hariskar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Έχω windows 7 εγκατεστημένα στο partition C και θέλω παράλληλα να εγκαταστήσω kubuntu ή openSUSE ώστε να κάνουν dual booting. Ο δίσκος που είναι τα windows έχει άλλα 2 partitions από τα οποια το ένα είναι άδειο και έχει μέγεθος 272GB. Αυτό σε πόσα partitions πρέπει να το χωρίσω για να εγκαταστήσω την έκδοση linux; Για να κάνω dual boot πρέπει να κάνω partition και να βάλω το /boot εκεί; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δεν χρειάζεται να το χωρίσεις. Mόνο ΑΝ έχει λίγη ram το μηχάνημα θα έφτιαχνες ένα swap partition. Αν έχει από 4GB και πάνω δεν το χρειάζεσαι καν. Και 3GB να είναι δεν έχεις θέμα. Όταν θα κάνεις την εγκατάσταση θα επιλέξεις αυτό το partition και η εγκατάσταση θα το φορμάρει σε ext4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 επίσης το /boot δεν πρέπει να είναι σε ξεχωριστό partition πλέον, για όσες διανομές ξέρω τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα