naturegodtm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 το έψαξα λίγο και δεν ξέρω άμα αξίζουν τα 120 παραπανς pixels... τι λέτε?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 H ΗD ανάλυση δεν απαιτεί hdmi. Μπορείς να έχεις hd ανάλυση ακόμα και με vga. Το hdmi και το dvi είναι ψηφιακές συνδέσεις σε αντίθεση με το vga που είναι αναλογικό. Το hdmi και το dvi έχουν ακριβώς την ίδια ποιότητα απεικόνισης και έχουν μόνο μία διαφορά: Το hdmi μπορεί να μεταφέρει και ήχο. Το λαπτοπ μπορείς να το συνδέσεις με έναν απλό αντάπτορα hdmi -> dvi χωρίς να χάσεις κάτι σε ποιότητα. Εφόσον η οθόνη δεν έχει ηχεία και δεν πρόκειται να συνδέσεις κάποιο ps3 για παραδειγμα, το hdmi δεν είναι απαραίτητο. 1
louben Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 το έψαξα λίγο και δεν ξέρω άμα αξίζουν τα 120 παραπανς pixels... τι λέτε? ΚΑι εγω αυτη την απορια εχω.Φιλοι σε αλλο θρεντ μου λενε οτι αξιζουν αλλα μιλαμε για +30-35%(185 με 254 ευρω) διαφορα την οποια θεωρω σημαντικη. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ανάλογα με το τι κάνει κανείς είναι. Αν πάιζεις παιχνίδια πχ όχι δεν αξιζουν. 1
naturegodtm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 πως είναι δυνατόν να μιλάμε για ξεκούραστη οθόνη , και να υπάρχει screen flickering ? -- /watch?v=YnlnbQfDb8w αν δεν κάνω λάθος όσο πιο χαμηλή είναι η φωτεινότητα τόσο καλύτερο για τα μάτια, προσωπικά μπορώ μόνο σε χαμηλές φωτεινότητες . Στις LED backlight γενικά όταν κατεβαίνει η φωτεινότητα κατω απο 60-70% υπάρχει αυτό το θέμα. δεν είναι κάτι άμεσα αντιληπτό , αλλά είναι κάτι που επιβαρύνει το μάτι ... κάνω λάθος?
naturegodtm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 μήπως είμαι υπερβολικός? καποιος που να έχει εμπειρία με την u2412m σε χαμηλή φωτεινότητα?
JohnXarxas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα και χρόνια πολλά παιδιά, Είπα να ξεθάψω αυτό το post επειδη ψάχνω οθόνη (Στην προηγούμενη έπεσε ένα έπιπλο που έφυγε απο τον τοίχο... πικρή ιστορία). Θέλω να ειναι και tv monitor ταυτόχρονα, και κατα πάσα πιθανότητα αυτή η οθόνη θα μου χρειαστεί αργότερα για να δουλέψω διάφορα projects (επεξεργασία βίντεο κλπ). Έχω άλλη μία μικρή ως βοηθητική, και είναι στις ίδιες ιντες με την μακαρίτισσα. http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/Samsung-LED-TV-MONITOR-21-5-T22C350EW.htm ποιά είναι η γνώμη σας; ή και αυτή: http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/monitor-tv/samsung-lt22c300-monitor-tv-215/prod4270063pp/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα