bedazzled Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί τυπικά πρέπει να υπάρχει Ελληνική Κυβέρνηση, έστω κι αν είναι μαριονέτες. Είναι καθαρά νομικό θέμα, μέχρι να αποκτήσουμε Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση (United States of Europe). Μαριονέτες συνέχεια πέφτουν αν έχεις παρατηρήσει... Πχ έπεσε ο πιτσαδόρος και μας έστειλαν τον καταληψία. Πριν είχαμε και τον ποδηλάτη, τον κουρασμένο κλπ κλπ. Όλοι μαριονέτες και αναλώσιμοι. 2
ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί από την στιγμή που μας δανείζουν και μας επιβάλλει το ΔΝΤ ότι μας επιβάλλει, δεν ρίχνουν την κυβέρνηση να μπουν να κυβερνήσουν αυτοί να τελειώνουμε; Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πάρε παράδειγμα τα αδέρφια μας του Κύπριους. Και επίσημα πλέον βγαίνουν από το μνημόνιο τον Μάρτη. Δεν είναι οι "κακοί¨ξένοι, εμείς είμαστε το βασικό και κύριο πρόβλημα. Αν αλλάξουμε εμείς πρώτα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάνε καλύτερα οι καταστάσεις. 1
bedazzled Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κακοί είναι οι ξένοι σε αλλά θέματα (πχ μεταναστευτικό που μας έχουν αφήσει στο έλεος του θεού). Άγιος δεν είναι κανένας. Όλοι έχουμε ευθύνες, αλλά σε διαφορετικά ζητήματα Ο καθένας. Απλά η Ελλάδα με την βλακεία που την δέρνει επιλέχτηκε ως εύκολο θύμα να παίξει τον ρόλο της Ιφιγένειας. Δεν αρκεί να είναι κακός ο άλλος, πρέπει κι εσύ να είσαι αρκετά βλάκας για να σε κάνει ότι θέλει (πλέον) ο άλλος. 1
Panoslastinellis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Σε κάτι τέτοιους κατευθείαν καταγγελία στεγνά διχως πολλά πολλά
DDevil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κακοί είναι οι ξένοι σε αλλά θέματα (πχ μεταναστευτικό που μας έχουν αφήσει στο έλεος του θεού). Άγιος δεν είναι κανένας. Όλοι έχουμε ευθύνες, αλλά σε διαφορετικά ζητήματα Ο καθένας. Απλά η Ελλάδα με την βλακεία που την δέρνει επιλέχτηκε ως εύκολο θύμα να παίξει τον ρόλο της Ιφιγένειας. Δεν αρκεί να είναι κακός ο άλλος, πρέπει κι εσύ να είσαι αρκετά βλάκας για να σε κάνει ότι θέλει (πλέον) ο άλλος. Κοιτα οταν ακους Σημιτη να λεει "Σας ευχαριστω για την βοηθεια.... να κανουμε γκριζες ζωνες τα Ιμια." τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι απλα πληρωμένες μαριονέτες ολα αυτα τα χρονια. Δεν ειναι πραγματικοι ηγέτες οπως ο Πουτιν που τα έχει βαλει σχεδον με πολλους αλλα στα @@ του γιατι φροντισε να γινει ισχυρος ωστε να μπορει να το κανει. Αν παιζει τέτοιο σκηνικο δεν υπάρχει προβλημα να έχεις και μερικους δηλωμενους εχθρους.Θα τους τσακισει τους Τουρκους και ειμαι μαζι του και εγω το ιδιο θα ξηγιομουν. Μου έριξες αεροπλάνο θα το μετανιώσεις πικρά.Επικαλεισαι οτι δεν ανεχεσαι παραβιάσεις ενω την ιδια στιγμη κάνεις συνέχεια στην Ελλαδα. Και ο Τσιπρας μαριονετα ειναι περυσι συνεχεια μεσα στα χαμογελα ηταν με ολους οταν πηγαινε εξω τον εβλεπες και ελεγες αυτος με τον Γιουνκερ ειναι κολλητοι που ξαναβρεθηκαν μετα απο χρονια ποιους κοροιδευουν? ... μονο ο Βαρουφακης εδειξε το αληθινο του προσωπο και τον τζάσανε επειδη τους χαλουσε τα σχέδια .... και απο την άλλη πλευρα ο Σοιμπλε ο οποιος ειναι και αυτος σε θεση ισχυρου οποτε σου λεει στα @@ μου οι ευγενιες και ευγενικος να μην ειμαι τι θα κανεις? θα φυγεις? @@ που θα πας? θα κλαφτεις λιγο αλλα παλι εδω θα γυρισεις. Δυστυχως κυριοι τοσα χρονια ειχαμε άχρηστους. Το σχεδιο ειναι απλο ... τους ανεβάζουν πανω ... κάνουν αυτα που πρεπει και μολις φυγουν τους περιμένει μια καβατζα θέση για την δουλεια που εκαναν πχ βλεπε ΓΑΠ μολις εφυγε απο πρωθ. μετα πηγε Αμερικη και εκανε διαλεξεις ποιος θα το εκανε αυτο αμα δεν ειχε πλάτες? 1
παπι Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ νομίζω ότι μόνο με εξίσωση μπορεί να λυθεί το θέμα (αν μπορεί). Κάποιο θα ευνοηθούν και κάποιοι θα αδικηθούν αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Και με τους μισθούς το ίδιο. Μόνο με τεχνοκράτες θα έχεις λύση. Με πολιτικοί που σου λένε πως οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί και αλλά τέτοια πεζά, μόνο φτώχεια θα έχει. 4
splashboogie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτα οταν ακους Σημιτη να λεει "Σας ευχαριστω για την βοηθεια.... να κανουμε γκριζες ζωνες τα Ιμια." τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι απλα πληρωμένες μαριονέτες ολα αυτα τα χρονια. Δεν ειναι πραγματικοι ηγέτες οπως ο Πουτιν που τα έχει βαλει σχεδον με πολλους αλλα στα @@ του γιατι φροντισε να γινει ισχυρος ωστε να μπορει να το κανει. Αν παιζει τέτοιο σκηνικο δεν υπάρχει προβλημα να έχεις και μερικους δηλωμενους εχθρους.Θα τους τσακισει τους Τουρκους και ειμαι μαζι του και εγω το ιδιο θα ξηγιομουν. Μου έριξες αεροπλάνο θα το μετανιώσεις πικρά.Επικαλεισαι οτι δεν ανεχεσαι παραβιάσεις ενω την ιδια στιγμη κάνεις συνέχεια στην Ελλαδα. Και ο Τσιπρας μαριονετα ειναι περυσι συνεχεια μεσα στα χαμογελα ηταν με ολους οταν πηγαινε εξω τον εβλεπες και ελεγες αυτος με τον Γιουνκερ ειναι κολλητοι που ξαναβρεθηκαν μετα απο χρονια ποιους κοροιδευουν? ... μονο ο Βαρουφακης εδειξε το αληθινο του προσωπο και τον τζάσανε επειδη τους χαλουσε τα σχέδια .... και απο την άλλη πλευρα ο Σοιμπλε ο οποιος ειναι και αυτος σε θεση ισχυρου οποτε σου λεει στα @@ μου οι ευγενιες και ευγενικος να μην ειμαι τι θα κανεις? θα φυγεις? @@ που θα πας? θα κλαφτεις λιγο αλλα παλι εδω θα γυρισεις. Δυστυχως κυριοι τοσα χρονια ειχαμε άχρηστους. Το σχεδιο ειναι απλο ... τους ανεβάζουν πανω ... κάνουν αυτα που πρεπει και μολις φυγουν τους περιμένει μια καβατζα θέση για την δουλεια που εκαναν πχ βλεπε ΓΑΠ μολις εφυγε απο πρωθ. μετα πηγε Αμερικη και εκανε διαλεξεις ποιος θα το εκανε αυτο αμα δεν ειχε πλάτες? Φτάσαμε και σε Τσίπρα Γαπ Ίμια... Όλα αυτά γιατί κάποιοι φοροδιαφευγουν. Χάνουμε παλι το νόημα.
DDevil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Φτάσαμε και σε Τσίπρα Γαπ Ίμια... Όλα αυτά γιατί κάποιοι φοροδιαφευγουν. Χάνουμε παλι το νόημα. Κανενα νοημα δεν χάνουμε αμα ειχες σοβαρους ηγέτες δεν θα κουνιοταν κανεις. Απο εκει ξεκινάνε ολα ο κοσμος ειναι οπως τον μάθουνε οι απο πάνω. Στην Αμερικη γιατι δεν κουνιεται κανεις? γιατι ξερει πως αμα κουνηθει θα του τον κοψουν , αυτος ο φοβος ειναι αρκετος για να δουλευει το συστημα. 2
splashboogie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κανενα νοημα δεν χάνουμε αμα ειχες σοβαρους ηγέτες δεν θα κουνιοταν κανεις. Απο εκει ξεκινάνε ολα ο κοσμος ειναι οπως τον μάθουνε οι απο πάνω. Στην Αμερικη γιατι δεν κουνιεται κανεις? γιατι ξερει πως αμα κουνηθει θα του τον κοψουν , αυτος ο φοβος ειναι αρκετος για να δουλευει το συστημα.Δεν έχουμε χούντα, εκλεγμένοι είναι. Τι κανείς δεν κουνιετε στην Αμερική?? Ποιος δεν κουνιετε ακριβώς? Τα καρτέλ δεν κουνιουντε, οι εταιρίες δεν κουνιουντε της π€@#&-ς γίνεται. 56 άνθρωποι κατέχουν το 50% του πλούτου, ολόκληρη ΠΟΛΙΤΕΙΑ χρεοκόπησε (detroit), μην σου πω για ναρκωτικά, για εγκληματικότητα, αστυνομική ασυδοσία. Δεν υπάρχουν πουθενά μαγικές λύσεις. 2
DDevil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχουμε χούντα, εκλεγμένοι είναι. Τι κανείς δεν κουνιετε στην Αμερική?? Ποιος δεν κουνιετε ακριβώς? Τα καρτέλ δεν κουνιουντε, οι εταιρίες δεν κουνιουντε της π€@#&-ς γίνεται. 56 άνθρωποι κατέχουν το 50% του πλούτου, ολόκληρη ΠΟΛΙΤΕΙΑ χρεοκόπησε (detroit), μην σου πω για ναρκωτικά, για εγκληματικότητα, αστυνομική ασυδοσία. Δεν υπάρχουν πουθενά μαγικές λύσεις. Μαγικές λυσεις που λυνουν ολα τα προβληματα δεν υπάρχουν οντως αλλα εγω τις λυσεις της Αμερικης τις προτιμώ τουλαχιστον τις πιο πολλες αν οχι ολες. Και οση εγκληματικοτητα και αν έχουν εκει τουλαχιστον δεν δινουν αδειες σε τρομοκράτες να σολατσάρουν έξω και μετα να τους ψαχνουνε. Θα μπει ο τυπος σε ιδιωτικη φυλακή και θα κάνει δουλειές. Οσο για την αστυνομικη ασυδοσια στα τελευταια περιστατικα με τους εγχρωμους δεν έχω αποψη και ουτε θελω να τοποθετηθώ διοτι δεν ξερω τι εγινε και αν φταιγανε οι άνθρωποι σε τέτοιο βαθμο , κατα τα αλλα στην Ελλαδα έχουμε φτασει στο άλλο ακρο και σε αυτο ... να εισαι τωρα στο δρομο να εχει γινει τρακαρισμα να λεει ο αστυνομικος "μετακινησε το αμαξι γιατι εμποδιζει" και να λεει ο τρομπας "Οχι το αμαξι δεν θα πάει πουθενα μεχρι να ερθει η ασφαλιστικη..." εκει του κανεις άλλη μια προειδοποιηση. Αν δεν το καταλαβει , βγαζεις χειροπέδες και τον μπαγλαρώνεις χωρις πολλα πολλα. Αντι για αυτο εκεινη τη μέρα οι αστυνομικοι πηγαν κοντά και τον άρχισαν στα "Ελατε κυριε ... και πρεπει να το πατε διπλα" τον πέρνανε και με το καλο.... αντε μετα αυτος να φοβηθει θα φυγει και θα κοροιδευει κιολας. Εχουμε ξεφτυλιστει γενικοτερα σε ολα τα επιπεδα ετσι πιστευω. Επισης προτιμω και την εξηγηση "Μπηκες μια φορα στον εναέριο χωρο μου ... στην δευτερη που θα μπεις χωρις αδεια θα σου ριξω το αεροπλάνο." αντι για αυτα "ελατε να το συζητησουμε ... και διπλωματικα χαμογελα" και μλκιες... σου πιάνουν το (_)_) και εσυ χαμογελάς κανοντας πως δεν καταλαβες τι εγινε. Ετσι έχουμε γινει φιλε.Οποτε ναι αυτη η ξεφτιλα με ενοχλει... προτιμω αμερικανικους και ρωσικους τραμπουκισμους τουλαχιστον σου ειπα και πριν εστω και με το φοβο δουλευει το συστημα. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτα οταν ακους Σημιτη να λεει "Σας ευχαριστω για την βοηθεια.... να κανουμε γκριζες ζωνες τα Ιμια." τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι απλα πληρωμένες μαριονέτες ολα αυτα τα χρονια. Δεν ειναι πραγματικοι ηγέτες οπως ο Πουτιν που τα έχει βαλει σχεδον με πολλους αλλα στα @@ του γιατι φροντισε να γινει ισχυρος ωστε να μπορει να το κανει. Αν παιζει τέτοιο σκηνικο δεν υπάρχει προβλημα να έχεις και μερικους δηλωμενους εχθρους.Θα τους τσακισει τους Τουρκους και ειμαι μαζι του και εγω το ιδιο θα ξηγιομουν. Μου έριξες αεροπλάνο θα το μετανιώσεις πικρά.Επικαλεισαι οτι δεν ανεχεσαι παραβιάσεις ενω την ιδια στιγμη κάνεις συνέχεια στην Ελλαδα. Και ο Τσιπρας μαριονετα ειναι περυσι συνεχεια μεσα στα χαμογελα ηταν με ολους οταν πηγαινε εξω τον εβλεπες και ελεγες αυτος με τον Γιουνκερ ειναι κολλητοι που ξαναβρεθηκαν μετα απο χρονια ποιους κοροιδευουν? ... μονο ο Βαρουφακης εδειξε το αληθινο του προσωπο και τον τζάσανε επειδη τους χαλουσε τα σχέδια .... και απο την άλλη πλευρα ο Σοιμπλε ο οποιος ειναι και αυτος σε θεση ισχυρου οποτε σου λεει στα @@ μου οι ευγενιες και ευγενικος να μην ειμαι τι θα κανεις? θα φυγεις? @@ που θα πας? θα κλαφτεις λιγο αλλα παλι εδω θα γυρισεις. Δυστυχως κυριοι τοσα χρονια ειχαμε άχρηστους. Το σχεδιο ειναι απλο ... τους ανεβάζουν πανω ... κάνουν αυτα που πρεπει και μολις φυγουν τους περιμένει μια καβατζα θέση για την δουλεια που εκαναν πχ βλεπε ΓΑΠ μολις εφυγε απο πρωθ. μετα πηγε Αμερικη και εκανε διαλεξεις ποιος θα το εκανε αυτο αμα δεν ειχε πλάτες? Οι Τουρκοι εχουν χεστει πανω τους, τους απαιτησε να ζητησουν συγγνωμη, αυτοι τον εγραψαν και τωρα μια χαρα συνεχιζουν τις μπιζνες τους μαζι σαν συνεταιρακια. Καποιοι το πατε αμασητο το παραμυθι για τον "μεγαλο ηγετη", στην πραγματικοτητα ειναι δικτατορας που εχει βυθισει τη χωρα του στη φτωχεια για να καλοπερναει ο ιδιος και τα φιλαρακια του οι ολιγαρχες.
DDevil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Οι Τουρκοι εχουν χεστει πανω τους, τους απαιτησε να ζητησουν συγγνωμη, αυτοι τον εγραψαν και τωρα μια χαρα συνεχιζουν τις μπιζνες τους μαζι σαν συνεταιρακια. Καποιοι το πατε αμασητο το παραμυθι για τον "μεγαλο ηγετη", στην πραγματικοτητα ειναι δικτατορας που εχει βυθισει τη χωρα του στη φτωχεια για να καλοπερναει ο ιδιος και τα φιλαρακια του οι ολιγαρχες. Oι Τουρκοι βασικά θα περάσουν άσχημα και για μενα οχι άδικα γιατι ειναι παλιάνθρωποι. Και επειδη τον εγραψαν τι μου το λες? σαν νικη? την θεση τους επιβαρύνουν. Ο τύπος απάντησε με οικονομικές κυρώσεις και επισης έκανε και ενα ωραιο χτυπημα στο κομβοι πάνω κατω έχουν πατσησει αλλα οι Ρωσοι φυσικα θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος. Ο Πουτιν ειναι οντως ηγετης διοτι έχει μαζεψει γυρω του ολα τα μεγάλα μυαλά και έχουν κανει μια καλή ομάδα. Τουλαχιστον αυτος απαντάει και κάνει κινησεις για να τιμωρησει τους Τουρκους. Οι οποιοι ξαναλέω την αξιζουν την τιμωρια με αυτα που κάνουν. Και τις κυρωσεις τις αξιζουν αν και ισως την πληρώνουν ολοι τους αδικα λογω αυτου του γελοιου του Ερντογαν που νομιζει οτι ειναι φιρμα. Σε αντιθεση με τους δικους μας ειναι πολυ περισσοτερο. Τουλαχιστον η χωρα του δεν έχει φτασει σε αυτα τα οικονομικά χάλια... οι ολιγάρχες πάντα τρωνε και πάντα θα έτρωγαν ας μην ζουμε με αυταπάτες τοσο ΣΥΡΙΖΑ δεν σας διδαξε??? και αυτοι τα ιδια που λες εσυ ελεγαν. Ας φάει αλλα τουλαχιστον να κρατησει τη χωρα σε ενα επιπεδο. Καμια σχέση με τους δικους μας. Το οτι η Ρωσια ειναι πολεμικη υπερδυναμη ειναι επισης αυτονοητο και γνωστο σε ολους. Φροντισαν και οι ιδιοι να το δειξουν με τους πυραυλους και τις γρηγορες μετακινησεις στρατιωτικου προσωπικου στις περιοχές.
nickarmy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 έχει γίνει πολύ off topic το θέμα κρίμα είναι να κλειδωθεί ... 1
jmirko15 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Sorry για να καταλάβω συγκρίνουμε τη Ρωσσία με την Ελλαδίτσα; lol..
DDevil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Sorry για να καταλάβω συγκρίνουμε τη Ρωσσία με την Ελλαδίτσα; lol.. Ε γιατι ρε φιλε? απο τοτε που έπεσε η Χουντα και σταματησαν οι πολεμοι μας έχουμε σιγουρα 40 χρονια .... δεν ηταν αρκετος χρονος να φτιάξουμε ενα σοβαρο κράτος? τεσπα οντως πάει οφφτοπικ οποτε σταματω εδω εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα