Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Και αφού είμαστε άσχετοι γιατί μας ρωτάς? Μήπως μάθουμε κάτι μέσα από την κουβέντα?
malmsteen1984 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 απορώ γιατί του απαντάς δεινόσαυρε. άδικα χάνεις το χρόνο σου μαζί του. είναι αγενής και προσβάλει το συνομιλητή του. ενώ του έχετε απαντήσει πολλάκις στα ερωτήματα του συνεχίζει να ανοίγει νέα θέματα και να πρήζει τους υπόλοιπους ώστε να συμφωνήσουν μαζί του ότι το μηχάνημα που του έφτιαξε ο "τεχνικός" είναι η καλύτερη επιλογή. και ενώ είναι φυσιολογικό αν δεν του αρέσει κάτι, να θέλει να το αλλάξει, δεν ξέρει πως να εκφραστεί σωστά, δλδ κάνει αντιπαράθεση με επίθεση σε κάποιον ο οποίος ενδιαφέρθηκε να τον βοηθήσει. απλά η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. μόνο αν είναι ανήλικος δικαιολογείται. αλλιώς...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μια τελευταία: Πάμε ένα-ένα αφού σου αρέσουν τα επιχειρήματα: Επεξεργαστής: Intel Core i5 2550K 3.4 GHz -Γνωρίζεις ότι αυτός ο επεξεργαστής είναι sandy bridge, δηλαδή προηγούμενης γενιας? -Γνωρίζεις ότι με τα ίδια χρήματα παίρνεις αυτόν: http://www.skroutz.g...e-i5-3570K.html που είναι ivy bridge (νεότερης γενιάς) με λίγο καλύτερες επιδόσεις, καλύτερη συμβατότητα με την z77 μητρική που διάλεξες, δυο φορές καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά, μικρότερη κατανάλωση? -Γνωρίζεις ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής που διάλεξες βλέπει by default τις μνήμες στα 1333MHz? -Γνωρίζεις ότι με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, όποια μητρική και να έχεις, δεν μπορείς να έχεις pci-e 3.0? (όχι ότι θα έχερι στην πράξη καμία διαφορά βέβαια) Μητρική: Gigabyte Socket 1155 GA-Z77X-UD5H-WB -Γνωρίζεις ότι αυτή η μητρική έχει chipset z77 που έχει με τη σειρά του καλύτερη συμβατότητα -είναι πιο optimized- για τους ivy bridge? -Γνωρίζεις ότι η παραπάνω μητρική προσφέρεται για overclocking και δεν είναι το wifi αυτό που την διαφοροποιεί? -Γνωρίζεις ποιά είναι η διαφορά της με αυτήν: http://www.skroutz.g...-Z77X-UD3H.html (που επίσης δεν θα αξιοποιήσεις στο έπακρο)? Θεωρείς ότι αυτή που διάλεξες θα αντέξει περισσότερο στο χρόνο? Θεωρείς ότι είναι πιο ποιοτική? Μνήμη: Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz -Γνωρίζεις ότι οι παραπάνω μνήμες που τις πληρώνεις σαν 1866αρες, αν τις συνδυάσεις με τον πρώτο επεξεργατή θα παιξουν σταν 1333αρες και αν τις συνδυάσεις με αυτόν που σου λέω σαν 1600αρες? -Γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρεις 1866αρες έστω για τα 10 ευρώ παραπάνω γιατί δεν υπάρχει καμία διαφορά? -Γνωρίζεις ότι οι παραπάνω μνήμες έχουν τάση λειτουργίας 1.65v, ενώ ο κατασκευαστύης του επεξεργαστή προτείνει 1.5v? Κάρτα γραφικών, ssd: Mήπως τα χρήματα που εξοικονόμησες από την μητρική θα μπορούσαν να πάνε σε μια καλύτερη κάρτα γραφικών και έναν μεγαλύτερο ssd? Τροφοδοτικό: -Γνωρίζεις πόσο καίει το συγκεκριμένο μηχάνημα? -Γνωρίζεις ότι με λιγότερα χρήματα μπορείς να πάρεις εξίσου ποιοτικό τροφοδοτικό και τα υπόλοιπα μπορείς να τα επενδύσεις πάλι στην κάρτα γραφικών? Ούτε τα γνωρίζεις όλα αυτά, ούτε φυσικά είσαι υποχρεωμένος. Υποχρεωμένοι να τα γνωρίζουν είναι οι τεχνικοί που λες ότι ρώτησες. Αυτό, όμως, που οφείλεις εσύ να κάνεις είναι να μην επιμένεις, ειδικά όταν έχεις τόση σχέση με τους υπολογιστές, όση εγώ με το μπαλέτο. 7
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Χωρίς να έχω καμία σχέση με το αντικείμενο θέλω να κάνω δύο παρατηρήσεις σαν άτομο 37 ετών που είμαι...Τα πράγματα είναι τόσο απλά...Αν εμπιστεύεσαι τα παιδιά εδώ μέσα ακολουθείς τις προτάσεις τους ειδικά της σαύρας και του ninno και αν όχι ακολουθείς κατά γράμμα αυτά που σου είπαν η τεχνικοί.Πάντως από προσωπική εμπειρία άκουσα τεχνικό στο plasio σχετικά με το αν με καλύπτει μια κάρτα γραφικών και ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει.όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε για να περνάει ή ώρα.Είναι καθαρά θέμα ποιον εμπιστεύεσαι.Εγώ πάντως εμπιστεύομαι την Σαύρα
rounsmith Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ο τεχνικός που αναφέρει ο πολύδωρας (μήπως είναι ο βύρων της βουλής ?) μάλλον θα θέλει να ξεστοκάρει τις βλακείες που έχει στο μαγαζί του. Και όταν βλέπω μητρική να κάνει όσο η κάρτα γραφικών είμαι έτοιμος να φουντάρω από το παράθυρο... A ξέχασα να σου πω, ο υπολογιστής σου είναι σαν μια φερράρι με κινητήρα yugo που θα την έχεις να καιεί για να πηγαίνεις μέχρι το περίπτερο να παίρνεις τσιγάρα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Έλα μου ντε! Είναι προς διερεύνηση. Κάποιο πρόβλημα θα έχω και γω, δεν εξηγείται αλλιώς.
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Σαυρα,ασχολησου να γελαμε.μην ακους κανενα.πολυδωρα δωστα ολα.ααα ρε εαν ειχα μαγαζι με υπολογιστες και το επαιζα τεχνικος,μακαρι ολοι οι πελατες μου να ηταν σαν και εσενα.καλα κανουν,αφου βρισκουν και τα κανουν..... 3
kostas.K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 και τωρα τ πολυδορε εισαι σοβαρος?μαλον οχι...η απαντηση που δινεις σε ολους ειναι:ελευθερο ειναι το φοροουμ ποσταρο οτι μου κατεβει στο κεφαλη μεχρι καποιος να μ πει...wow ποιο τεχνικο εχεις?ειναι η καλυτερη συνθεση...παρε λιπον οτι θες και μ μας ζαλιζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα