little loulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Η οποία βέβαια δεν είναι κοινή για όλους κυρία μου... Κάθε νοήμων άνθρωπος διαθέτει λογική και ανεξαρτήτου φύλου γνωρίζει ποια θέματα είναι σοβαρά και ποια όχι. Τώρα αν εσύ προσπαθείς να σαμποτάρεις την λογική των γυναικών είναι δικό σου θέμα. πιο μεγάλη εικόνα την επόμενη φορα...έπιασε όλη την σελίδα. πφφφ
NickTG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τώρα αν εσύ προσπαθείς να σαμποτάρεις την λογική των γυναικών είναι δικό σου θέμα. :lol: Τσιμπάτε εύκολα κυρία μου. Συγγνώμη για την εικόνα. Έβαλα την πρώτη που είδα χωρίς να δω το μέγεθος.
little loulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 :lol: Τσιμπάτε εύκολα κυρία μου. Επίσης αν θεωρείς πως εδώθην η άνωθεν απάντηση λόγου "τσιμπίματος",αυταπατάσαι.
Praetorianos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Έβαλα την πρώτη που είδα χωρίς να δω το μέγεθος. Δεν πειραζει.
Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εμένα πάντως με θυμούντε μόνο όταν ειναι να τους πληρώσω τα μισθά τους στον οίκο μου. Αχάριστες γυναίκες. Είναι στο τιμημενο οίκο του Cossutius και δε κάνουν ένα ψυχικό. Πρέπει να τις υποχρεώνω. Hooooooooooooooonour to the house of Cossutius
NickTG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Επίσης αν θεωρείς πως εδώθην η άνωθεν απάντηση λόγου "τσιμπίματος",αυταπατάσαι. Όχι βέβαια. Στο ίντερνετ κανείς δεν τσιμπάει ποτέ.
little loulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εμένα πάντως με θυμούντε μόνο όταν ειναι να τους πληρώσω τα μισθά τους στον οίκο μου. Αχάριστες γυναίκες. Είναι στο τιμημενο οίκο του Cossutius και δε κάνουν ένα ψυχικό. Πρέπει να τις υποχρεώνω. Hooooooooooooooonour to the house of Cossutius Είσαι έτη φωτός πίσω εσύ
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ζητείται σοβαρή απάντηση από κοπέλα αναφορικά με τον σωστό τρόπο να είμαστε μαλάκες απέναντί τους. Πρέπει να έχετε μουλιάσει από το πολύ μπιφτέκι εσείς. 1
little loulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ζητείται σοβαρή απάντηση από κοπέλα αναφορικά με τον σωστό τρόπο να είμαστε μαλάκες απέναντί τους. just be yourself. 1
santana99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 δεν ξέρω αν είσαι κοπέλα λουλού αλλά αυτό δεν το θέλετε, αν ο άντρας γίνει ειλικρινής, πλήρως ειλικρινής όμως θα πείτε "καλά που έπεσα;", λίγοι είναι ειλικρινής διότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να καταλάβει μια γυναίκα την αντρική νοοτροπία συνεπώς ο άντρας θα πρέπει να εξηγεί για πολύ ώρα μικροπράξεις/μικροκινήσεις και διάφορα χωρίς να έχουν κάποια ουσία... οι άντρες του φορουμ σίγουρα θα τους έχει τύχει κάτι αντίστοιχο και θα έχουν πει από μέσα τους "τι μαλάκας είμαι; πρέπει να εξηγώ τώρα μισή ώρα την μαλακία..." για ένα θέμα τελείως ανούσιο και ασήμαντο το να είσαι ο εαυτός σου βγαίνει από το να είσαι άνετος και να μην μυρίζει άγχος το σώμα σου (όσοι δεν ξέρετε ψάξτε γοογλε για ορμόνες, οσμές εκκρίσεις ιστορίες..) και να μου κάνεις νορμαλ/καλή εντύπωση, αλλά παράλληλα παίξε και το "θέατρο του ιππότη στο άσπρο άλογο" σε διαφορετικό βαθμό η κάθε μια. Δεν σας κατηγορώ έτσι και άντρες έχουν αντίστοιχα του τύπου "μην βρίζει" ξέρωγω, im just saying 1
little loulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ζητείται σοβαρή απάντηση από κοπέλα αναφορικά με τον σωστό τρόπο να είμαστε μαλάκες απέναντί τους. Πρέπει να έχετε μουλιάσει από το πολύ μπιφτέκι εσείς. just be yourself. δεν ξέρω αν είσαι κοπέλα λουλού αλλά αυτό δεν το θέλετε, αν ο άντρας γίνει ειλικρινής, πλήρως ειλικρινής όμως θα πείτε "καλά που έπεσα;", λίγοι είναι ειλικρινής διότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να καταλάβει μια γυναίκα την αντρική νοοτροπία συνεπώς ο άντρας θα πρέπει να εξηγεί για πολύ ώρα μικροπράξεις/μικροκινήσεις και διάφορα χωρίς να έχουν κάποια ουσία... οι άντρες του φορουμ σίγουρα θα τους έχει τύχει κάτι αντίστοιχο και θα έχουν πει από μέσα τους "τι μαλάκας είμαι; πρέπει να εξηγώ τώρα μισή ώρα την μαλακία..." για ένα θέμα τελείως ανούσιο και ασήμαντο Επειδή μάλλον κάπου σας έχασα,θα εξηγήσω την μαλακία που είπα μπας και. Έγραψε ο lucifer την ατάκα του : "μπλα μπλα μπλα...μαλάκας" κι εγώ για αστείο, μιας και ο lucifer δεν παρεξηγείται, απάντησα απλά να είναι ο εαυτός του ως μέρος του σκεπτικού: lucifer= beep=> δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα. (χαχα) Τώρα απ΄ότι φαίνεται το κατάλαβα μόνο εγώ οπότε . Τώρα όσο για τα υπόλοιπα,δεν κυνήγησα ποτέ κανέναν πρώην,δεν με κυνήγησε κανείς,δόξα το θεό ήταν όλοι τους ειλικρινείς,ο εαυτός τους(ελπίζω) και αν κάποια στιγμή χρειαζόταν να ξεκαθαρίσουμε κάποια μικροπράγματα όπως λες ή αναγκαστικά καθόταν να τα εξηγήσει γιατί έκανα εγω τρίκι τρίκι ή τα έπαιρνα σαν αστείο που δεν κατάλαβα και τελείωνε η υπόθεση.
mindtrapper Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Έβαλα την πρώτη που είδα χωρίς να δω το μέγεθος. That's what she said ... Δεν άντεξα, εκεί ήταν και κρεμόταν. That's what she said ... Μπορώ να το βάζω για πολλή ώρα, κάποιος να με σταματήσει. That's what he said ... hey-o!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα