babis_89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα σας παιδιά, χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας. Έχω έναν υπολογιστή τον οποίον τον είχα κάνει φορματ πριν έναν χρόνο και του πέρασα τα windows 7 home . Δούλευε κανονικά και τώρα όμως μου παρουσιάσει έναν πρόβλημα με την δεύτερη την κάρτα γραφικών μου. Ξαφνικά δεν την αναγνωρίζει και δεν μπορώ ούτε drivers να κάνω εγκατάσταση ούτε τίποτα. Η κάρτα γραφικών μου είναι η NVIDIA GeForce 9800 GT. Ακόμα και από το Site της NVIDIA δεν αναγνωρίζει το υλικό, λέει ότι δεν βρέθηκε υλικό. Αν μπορείτε σας παρακαλώ κατατοπίστε με λίγο να ξέρω τι να κάνω. Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτό ξεκίνησε μετά από την αλλαγή του τροφοδοτικού που το πήγα σε έναν γνωστό μου, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.
jim_p Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μεσα στον device manager φαινεται η καρτα σου, και ακομα χειροτερα, σαν nvidia 9800gt? Και αν εινια αυτη "η δευτερη καρτα", η "πρωτη" ποια ειναι?
babis_89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Το πρόβλημα είναι οτι δεν φαίνεται η κάρτα καθόλου μόνο την on board εμφανίζει.
kalogeros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ερωτήσεις; 1) Τους drivers γιατί δεν μπορείς να τους κάνεις εκγατάσταση; Πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα ήταν εγκατεστημένοι; 2) Η NVidia έχει βγάλει drivers για windows 7 για τη συγκεκριμένη κάρτα; 3) Δοκίμασες να αλλάξεις θέση στις κάρτες μήπως έχει πρόβλημα το slot της μητρικής; Αν οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις είναι 1) Ναι 2) Ναι και 3) Ναι τότε μάλλον η κάρτα σου το είπε το ποίημα. Το πρόβλημα είναι οτι δεν φαίνεται η κάρτα καθόλου μόνο την on board εμφανίζει. Όταν λες ότι την έχεις για δεύτερη κάρτα, εννοείς ότι η πρώτη είναι η onboard; Ρωτάω καθαρά από περιέργεια. Παρόλα αυτά, αν η απάντηση είναι "Ναι", αγνόησε την τρίτη ερώτηση που έκανα παραπάνω.
babis_89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Slot για κάρτα γραφικών δεν έχει άλλη, μόνο μια έχει η μητρική . Αν είχε καεί η κάρτα το ανεμιστηράκι θα δούλευε? Γιατί στην δικιά μου δουλεύει κανονικά.
GothmogGr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Απο το bios απενεργοποιησε την ενσωματαμενη και δηλωσε να ξεκιναει απο την pci
babis_89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ανακάλυψα ότι έχει εξωτερική τροφοδοσία η κάρτα μήπως αυτό φταίει? πρέπει να την συνδέσω?
maik42 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ανακάλυψα ότι έχει εξωτερική τροφοδοσία η κάρτα μήπως αυτό φταίει? πρέπει να την συνδέσω? μαγος εισαι; φυσικα και πρεπει να την συνδεσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα