Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να μου προτεινετε ενα ups,οχι και τρελο δηλαδη 300 ευρω αλλα ενα να ειναι vfm.Ο υπολογιστης που θα μπει πανω ειναι αυτος στην υπογραφη μου και επισης θα μπαινει και το laptop οταν θα ειμαι στο δωματιο αλλα και ενα στερεοφωνικο

Δημοσ.

Το στερεοφωνικο μαλλον το ξεχνας, αλλα δεν υπαρχει και λογος να ειναι στο UPS.

Παντως τα APC ειναι εγγυηση. +1.

+100 για APC, για στερεοφωνικο ουτε λογος.

Δημοσ.

Το έχω ξαναγράψει, ο λόγος που κατά πάσα πιθανότατα δεν θα παίξει το στερεοφωνικό, είναι νομίζω ο τύπος του φορτίου και όχι οι ενεργειακές απαιτήσεις αυτού. Κάποιος ηλεκτρολόγος που το έχει ψάξει ίσως μπορεί να μας το εξηγήσει.

Πράγματι και τα Mustek είναι μία καλή φθηνότερη λύση. Όχι APC βέβαια, το μαρτυρά και η τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φίλε μου Superpie, δηλαδή εσύ θέλεις στα 3-5 λεπτά που θα σου κρατήσει το UPS να ακούς και μουσική? Και laptop?! Είθισται όλα τα laptop να έχουν μπαταρίες, οπότε ποια η ανάγκη για το UPS? Μάλλον έχεις μπερδέψει την χρήση του. Το UPS είναι παροχή ρεύματος και ως δευτερεύουσα λειτουργία έχει την προστασία από ρεύμα.

Διάβασε την παρακάτω απάντηση από άλλο thread γιατί στην δική σου περίπτωση μάλλον ταιριάζει κουτί...

Για να μην τα ξαναγράφω και εδώ:

http://www.insomnia....s/#entry5010951

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Μην το βλέπεις μόνο έτσι. Εγώ ας πούμε έχω βάλει και το router στο UPS γιατί όταν λείπω από το σπίτι το PC κατεβάζει, οπότε όταν γυρίσω δεν θέλω να το δω κλειστό ή να μην κατεβάζει. Το ίδιο όταν βάζω μία ταινία για μετατροπή, κλπ.

Δημοσ.

ΔΛΔ αν η διακοπή ρεύματος, κρατήσει +10 λεπτά πως ακριβώς θα συνεχιστούν αυτά τα δύο που είπες? :mellow: Και μάλιστα αν το PC κάνει decoding ούτε 3 λεπτά δεν θα σου κρατήσει το UPS

Κι εγώ έχω UPS σπίτι μου. Το 900αρι APC που αναφέρθηκε επάνω. Αν το χρειάζομαι. Φυσικά και όχι. Απλά το είχα βρει σε ευκαιρία και το πήρα.

Δημοσ.

Το κατεβασμα, ναι. Το Encoding οχι.

Επειδη εμενα εξω απο την Αθηνα οταν εβρεχε υπηρχαν διακοπες 2 δευτερολεπτων, ενος λεπτου, κλπ. Μπορει 10 φορες σε λιγες ωρες! Εκει μου χρειαζοταν το UPS. Δεν λεει να ανοιγοκλεινει το PC συνεχεια απο ρευματα γενικα. 7 χρονια εχω το 1500αρη APC και ακομα τα παει καλα. Ειναι καλο το κοστος και αλλαζουν ευκολα οι μπαταριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...