christiana78 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 βρε για μπες σε κανα mycat , gatospito... μακαρι να μπορούσα να το πάρω αλλά έχω ήδη 2 και με προβλήματα υγείας και μου φεύγουν κι εμένα πολλά λεφτά... είναι πολύ γλυκούλι....
__D3mIaN__ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ christiana78, μπήκα στο mycat, δε γνώριζα καν την ύπαρξη αυτής της σελίδας και έβαλα κ εκεί ένα ποστ με φωτογραφία... για να δούμε..
__D3mIaN__ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Επειδή διάφοροι μου στέλνετε μηνύματα όσο αναφορά την ανατροφή της γάτας, σας παρακαλώ... δεν είναι καθόλου αυτό το πρόβλημα και ο λόγος που έκανα το αρχικό post. Είναι εύκολο, αν όχι για όλους αυτονόητο, ότι μέσω google έχω αντλήσει κάθε πιθανή πληροφορία σωστής ανατροφής της μικρής γάτας και ας μην είχα ποτέ πριν γάτα σαν κατοικίδιο. Σας ευχαριστώ πολύ αλλά μη μου στέλνετε άλλο συμβουλές, τι και πως κλπ κλπ Η μοναδική ανησυχία μου, είναι να βρεθεί ένας συνετός, σοβαρός και υπεύθυνος ιδιοκτήτης να του χαρίσω το πανέμορφο αυτό γατάκι.. τόσο απλά. Για να δούμε αυτή τη φορά, μπορεί κάποιος από τους δεκάδες insomniacs να βοηθήσει ουσιαστικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα