Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω νέο σκληρό δίσκο γιατί έχω ξεμείνει από χώρο.

Η μητρική μου είναι η Asus P5N-D.

Στην αρχή έλεγα να πάρω SSD, αλλά βλέπω ότι εκτός από ότι δεν έχει Sata III, η μητρική δεν υποστηρίζει ούτε AHCI και για το TRIM πρέπει να βγάλω τους drivers της nvidia κτλ...

Οπότε λέω να πάρω έναν καλό HDD να ξεμπερδεύω.

Στην αρχή σκεφτόμουν για εναν Caviar Black 1ΤΒ κοντά στα 100 ευρώ, αλλά τώρα είδα και αυτό:

http://www.plaisio.g...-Sata-6Gb-s.htm Seagate Barracuda 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - 100ευρώ

Έχει 2 χρόνια εγγύηση αντίθετα με τα άλλα μαγαζιά του skroutz που έχουν 1 χρόνο.

Βέβαια από το Πλαίσιο περιμένω τα πάντα, ακόμα και να μου πουν ότι είναι τυπογραφικό λάθος!!

Στο δίσκο θα βάλω τα πάντα, θα το χωρίσω σε 3 μέρη, Λειτουργικό-Παιχνίδια-Αποθήκη.

Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

O 7200.14 είναι ο γρηγορότερος hdd 2tb που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα και από τους πιο γρήγορους 7200rpm γενικότερα.

Ένα review.

Toν αγόρασα κι εγώ πριν λίγες μέρες για storage. H απόδειξη από πλαίσιο γράφει "2 έτη εγγύηση πλαίσιο" οπότε μάλλον δεν είναι τυπογραφικό λάθος.

Στην αρχή γράφεις ότι έχεις ξεμείνει από χώρο και μετά ότι σκεφτόσουν να πάρεις SSD.

Αν δεν χρειάζεσαι τα 2TB πάρε SSD.

Δημοσ.

O 7200.14 είναι ο γρηγορότερος hdd 2tb που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα και από τους πιο γρήγορους 7200rpm γενικότερα.

Ένα review.

Toν αγόρασα κι εγώ πριν λίγες μέρες για storage. H απόδειξη από πλαίσιο γράφει "2 έτη εγγύηση πλαίσιο" οπότε μάλλον δεν είναι τυπογραφικό λάθος.

Στην αρχή γράφεις ότι έχεις ξεμείνει από χώρο και μετά ότι σκεφτόσουν να πάρεις SSD.

Αν δεν χρειάζεσαι τα 2TB πάρε SSD.

Χρειάζομαι χώρο, απλώς έλεγα να πάρω 120 SSD, και τον τωρινό C: να τον κάνω αποθήκη μέχρι να έρθουν οι τιμές των HDD στα κανονικά επίπεδα.

Απλά όπως λέω φοβάμαι ότι ο SSD θα χαραμίζεται γιατι ούτε Sata 3 έχει η μητρική, ούτε AHCI και για το TRIM πρέπει να κάνω ρυθμίσεις μόνος μου

Δημοσ.

Ο δίσκος πλέον έχει 2 χρόνια εγγύηση από seagate. Όσον αφορά το plaisio εγώ τους ρώτησα πριν τον πάρω και μου είπαν έχει δύο χρόνια. Έχω και το email για αποδεικτικό.

Δημοσ.

80E ειχα αγορασει Samsung 2TB (που δεν ειναι και 7200) πριν ακριβως τις πλημμυρες

οποτε 100Ε για εναν 2ΤΒ 7200 δεν ειναι και ασχημα

Δημοσ.

Τελικά πήρα τον 2tb Seagate, όλα καλά προς το παρόν.

Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να του κάνω τεστ για bad sectors κτλ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...