εχω αλλαξει αρκετες φορες και δεν εκανα αλλαγες στο αλλο αλλα συνεχισε να δουλευει. χτες με το που αλλαξα ρουτερ επεσαν οι γραμμουλες του ασυρματου στις 2 μονο οποτε καταλαβα οτι σταματησε να δουλευει. τι να πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...