Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ikaruga24, πώς ακριβώς έφτασες στο συμπέρασμα ότι πρέπει να μυρίσουν τα νύχια τους πότε θα φύγω;

Στην τελική, και όπως θες εσύ να το πάμε, ΟΚ, σου τη φέρνουν όταν ζητήσω εγώ να πληρώσω. Μέσα στα επόμενα 2-3 λεπτά όμως. Όχι να του έχω κάνει νόημα 7 φορές, να με έχει δει αλλά να προτιμά να κάνει άλλα πράγματα, να έχουν περάσει 20 λεπτά, και όλα αυτά για να του πω ότι θέλω να πληρώσω, να φύγει για να φέρει την απόδειξη και να τον πληρώσω και να ξαναφύγει για να μου φέρει τα ρέστα.

Ζήτω που καήκαμε. Και έχουν γίνει αυτά. Κι όχι μια και δυο.

Ή μήπως πρέπει και γι' αυτό να του ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι δεν θέλω να περιμένω στο τέλος;

gpgalanis, ποια ακριβώς είναι τα επιχειρήματα παιδιού 5 ετών;

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπαμε δεν μιλαμε για τις κουτοπονηριες και τις κλεψιες του εκαστοτε μαγαζατορα, εκει καλα κανεις. Μιλαμε για νορμαλ καταστασεις που δοξα ειναι αρκετες. Τα επιχειρηματα 5 χρονων παιδιου δεν τα ακουσαμε απο εσενα, μιλαμε γι αυτους που αναφερθηκαν στα παραδειγματα που παραθεσαμε παραπανω. Την τριχα τριχια δηλαδη διαστρεβλωνοντας τα παντα με τον τροπο που τους συμφερει. 

Δημοσ.

Πρεπει να μυρισουν τα νυχια τους οι τα του καταστηματος για το ποτε εσυ θα θελησεις να φυγεις απο το καταστημα για να σου φερουν την αποδειξη και να πληρωσεις? Γιατι ειπαμε προκαταβολικα αποδειξεις δεν δινονται. 

Και ναι ρε φιλε, δεν δεχομαι οσο ειμαι στο καταστημα να με ενοχλει ο αλλος απο το φαγητο μου, το ποτο μου και τη διασκεδαση μου με χαρτακια και πληρωμες πριν την ωρα μου. Το δεχομαι αποκλειστικα σε μαγαζια οπου ειναι λογικο να πληρωσω επι τοπου (beach bars, ορθαδικα, κλαμπακια και γενικα οπου επικρατει πανικος). Σε μαγαζια που δεν βγαζει νοημα να πληρωσω αμεσως οχι ρε φιλε δεν θελω να πληρωνω για καθε τι που παραγγελνω ξεχωριστα. 

αποδειξη πρεπει να πας την ωρα που πας και τη παραγγελια.

αν δε θες η δε μπορεις τοτε δικο σου προβλημα

εδω υπαρχουν αλλοι που τους φωναζεις για να πληρωσεις και ενω δεν εχουν φερει αποδειξη ερχονται να σου παρουν τα λεφτα.

εκει  τι να κανω?να τους πω φερε πισω τα λεφτα γιατι τελικα δε θα πληρωσω επειδη δεν εφερες αποδειξη?

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά, σόρρυ κιόλας, μόνο σ' εμένα φέρνουν την κάθε απόδειξη με την κάθε παραγγελία και τα πληρώνω, στο τέλος, όλα μαζί; 

Δημοσ.

Κι εγώ, όταν τυχαίνει να μην πληρώνω με το που φέρει την παραγγελία, έτσι το κάνω συνήθως.

Όπως γίνεται και στα περίπτερα, στα ψιλικατζίδικα, στα σουπερμάρκετ, στα ψητοπωλεία όταν είσαι on the go, και σε πολλές άλλες παρόμοιες περιπτώσεις όπου πρώτα κόβουν απόδειξη και μετά πληρώνεις.

Ίσως επειδή θεωρείται δεδομένο ότι θα πληρώσεις.

Δημοσ.

Ο νόμος προβλέπει η απόδειξη να έρχεται σε κάθε σερβίρισμα. Είτε αυτό είναι μπουκαλάκι νερό των 0.50 είτε φρεντοπουτσίνο των 838 ευρώ. Δεν υπάρχει "Στη φέρνω στο τέλος" . Τα υπόλοιπα είναι επιεικώς μαλακίες. Μια χαρά ο νόμος στο συγκεκριμένο κομμάτι μου τα φέρνεις όλα στα πληρώνω, και τελειώνει η ιστορία. Ούτε να περιμένω τον άλλον να με δεί ενώ έχει να εξυπηρετήσει άλλους 100 κ να κάνω λες και παρκάρω Mirage σε αεροπλανοφόρο για να με προσέξει. Μόνο σε εμένα αρέσει να πληρώνω μπροστά; Πολλές φορές βέβαια όταν γίνεται αυτό Ο ΠΟΣΟ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ, οι χασομέρηδες της παρέας πάντα, ενώ βιαζόμαστε θέλουν να δώσουν τα λεφτά στο χέρι. Όταν είμαι μόνος μου κ δεν έρθει ο άλλος να πληρωθεί σε 10 λεπτά το πολύ.Αφήνω τα λεφτά κάτω από το ποτήρι κ φεύγω. Γενικά στην Ελλάδα μου τη δίνει αυτό το πράγμα, και όσο μπορώ να το επιβάλλω το κάνω. Θέλω να φύγω από το μαγαζί την ώρα που θέλω εγώ,και όχι ο άλλος.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πει κανεις διαβαζοντας τετοια νηματα; Μηπως η Ελλαδα πρεπει να παρει αποσπαση για την Αφρικη να τελειωνει η ιστορια;

Δημοσ.

Περνάς καλά εκεί ε;

Τωρα η νοοτροπια που πηγαζει μεσα απο αυτο το νημα, εχει καμμια σχεση με Ευρωπη της οποιας η Ελλαδα θελει να ειναι μελος; Αμα θες να εισαι Ευρωπη πρεπει να κανεις και προσπαθειες. Τι θα πει δεν κοβει αποδειξη; Αν δεν υπαρχει κοινωνικη συνειδηση, κανε σαν κρατος δειγματολειπτικες εφοδους κι οποιος δεν συμμορφωνεται με το νομο βαλτου γερο προστιμο. Αν δεν μπορεις να το κανεις σαν κρατος, διαλεξε το στρατοπεδο σου. Πανε με τους Αφρικανους και μην κολλας στους Ευρωπαιους και τους παρεμποδιζεις στην ευρωπαικη τους προσπαθεια ενοποιησης.

Εγω Γαλλια μενω και δεν βλεπω να γινεται προκοπη ετσι. Δεν γινεται να φτιαξεις ενωμενη Ευρωπη με Γαλλους που φτιαχνουν πυραυλους Arianne και με Ελληνες που δεν εχουν ακομα λυσει το ζητημα των αποδειξεων που ειναι η βαση καθε εμπορικης συναλλαγης. Πρεπει καποτε ο ελληνικος λαος να ενηλικιωθει.

• Like 2
Δημοσ.

αποδειξη πρεπει να πας την ωρα που πας και τη παραγγελια.

αν δε θες η δε μπορεις τοτε δικο σου προβλημα

εδω υπαρχουν αλλοι που τους φωναζεις για να πληρωσεις και ενω δεν εχουν φερει αποδειξη ερχονται να σου παρουν τα λεφτα.

εκει  τι να κανω?να τους πω φερε πισω τα λεφτα γιατι τελικα δε θα πληρωσω επειδη δεν εφερες αποδειξη?

Εγω πρεπει να την παω αμεσως και εσυ πρεπει επισης να πληρωσεις αμεσως. Αν δεν θες να πληρωσεις τη στιγμη που στη φερνω τοτε ειναι δικο σου το προβλημα. Για τους αλλους καλα κανετε και δεν πληρωνετε. 

Εγω ομως ειμαι ενας απο τους πελατες που ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να πληρωσουν αμεσως. Βαλε την αποδειξη στον πατο σου κυριε μαγαζατορα, οποτε θελω εγω θα πληρωσω και οχι οποτε θες εσυ (εκτος και αν συντρεχουν αλλοι λογοι που ηδη αναφερθηκαν). Ας περιμενω και λιγο αν δε με δει το παλικαρι/κοπελα, τοση ωρα εκει καθομαι και κανω το κεφι μου στα τελευταια λεπτα θα κολλησω? 

Δημοσ.

Εγω πρεπει να την παω αμεσως και εσυ πρεπει επισης να πληρωσεις αμεσως. Αν δεν θες να πληρωσεις τη στιγμη που στη φερνω τοτε ειναι δικο σου το προβλημα. Για τους αλλους καλα κανετε και δεν πληρωνετε. 

Εγω ομως ειμαι ενας απο τους πελατες που ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να πληρωσουν αμεσως. Βαλε την αποδειξη στον πατο σου κυριε μαγαζατορα, οποτε θελω εγω θα πληρωσω και οχι οποτε θες εσυ (εκτος και αν συντρεχουν αλλοι λογοι που ηδη αναφερθηκαν). Ας περιμενω και λιγο αν δε με δει το παλικαρι/κοπελα, τοση ωρα εκει καθομαι και κανω το κεφι μου στα τελευταια λεπτα θα κολλησω? 

Σου φαίνεται πιο μικρός ο λογαριασμός αν πληρώσεις στο τέλος; 

Δημοσ.

Δεν θελω ρε φιλε να ασχολουμαι με αυτα πριν ερθει η ωρα να την κανω. Μια και εξω θελω να πληρωσω για ολα. Οχι να μου σπας τα @@ καθε φορα που παραγγελνω κατι να περιμενεις να σε πληρωσω κιολας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...