splashboogie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 έχει γίνει πολύ off topic το θέμα κρίμα είναι να κλειδωθεί ... Θα προσπαθήσω να επιστρέψω στο topic γιατί όντως έχει τεράστια σημασία. Εγώ προτείνω σε όλους να αντιδράσουν ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Δεν είναι το ίδιο να μην σου δίνει ΑΛΗΤΑΡΑΣ δικηγόρος απόδειξη 15000!!!! Βλέπεις πως ζει με το volvo και τα μπερμπερι. Εκεί τηλέφωνο στην αστυνομία (είναι αυτόφωρο το αδίκημα ας το γνώριζε δικηγόρος είναι ) Τώρα άλλη αντιμετώπιση θα έχω στον σιδηρά ή στον υδραυλικό. ΠΑΛΙ όμως ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Έχω έναν ταλαιπορο υδραυλικό από άγιο Παντελεήμονα στο σπίτι στο κέντρο που μου πέρνει και 20€ για 2 ώρες δουλειά μερικές φορές- ωραία αν δεν κόψει το απόδειξη το κράτος χάνει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 1,5 πακέτο τσιγάρα, εμένα δεν με πειράζει. Αν κάποιοι θέλετε να πιστεύεται ότι καταστρέψατε την χώρα κλέβοντας 300€ το μήνα ΦΠΑ για να έχει ή ζωή σας μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια (σε ένα ούτος ή αλλιώς ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΙΜΕΝΟ μοντέλο) είστε άξιοι της μοίρας σας ( αλλά 30 χρόνια ενημερώσεις από το mega θα είναι ή καταδίκη σας). Όσοι κλεβατε, αν κλεβατε εκατοντάδες χιλιάδες € το χρόνο ντροπή σας και ναι καταστρέψατε την χώρα. Γνώμη μου ΟΧΙ γενικεύσεις θεωρίες και ηθικολογία, εξέτασε την περίπτωση και πράξε αναλογα. 3
Luxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Φετος απο την μια πρεπει να ζηταμε αποδειξεις, απο την αλλη ειπαν οτι οι αποδειξεις δε θα μετρανε για την εφορια και θελει αγορες με καρτες. Ο,τι να'ναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα