vasilis-kristin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 http://www.e-laptops...ct.php?prd=2092 Παιδιά καλησπέρα σας , μόλις το παρήγγειλα , μένω Ρόδο και με την διαφορά του φ.π.α μου βρήκε 650 ακριβώς, με αντικαταβολή και μεταφορικά . Εσείς τι λέτε έκανα καλή αγορά , το συγκεκριμένο laptop το στέλνω με την κόρη μου Νορβηγία, μου είπαν ότι η εγγύηση ισχύει και εκεί
liakjim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Στα λεφτα του , αποψη μου το καλυτερο. Επισης αποψη μου , τετοια θεματα δεν εχουν νοημα. Εκτος αν μας εκανες ενα mini-review. 1
ppnntt13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Καλή επιλογή περιμένουμε εντυπώσεις Sent from my iPhone using Insomnia
scoreri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 επειδη αυτο ακριβως θελω να παραγγειλω και κοιταω να μαζεψω τα λεφτα τι εννοεις με την διαφορα του φπα σου βγηκε 650??
vasilis-kristin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Στη Ρόδο έχουμε άλλο συντελεστή φ.π.α 16%
geopolit Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Στα λεφτα του , αποψη μου το καλυτερο. Επισης αποψη μου , τετοια θεματα δεν εχουν νοημα. Εκτος αν μας εκανες ενα mini-review. έχω την ίδια άποψη με τον liakjim , ένα review θα ήτανε χρήσιμο 1
vasilis-kristin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά δεν είμαι και κανένας expert στο computer , τρίτη όταν παραλάβω πέστε μου τι θέλετε , και ευχαρίστως να σας απαντήσω που μενεις να ρθω να στο κλεψω? Έλα Ρόδο να το σετάρουμε μαζί , κερνάω πυτόγυρα μπύρες και καλή συντροφιά, από Σκανδιναβία μεριά !!!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα