Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 εγω παλι ειμαι πολυ ολιγαρκης γυναικα. το μονο που θελω απο εναν αντρα ειναι να μην μου σπαει τα νευρα. δηλαδη να μη τον βλεπεις ποτε δε θες. γιατι εσας σας νευριαζουν τα παντα!
kostask91 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 εγω παλι ειμαι πολυ ολιγαρκης γυναικα. το μονο που θελω απο εναν αντρα ειναι να μην μου σπαει τα νευρα. αρα με εναν χοντρο σπυριαρη βρωμιαρη , χωρις φραγκα χασομερη που να μη σου σπαει τα νευρα συμβιβαζεσαι ? ( ειμαι λιγο υπερβολικος το ξερω )
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αρα με εναν χοντρο σπυριαρη βρωμιαρη , χωρις φραγκα χασομερη που να μη σου σπαει τα νευρα συμβιβαζεσαι ? ( ειμαι λιγο υπερβολικος το ξερω ) + να φοραει κοντα polo και οταν σηκωνει το χερι του για ταξι να φαινεται η τριχωτη κοιλαρα πετυχα εναν τετοιο στην σταση
kostask91 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 + να φοραει κοντα polo και οταν σηκωνει το χερι του για ταξι να φαινεται η τριχωτη κοιλαρα αντε αυτο παει στο διαολο. το θεμα ειναι οταν σκυβει
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αρα με εναν χοντρο σπυριαρη βρωμιαρη , χωρις φραγκα χασομερη που να μη σου σπαει τα νευρα συμβιβαζεσαι ? ( ειμαι λιγο υπερβολικος το ξερω ) + να φοραει κοντα polo και οταν σηκωνει το χερι του για ταξι να φαινεται η τριχωτη κοιλαρα πετυχα εναν τετοιο στην σταση Mα αυτα θα την νευριαζουν προφανως
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αντε αυτο παει στο διαολο. το θεμα ειναι οταν σκυβει ελληνας υδραυλικος φαση XD
evabb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αρα με εναν χοντρο σπυριαρη βρωμιαρη , χωρις φραγκα χασομερη που να μη σου σπαει τα νευρα συμβιβαζεσαι ? ( ειμαι λιγο υπερβολικος το ξερω ) ολα τα παραπανω μου σπανε τα νευρα
kostask91 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ολα τα παραπανω μου σπανε τα νευρα Αρα θες εναν γυμνασμενο , με δερμα σαν κωλος μωρου , που να μυριζει λεβαντα , πλουσιο και εργασιομανη ? εγω παλι ειμαι πολυ ολιγαρκης γυναικα. το μονο που θελω απο εναν αντρα ειναι να μην μου σπαει τα νευρα. τι ελεγες ?? ναι ειμαι των ακρων
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ολα τα παραπανω μου σπανε τα νευρα αν εχει GTR ομως?
evabb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αρα θες εναν γυμνασμενο , με δερμα σαν κωλος μωρου , που να μυριζει λεβαντα , πλουσιο και εργασιομανη ? τι ελεγες ?? ναι ειμαι των ακρων οχου βλακειες λες. εσυ θες δλδ μια χοντρη, βρωμιαρα, τεμπελα;
kostask91 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 εγω δεν ισχυριστηκα οτι ειμαι ολιγαρκης και ολα αυτα τα λεω με χιουμορ , αν ειναι να τα παιρνεις στα σοβαρα παω πασο
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 οχου βλακειες λες. εσυ θες δλδ μια χοντρη, βρωμιαρα, τεμπελα; οχι.αλλα αν εχει ωραια βυζια την θελει 2
NickTG Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αν εχει GTR ομως? Σε αυτές που πιάνουν αυτά κάνεις αντίστοιχη δουλειά και με μια SLK ή CLK Cabrio με πολύ λιγότερα λεφτά και με φυσιολογικά κόστη συντήρησης και χρήσης. Πάντως έχουμε το πλεονέκτημα να έχουμε στη χώρα ένα από τα λίγα σημεία συντήρησης για GTR οπότε είναι και αυτό ένα συν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα