Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λεω "του πούστη θα πρέπει να μπορώ να βρω μια λύση να κάνω αυτά που αγαπώ και χωρίς λεφτα.."

Συμφωνώ.

Προτείνω: μπορώ να σε κάνω να μισήσεις τους άντρες περισσότερο, αν με μάθεις γερμανικά.

Δημοσ.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα site, σκεφτόμουνα ούτως ή άλλως να κατέβω Αθήνα να βρω καμιά δουλειά γιατί εδώ Θεσσαλονίκη έχει πέσει ξεραήλα σαν μν 200χρονης (σόρυ κι όλας), και τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω.

Ρε φρίντα;;;; μπας και σου χουν κάνει μεταμόσχευση εγκεφάλου;

θυμάμαι παλιά διάβαζα το ποστ σου και μου φαινόντουσαν αξιοπρεποί, είχες κι εκείνο το αβαταρ με τον άλλον με το σπαθί, έλεγε..

άσε που δε σε είχα ακούσει ποτέ να βρίζεις),,,

Δημοσ.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα site, σκεφτόμουνα ούτως ή άλλως να κατέβω Αθήνα να βρω καμιά δουλειά γιατί εδώ Θεσσαλονίκη έχει πέσει ξεραήλα σαν μν 200χρονης (σόρυ κι όλας), και τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω.

Αν είναι να μετακομίσεις μετακόμισε κατευθείαν εξωτερικό ...

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που εμένα με ενδιαφέρει, και πιστεύω έχει παραπάνω χρηστικότητα και χρησιμότητα, είναι να μαθαίνει ο καθένας στον άλλο τις παρανομίες που μπορεί να γίνονται στο επάγγελμά του.

Το να μάθει κανείς τον άλλο κάτι, καταργεί και την συνεργασία. Δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλοι όλα.

Αυτό που χρειάζεται είναι η ενημέρωση για τις παρανομίες, κάτι που το ξέρουν μόνο οι από μέσα.

Π.χ., πόσοι γνωρίζουν ότι είναι παράνομο να μην σταματήσει ταξιτζής, να πάρει δεύτερο χωρίς να ρωτήσει τον πελάτη (και αυτός να το πει "ναι") και και και...

Ή, πόσοι γνωρίζουν ότι τελικά είναι "παράνομες" οι ταμπέλες που απαγορεύουν το πάρκινγκ εάν δεν συνοδεύονται από αριθμό απόφασης άδειας (για αυτό, κρατάω μία επιφύλαξη)

Οπότε, αντί να προσπαθούμε να γεμίσουμε την ώρα μας μαθαίνοντας άλλα επαγγέλματα, θα μπορούσαμε να οπλίσουμε ο καθένας τον άλλο με τα όπλα ενάντια στις κλεψιές που γίνονται βάσει της άγνοιάς μας.

Υ.Γ. Τα παραδείγματα που έφερα είναι εντελώς ενδεικτικά και μάλλον υπάρχει πολύς κόσμος που τα γνωρίζει. Όμως, πιστεύω ότι είναι πάρα πολλά που δεν γνωρίζουμε και μας κλέβουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...