freedubus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Άλλος ένας ανούσιος νόμος, για τα μάτια του κόσμου. http://www.youtube.com/watch?v=hbZgcpHrTYg 1
aris1986 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ο πρώτος που θα το κάνει* στα μπουζούκια/μουσική σκηνή θα του σφίξω το χέρι. *Απαραιτητη προϋπόθεση να ξέρει μια πολεμική τεχνη 1
The_Judas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα εφαρμοστεί αυτός ο νόμος. Αν εγώ φύγω χωρίς να πληρώσω, ο καταστηματάρχης εν τη απουσία μου, δεν μπορεί να κόψει απόδειξη και να μου κάνει μήνυση; Άλλωστε το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και με τον παλιό νόμο. Δεν κόβει απόδειξη, φεύγει ο πελάτης τρέχοντας και μετά άντε βρες τον... Με λίγα λόγια θα δημιουργηθεί ένα άναρχο καθεστώς σύμφωνα με το οποίο θα γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ πελάτη-καταστηματάρχη!
sakaflias Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ...Αν εγώ φύγω χωρίς να πληρώσω, ο καταστηματάρχης εν τη απουσία μου, δεν μπορεί να κόψει απόδειξη και να μου κάνει μήνυση;.... Ξερει ποιος εισαι για να σου κανει μηνυση?
The_Judas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Επιβεβαιώνεις αυτό που λέω και πριν. Με τον παλιό νόμο δεν μπορούσα πάλι να φύγω τρέχοντας;
sakaflias Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Απλα τωρα δεν θα τρεχεις.....και θα εισαι νομιμος
vk13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Το πιάσατε απο τα μαλλιά και το τεντώσατε. Τώρα δηλαδή τι συμβαίνει? Πας τρως πίνεις και στο τέλος δεν σου φέρνει τίποτα, λες δεν μαμιέται και σηκώνεσαι και φευγεις. Γιατί φευγεις? Γιατι δεν εχεις κίνητρο να ζητήσεις αποδειξη. Το αντίστοιχο παράδειγμα πας τρως πίνεις και αν δεν σου φέρει απόδειξη δεν πληρώνεις. Αρα αν πληρώσεις και δεν σου φέρει απόδειξη στανταρ θα πάρεις αστυνομία. Κανένα μαγαζί δεν εχει κάτι να φοβάτε γιατί μεθυσμένοι και μανουριάριδες και τώρα προκαλούν προβλήματα χωρις να υπάρχει λογος. Μια διπλότυπη απόδειξη, η μηχανή κρατάει αντιγραφο ετσι κι αλλιως και οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορει να λυθεί. Ειναι δουλεια του μαγαζάτωρα να οργανωθεί και δική μας δουλεια να κάνουμε αυτό που πρέπει. Οταν το κράτος προσπαθεί να σε παρακινήσει με μαστίγιο λεμε οχι, οταν προσπαθεί να μας παρακινήσει με καρότο λεμε πάλι όχι! Δεν παλευεται αυτό με τίποτα! Σαν ιδεα ειναι έξυπνη και αντί να έχουμε 10 προτάσεις πώς μπορεί να γίνει καλύτερη το μόνο που κάνουμε ειναι να ψάχνουμε να βρούμε την τρύπα στο σύστημα. Οσοι αντιλέγεται εχετε καμια καλύτερη η απλα ο δείκτης του δεξιού σας χεριού ειναι εκπαιδευμένος να δείχνει ελατώματα μόνο? Εν μέρει έχεις ένα δίκιο. Το σύστημα όμως είναι τρύπιο ούτως ή άλλως. Να βάλει ελεγκτικούς μηχανισμούς το κράτος και τσουχτερά πρόστιμα σε όσους δεν κόβουν απόδειξη και δεν πληρώνουν το ΦΠΑ. ΤΟ να περιμένει το κράτοςαπό εμένα και εσένα να καλέσουμε αστυνομία, σδοε και ιστορίες δε γίνεται δουλειά... Επίσης πάντα ήταν υποχρεωτική η καταβολή απόδειξης στον πελάτη.... Άλλο αν λέγαμε δε βαριέσαι μωρέ τώρα, μη γινόμαστε κακοί και ιστορίες. Γενικά ρε παιδιά αρχίστε να ζητάτε αποδείξεις. Εγώ αυτό κάνω εδώ και 2 χρόνια. Δε γίνεται να κάνω λογαριασμό 70 ευρώ σε ταβέρνα και να μη μου φέρνουν απόδειξη ή να βάζω βενζίνη 50 ευρώ και να μου λέει ο πακιστανός "γεια σου φίλο" χωρίς να δώσει απόδειξη. (δεν φταίει φυσικά ο πακιστανός αλλά το αφεντικό του που τον έμαθε να μη κόβει). Σε επαρχιακά μαγαζιά, ταβέρνες και καταστήματα το τι γίνεται δεν περιγράφεται... Με το μέτρο αυτό τώρα ίσως πολλοί να φοβούνται συνέπειες αν δεν κοπεί απόδειξη. Στην τελική αν δεν σας κόψουν καλέστε αστυνομία. Υπάρχει ένα άλλοθι τώρα μεγαλύτερο.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αυτό το νόμο τον βρίσκω εξαιρετικό όταν δεν μου κόβουν απόδειξη στο delivery 1
LOULATRANS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ωραιος νομος.με βαζει να πληρωνω 23 τις εκατο φορο,και θελει και να γινω ο ελεγκτης για να του τον εισπραξω.λοιπον,αν ο μαγαζατορας μου κοψει τον φπα,δεν προκειτε να ζητησω αποδειξη.οχι οτι θα ζητησω αν δεν κανει εκπτωση....χιλιες φορες να τα φαει ο μαγαζατορας,παρα τα λαμογια του κρατους..... 2
Muchacho Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιος νομος.Τοσο καιρο εφευγα χωρις να πληρωνω ασχετα αμα μου κοβαν αποδειξη ή οχι,τωρα θα εχω και λογο να λεω.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Όταν ο έμπορος δεν κόβει απόδειξη, το κράτος δε χάνει μόνο φπα. Επίσης αυτός που σκέφτηκε αυτή τη μεγάλη βλακεία ως μέτρο, καλά θα κάνει να αυτοκτονήσει.
aris1986 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ωραιος νομος.με βαζει να πληρωνω 23 τις εκατο φορο,και θελει και να γινω ο ελεγκτης για να του τον εισπραξω.λοιπον,αν ο μαγαζατορας μου κοψει τον φπα,δεν προκειτε να ζητησω αποδειξη.οχι οτι θα ζητησω αν δεν κανει εκπτωση....χιλιες φορες να τα φαει ο μαγαζατορας,παρα τα λαμογια του κρατους..... Εγώ λέω να τα δώσουμε στους εξωγήινους καλύτερα... Βρε πήγαινε κούνα την κεφαλή σου όπως λένε και οι κρητικοί.
LOULATRANS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ λέω να τα δώσουμε στους εξωγήινους καλύτερα... Βρε πήγαινε κούνα την κεφαλή σου όπως λένε και οι κρητικοί. μαλλον εισαι απο δαυτους που εθιξα.ξυδι. και αυτα που λενε οι κρητικοι,τα λενε αφου μπαφιασουν.......... την εργασια μου,την εκτιμω περισοτερο απο οτι εκτιμας εσυ την δικη σου.πιθανος δ.υ?μαλλον....
aris1986 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Mακαρι να μουν δημοσιος θα εκλαιγα για τα επιδοματα τωρα! Και συ μπορει απλα να σαι μαγαζατορας, να σου μενουν τα φραγκα απο την φοροδιαφυγη, να σπουδασεις τα παιδια σου στο λονδινο και να μου ερχεσαι εδω το καλοκαιρι στην ψωροκόστενα οπως θα την λες. Πολλα μπορω να φανταστω οπως και συ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα