Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μένα δε μου αρέσει.

προτιμώ το 2010 (και δεν ξέρω γιατί να το αλλάξω άλλωστε, έχει βέβαια μερικά ωραία καλούδια)..

αν και νομίζω θα έχει skins και δυνατότητες παρέμβασης και color themes για όσους δεν γουστάρουν το default.

ας μην το κρίνουμε μόνο από το χρώμα..

θυμάμαι ακόμα τις μαλακίες που άκουγα και διάβαζα για το πόσο αισχρό είναι το ribbon στο 2007,

και τώρα δεν μπορεί κανείς χωρίς αυτό..

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πιο εύκολη και προβλέψιμη είναι η μορφοποίηση κειμένου με εικόνες, πίνακες κλπ. Με το που μετακινείς μια εικόνα-πίνακα κάνει αυτόματα reflow το κείμενο γύρω τους.

Μοιάζει σε ευκολία με τις deskop publishing εφαρμογές (Publisher, Indesign)

Δημοσ.

Ή κλασικός έλληνας ή αποτυχημένο χιούμορ. Διάλεξε.

Ώπα ρε! που θα μας πεις και να διαλέξουμε.

Δημοσ.

Αυτό πάντως στη διαφήμιση εδώ που, με το που φεύγει ο σύζυγος, η σύζυγος παρατάει το κόψιμο λαχανικών και πάει γρήγορα παραδίπλα στον φορητό της, για τσατ με τις φίλες της που την περίμεναν ήδη καθιστές, είναι όλο... "νόημα"!!! :-D :-D :-D

Καλά που δεν έκανε και κάτι άλλο...ειλικρινά ποιος έξυπνος σκέφτεται τέτοιες διαφημίσεις, δε μπορώ να καταλάβω...;

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή, ένα πακέτο σαν το office, ήταν και είναι πολύ σύνθετο σε δυνατότητες και εργαλεία, έπρεπε να γίνει πιο απλοϊκό - φιλικό στην αρχική προσέγγισή του από τους νέους χρήστες του, πράγμα που όντως είχαν ήδη πετύχει ανταγωνιστές της Microsoft χρόνια πριν, χωρίς όμως να θυσιάσει ούτε τα εργαλεία του ούτε τις δυνατότητές του.

Αυτό όλο, για όσους έχουν μια εμπειρία σε ανάπτυξη λογισμικού, είναι γνωστό ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και κινδύνους. Ωστόσο έπρεπε να γίνει και μια εταιρία όπως η Microsoft τεχνικά μπορούσε να το κάνει. Αυτό και γι αυτό έχει συμβεί λοιπόν.

Ωστόσο για τους ίδιους ακριβώς λόγους, του ότι το office είναι πολύ σύνθετο σε δυνατότητες και εργαλεία, οι χρήστες που εκ των πραγμάτων είχαν ασχοληθεί σοβαρά - επαγγελματικά με αυτό (σε προηγούμενες εκδόσεις του), νιώθουν δικαιολογημένα ότι ξαφνικά βγαίνουν από τα νερά τους και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο - ουσιαστικό λόγο αφού, ούτως ή άλλως, οι ίδιοι έκαναν ήδη μια χαρά τα όσα έκαναν. Δεν ένιωθαν ελλείψεις παρά σε ελάχιστα θέματα. Άρα, προς τι το "ξεβόλεμα";!

Αρκετοί από αυτούς βέβαια, όσοι έχουν την προσαρμοστική ιδιότητά τους ευκολότερη, όταν "αναγκάστηκαν" να γνωρίσουν από πιο κοντά το "νέο προϊόν", σύντομα ένιωσαν σα να μη μπορούν πια να κάνουν μακριά του.

Με λίγα λόγια:

Τίποτα στον σύγχρονο τεχνολογικό και εμπορικό (και πραγματικά ανεπτυγμένο όμως) κόσμο δε γίνεται χωρίς πριν, να έχει μελετηθεί εκτενώς για τα αποτελέσματα στην ευρύτερη χρήση του. Εδώ μιλάμε για πολύ μεγάλα κεφάλαια που διακυβεύοντε. Υπάρχουν πολύ μικρά περιθώρια για ρίσκα και "παιχνιδάκια". Πάντα βέβαια υπάρχουν κάποιες "αστοχίες" στις νέες προσεγγίσεις αλλά γι αυτό προκύπτουν και νέες εκδόσεις, για να "μαζεύουν" τα όποια νέα "στραβά" και να τα κονομάνε εκ νέου βέβαια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω, αν υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με atom. Εχω φαει ολο το νετ, και μου λεει οτι το συγκεκριμενο πακετο δεν εγκαθισταται σε αυτη την cpu. Ομως, εχω 32αρα εκδοση. Γιατι μου το λεει αυτο?

Οι απαιτησεις λενε μονο για ghz της cpu.

Ειναι δυνατον να τρεχω photoshop cs6 με ΤΙΣ απαιτησεις, σε atom (netbook), και να μην τρεχει το νεο office?

Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω, αν υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με atom. Εχω φαει ολο το νετ, και μου λεει οτι το συγκεκριμενο πακετο δεν εγκαθισταται σε αυτη την cpu. Ομως, εχω 32αρα εκδοση. Γιατι μου το λεει αυτο?

Οι απαιτησεις λενε μονο για ghz της cpu.

Ειναι δυνατον να τρεχω photoshop cs6 με ΤΙΣ απαιτησεις, σε atom (netbook), και να μην τρεχει το νεο office?

Εδώ που τα λέμε, ΝΑΙ, είναι απολύτως δυνατόν!

Γιατί να μην είναι;! Επειδή π.χ. το cs6 δείχνει να είναι "βαρύ κι ασήκωτο" και, παρ' όλα αυτά, του έχουν "επιτρέψει" οι κατασκευαστές του να δουλεύει (κι εγώ δε ξέρω βέβαια με πόσους και ποιους εσωτερικούς περιορισμούς) σε υποδεέστερα (βάσει επεξεργαστή) συστήματα;;;

Καλώς ή κακώς, μπορεί να υπάρχουν πολιτικές, φυσικοί ή και τεχνικοί περιορισμοί από εταιρία σε εταιρία ή κι από προϊόν σε προϊόν που, εμείς οι "απ' έξω", δε θα μπορούσαμε έτσι απλά να γνωρίζουμε σε ικανοποιητικό βαθμό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γιατί να μην τρέχει?

Γιατι ετρεξα τον installer της 32μπιτης εκδοσης του office 2013, και μου ειπε οτι ειναι λαθος ο τυπος της cpu που προσπαθω να εγκαταστησω το προγραμμα! Κι ακομη ψαχνομαι το τι εννοει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...