POLYDOROS18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Corsair Carbide 400R Midi Tower no PSU Black Intel Core i5 2550K 3.4 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box (BX80623I52550K) Gigabyte Socket 1155 GA-Z77X-UD5H-WB WIFI 2GLan Audio Raid Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz (KHX1866C9D3K2/8GX) (Kit 2 x 4096) ATI Radeon HD7870 GHz Edition 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) (11199-00-20G) Western Digital 1TB Caviar Black WD1002FAEX SATA III 7200rpm 64MB Corsair 60GB Force GT CSSD-F60GBGT-BK Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' Samsung DVD±RW SH-224BB Dual Layer SATA Black Bulk Corsair Power Supply 750W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-750TXV2EU Active-PFC Retail διορθωμένο και τελικό.....στης 13/10/2012 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2012 από POLYDOROS18
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πάλι ό,τι ναι ναι πολύδωρε. Δεν τα είπαμε αναλυτικά εδώ: http://www.insomnia....ς-καλή-σύνθεση/ και εδώ: http://www.insomnia....μες-και-σχόλια/ ??? Που κολλάει πάλι ο 3820? 60αρη ssd? Από που να αρχίσω και που να τελειώσω...
POLYDOROS18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δεινόσαυρε αυτά που μου έβαλες πρώτον ο σκληρός δίσκος δεν έχει καν 3 χρόνια εγγύηση..που σημαίνει όσο αντέξει αντέξει...2 60gb ssd είναι αρκετά για το μηχάνημα δεν θα βάλω κανέναν πύραυλο επάνω και κάνει την δουλειά του και η σύνθεση είναι από τεχνικό .....εκτός από τον επεξεργαστή που έψαξα για να τον επιλέξω και πάλι προσπαθώ να τον συγκρίνω με τον 3770k που εκεί θα πρέπει να αλλάξω και την msi για να βάλω την άλλη για το socket... από εκεί και πέρα όλα έχουν 3 χρόνια εγγύηση και μόνο η μνήμη έχει εφόρου ζωής ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Να πεις στον τεχνικό που σου πρότεινε 3820 για gaming να αλλάξει δουλειά. Τώρα είδα ότι είναι δικιά σου επιλογή...
POLYDOROS18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 βλέπεις τι γράφω η δουλευόμαστε εγώ προσπαθώ να συγκρίνω την 3820 με την 3770κ και σου λέω αυτός μου είπε 3770κ και εγώ έβαλα αυτήν ....που κανα 100% είναι λάθος...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Και οι δύο λάθος είναι. Μόνο από πλαισιο μπορείς? Θεσσαλονίκη δεν είσαι?
POLYDOROS18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 δεν παίρνω πράγματα από πλαίσιο 2 πράγματα μόνο θα πάρω από εκεί τον σκληρό δίσκο και το κουτί.....ναι Θεσσαλονίκη είμαι....και ποιος είναι ο σωστός...εγώ ζήτησα μηχάνημα το οποίο θα δουλεύει και δεν θα κολλάει και μου βγάζεις τον i5 όπου αν ήταν καλύτερος από τον ι7 γιατί υπάρχουν εκείνη κάτι καλύτερο έχουν είτε σε χρόνους απόδοσης είτε σε κάτι άλλο.... μπορεί να παίζω παιχνίδια και ταυτόχρονα από πίσω να θέλω να δω κάτι να βάλω να τρέξει ένα nero ένα πρόγραμμα να φτιάξω κάτι...μπορεί το οτιδήποτε...αν είναι να δώσω λεφτά θα τα δώσω μια φορά και τουλάχιστον να με πάρει 5 χρόνια...και όχι κάτι που στα πρώτα 2 χρόνια θα έχω αλλάξει σκληρό δίσκο...με αυτό που έβαλες..και ότι άλλο περιεχόμενο..υπάρχει.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Έχει αρχίσει να έχει πλάκα. Πρώτον με τον i5 θα μπορείς να κάνεις όσα λες. Δεύτερον δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις σκληρό. Τρίτον: Έχεις ιδέα ότι η μητρική που έβαλες μπορεί να μην δει καν τον επεξεργαστή σου και να αναρωτιέσαι τι φταίει? Τέταρτο: Έκανες την προσθεση σε αυτά που έβαλες? Γιατί 1000 δεν βγαίνουν. Πόσα δίνεις τελικά.
POLYDOROS18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 πλάκα έχει που απλά δεν εξηγεις τους λόγους και απλά μου την λες....πρώτον i5 vs i7 διαφορές ?....δεύτερον αυτό με την μητρική το πρόσεξα ότι κάτι έκανα λάθος γιατί πρέπει να είναι λάθος σειρά..οπότε πρέπει να διορθωθεί.. μείνε σε αυτό το θέμα και το βράδυ θα την έχω διόρθωση σωστά ....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Α) Ο i5 με τον i7 έχουν τις ίδιες επιδόσεις στα games O i5 είναι υπεραρκετός για το multitasking που αναφέρεις. Δεν θα ιδρώσει καν. Γ) Ο i7 υπερέχει στο video editing αλλά για να δεις αυτήν την διαφορά, πρέπει να το κάνεις όλη μέρα. Εφόσον ο i5 είναι ήδη ένας παρα πολύ δυνατός επεξεργαστής και εφόσον με αυτά που γράφεις δεν θα αξιοποιήσεις ούτε το 40% των πραγματικών δυνατοτήτων του, έχει νόημα το κατοστάρικο του i7 να πάει σε μια καλύτερη κάρτα γραφικών και γενικά στο να ισσοροπήσει το μηχάνημα. Το μηχάνημα που έκανες παραπάνω βγαίνει σχεδόν 1200. Τόσα δίνεις? Εσύ καλά κάνεις και θες εξηγήσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου τις δώσει μέσα σε ένα φόρουμ. Μόνο ενδεικτικά και γρήγορα. Δικιά μου συμβουλή είναι να ακούσεις γιατί κάνει μπαμ ότι δεν το κατέχεις καθόλου. Υπάρχει βέβαια και η λύση να πάρεις ότι θες εσύ και να κάνεις το σταυρό σου. Αυτό που δεν πρέπει να περιμένεις είναι να κάνεις λάθος επιλογές και έρχεσαι μετά για να δικαιωθείς. 1
kostas.K Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 αχαχαχ...ποσες σελιδες θα το παμε αυτο?πολυδορε τ ακριβως ξαχνεις?ανοιγεις ενα θεμα υποτιθετε για να ακουσεις και τη γνωμη των αλλων αλλα εσυ εισαι κολλυμενος σε αυτο που λες και δεν ακους κανεναν γιατι λιπον ανοιγεις 2-3 θεματα για να ρωτησεις το ιδδιο πραγμα ξανα και ξανα?
atropa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ελα ρε παιδιά μην αποπαίρνεται το τρολλ.. θα τρομάξει και θα φύγει και έχω ποπ κορν στο μικροκυμάτων. 1
POLYDOROS18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 δεν φταίω εγώ αν δεν σβίνονται τα θέματα.....αν μπορούσαν να σβηστούν και έκανα καινούργιο θα ήταν καλύτερα ή να κλείδωναν τέλος πάντων Α) Ο i5 με τον i7 έχουν τις ίδιες επιδόσεις στα games O i5 είναι υπεραρκετός για το multitasking που αναφέρεις. Δεν θα ιδρώσει καν. Γ) Ο i7 υπερέχει στο video editing αλλά για να δεις αυτήν την διαφορά, πρέπει να το κάνεις όλη μέρα. Εφόσον ο i5 είναι ήδη ένας παρα πολύ δυνατός επεξεργαστής και εφόσον με αυτά που γράφεις δεν θα αξιοποιήσεις ούτε το 40% των πραγματικών δυνατοτήτων του, έχει νόημα το κατοστάρικο του i7 να πάει σε μια καλύτερη κάρτα γραφικών και γενικά στο να ισσοροπήσει το μηχάνημα. Το μηχάνημα που έκανες παραπάνω βγαίνει σχεδόν 1200. Τόσα δίνεις? Εσύ καλά κάνεις και θες εξηγήσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου τις δώσει μέσα σε ένα φόρουμ. Μόνο ενδεικτικά και γρήγορα. Δικιά μου συμβουλή είναι να ακούσεις γιατί κάνει μπαμ ότι δεν το κατέχεις καθόλου. Υπάρχει βέβαια και η λύση να πάρεις ότι θες εσύ και να κάνεις το σταυρό σου. Αυτό που δεν πρέπει να περιμένεις είναι να κάνεις λάθος επιλογές και έρχεσαι μετά για να δικαιωθείς. όταν μου βάζεις σκληρό δίσκο με 1 χρόνο εγγύηση μάλλον άλλος δεν ξέρει που αυτούς ούτε ο θεός δεν τους ξέρει ο wd έχει 5 χρόνια εγγύηση και είναι κλάσεις ανώτερος από όλους τους άλλους... ελα ρε παιδιά μην αποπαίρνεται το τρολλ.. θα τρομάξει και θα φύγει και έχω ποπ κορν στο μικροκυμάτων. απλά μην μπαίνεις να σχολιάσεις είναι ελεύθερο φόρουμ και μπορώ να βάζω θέματα....απλά όταν βλέπεις το όνομα μου μην μπαίνεις να σχολιάσεις... αχαχαχ...ποσες σελιδες θα το παμε αυτο?πολυδορε τ ακριβως ξαχνεις?ανοιγεις ενα θεμα υποτιθετε για να ακουσεις και τη γνωμη των αλλων αλλα εσυ εισαι κολλυμενος σε αυτο που λες και δεν ακους κανεναν γιατι λιπον ανοιγεις 2-3 θεματα για να ρωτησεις το ιδδιο πραγμα ξανα και ξανα? όσες θέλω....από την στιγμή που τα σχόλια δεν μπορώ να τα διαγράψω και να ξεκινήσω από την αρχή.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Α) Πουθενά δεν σου πρότεινα δίσκο με 1 χρόνο εγγύηση. Β) Κανένας HDD δεν είναι κλάσεις ανώτερος από τους άλλους. Αφού στο τέλος θα πάρεις ό,τι καταλαβαίνεις (κι ο θεός βοηθός), γιατί συνεχίζεις να ποστάρεις?
POLYDOROS18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 είσαι ο μόνο αντίθετος εσύ και άλλοι 5 εδώ...και όλοι οι τεχνικοί έξω λένε οτι είναι πάρα πολύ καλό σύστημα....δηλαδή μην κάνετε τους έξυπνους είναι δυνατόν να σε βάζω μαλακίες..πάνε δες πάνω πάνω την σύνθεση και άμα δεν σου αρέσει ούτε αυτή απλά γίνε τεχνικός για να αλλάξεις τους άλλους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα