Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το θες μόνο για παιχνίδια , η μητρική και ο επεξεργαστής είναι πεταμένα λεφτά. Βάζεις επεξεργαστή που κάνει δύο φορές η κάρτα γραφικών.

Πές μας πόσα θες να δώσεις και για τι χρήση τον θες.

Δημοσ.

Αν θες να κανεις Crossfire ή SLI τοτε παρε ενα Corsair TX750 V2 (750W).

Μπορεις να δεις και το Corsair TX850 V2 (850W), αλλα ισως ειναι too much. Εξαρταται βεβαια σε ποια τιμη θα τα βρεις, γιατι αν μιλαμε π.χ. για 10 ευρω διαφορα, τοτε φυσικα θα παρεις το 850W.

Δημοσ.

Θα δώσω ακόμη 1500 ευρώ και την μητρική το κουτί και την ψύκτρα τα εχω ήδη πάρει. θέλω δουλεύω ταυτόχρονα διαφορά προγράμματα μαζί για γραφείο το θέλω τεχνικά και γραφιστικά προγράμματα κυρίως.

Δημοσ.

Προτείνω Samsung 128gb 830 SSD. ~95e

HDD ανάλογα με το μέγεθος που χρειάζεσαι πάρε αυτόν με την μεγαλύτερη εγγύηση.

Οι WD Black έχουν 5 χρόνια εγγύση αλλά τσιμπημένη τιμή.

Δημοσ.

Και με ένα χιλιάρικο φτιάχνεις συστηματάκι για αυτά που θες , γνώμη μου αυτά που έβαλες πάνω είναι Overkill (ειδικά η μητρική). Τροφοδοτικό δεν χρειάζεσαι τόσο μεγάλο και με 600W είσαι μια χαρά

Δημοσ.

..το θέλω τεχνικά και γραφιστικά προγράμματα κυρίως.

Μήπως αντί για 7850, να κοίταγες για quadro fx ή fire pro?

Στα υπόλοιπα, θα συμφωνήσω εν'μέρη με τον rounsmith, αλλά είναι θέμα επιλογής και δεν μου πέφτει λόγος.

Δημοσ.

υπάρχει αντίστοιχο topic, πάνε διάβασε τα συμπεράσματα που έχουμε βγάλει. αλλιως απλώς για ταινίες και λίγα παιχνίδια 7770 και τέλος

Δημοσ.

Σκοπεύεις να ανοιξεις θεμα για καθε κομματι του υπολογιστή ξεχωριστά... ?? ενα κεντρικο θεμα στις αναβαθμίσεις δεν σου εφτανε!! Report και αι στο καλο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...